Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w poprzednim odcinku

Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image 8) :D

A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków:

Proszę nie handlować medalami!!! :evil:

jaki tam handel, ja z....................dobroci serca sie podzieliłam i karafke łez wylałam :wink:

Każda mata el. ma chyba termostat w pakiecie :roll: W kazdym razie u nas tak jest.

Niekoniecznie, Majka. Mat jest wiele rodzajów (nie mówiąc już o kablach), a termostatów jeszcze więcej :) Może się przytrafić tak że sprzedają pakiet, na tej zasadzie jak sprzedaż paczkowanej kawy w komplecie z filiżanką :)

Robiłem maty. Ale maty to w sumie też kable tylko fabrycznie zamocowane do takiej plastikowej siatki. Ja mam elektry, dwustronnie zasilane bo były tańsze. Lepsze są jednostronnie. Termostaty mam firmowe elektry. Jeden tylko pokrętło a jeden cyfrowy. Cyfrowy ma tak skomplikowaną instrukcję, że zostawiłem ustawienia fabryczne.

Maty są dwa razy droższe od kabli. Kupiłbym teraz kable jednostronnie zasilane. Chyba wybrałbym firmę między nexans (dawny alcatel) a elektrą.

w poprzednim odcinku

Maksiu ubrał hełm, dzieci opijały sie piwem, a kze szukał nowego image 8) :D

A propos poprzedniego i jeszcze wcześniejszych odcinków:

Proszę nie handlować medalami!!! :evil:

jaki tam handel, ja z....................dobroci serca sie podzieliłam i karafke łez wylałam :wink:

Oni dostali Za Japonię