Jezier 17.06.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja nie pamiętan kiedy miałem wolny piątek popołudniu. No ale z drugiej strony czy bardziej wolne jest kiedy jestem w pracy czy w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja nie pamiętan kiedy miałem wolny piątek popołudniu. No ale z drugiej strony czy bardziej wolne jest kiedy jestem w pracy czy w domu Ja jak jestem na budowie, to znaczy ze mam wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 jezier, zmieniasz biurowiec Whisper, my w kuchni nie mamy wogóle ogrzewania /otwarta na jadalnie i salon/. W łaziencę dodatkowo duzy ręcznikowiec. Na wszelki wypadek zrobię w kuchni podłogówkę - w końcu jest to spore pomieszczenie od północy. W łazience tez może jakąś drabinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.06.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 cześć stukacze ale mam dobry humor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 cześć stukacze ale mam dobry humor A to dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 17.06.2005 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a bo mam światełka w łazience i wanna jest juz obudowana BK i w przyszłym tygodniu zaczynamy podłogę i wogóle...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Uuuuu.... światełka w łazience mocna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a bo mam światełka w łazience i wanna jest juz obudowana BK i w przyszłym tygodniu zaczynamy podłogę i wogóle...... moze pokażesz jakies fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a bo mam światełka w łazience i wanna jest juz obudowana BK i w przyszłym tygodniu zaczynamy podłogę i wogóle...... moze pokażesz jakies fotki? No przecież są na jej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 pif-paf ®© Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 a bo mam światełka w łazience i wanna jest juz obudowana BK i w przyszłym tygodniu zaczynamy podłogę i wogóle...... moze pokażesz jakies fotki? No przecież są na jej stronie. Oj Prezesie... dałeś sie podejsc jak dziecko, żeby wstukac ostatniego posta na tamtej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu ja mieszkam na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Oj Prezesie... dałeś sie podejsc jak dziecko, żeby wstukac ostatniego posta na tamtej stronie Ja jestem ponad to... Mi wystarczy dożywotnie prezesowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Streszczenie: Wstrzeliła się emerytalnie Majka, a potem rozgorzała dyskusja między Jezierem, Whisperem i Majką na temat podłogówki, Andrzejka pogratulowała Majce strony 500, Sonika pochwaliła sie światełkami w łazience i na koniec Prezes dał się podejść jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Oj Prezesie... dałeś sie podejsc jak dziecko, żeby wstukac ostatniego posta na tamtej stronie Ja jestem ponad to... Mi wystarczy dożywotnie prezesowanie Prezesie.. doszły mnie słuchy ze jest wakat na stanowisku przewodniczącego rady nadzorczej... prawda li to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Oj Prezesie... dałeś sie podejsc jak dziecko, żeby wstukac ostatniego posta na tamtej stronie Ja jestem ponad to... Mi wystarczy dożywotnie prezesowanie Prezesie.. doszły mnie słuchy ze jest wakat na stanowisku przewodniczącego rady nadzorczej... prawda li to? To już stanowisko Wszechmocnego Ci nie wystarcza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Oj Prezesie... dałeś sie podejsc jak dziecko, żeby wstukac ostatniego posta na tamtej stronie Ja jestem ponad to... Mi wystarczy dożywotnie prezesowanie Prezesie.. doszły mnie słuchy ze jest wakat na stanowisku przewodniczącego rady nadzorczej... prawda li to? To już stanowisko Wszechmocnego Ci nie wystarcza? Wszechmocny ma wiele talentów i rozległą wiedze na różne tematy, a dodatkowe braki finansowe, a posadka przewodniczącego rady nadzorczej to łakomy kąsek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wszechmocny ma wiele talentów i rozległą wiedze na różne tematy, a dodatkowe braki finansowe, a posadka przewodniczącego rady nadzorczej to łakomy kąsek No to rozumiem. Ale ty zrozum mnie - rodzina ma pierwszeństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nepotyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wszechmocny ma wiele talentów i rozległą wiedze na różne tematy, a dodatkowe braki finansowe, a posadka przewodniczącego rady nadzorczej to łakomy kąsek No to rozumiem. Ale ty zrozum mnie - rodzina ma pierwszeństwo Widze musze użyć mocniejszych argumentów... nie pomożesz koledze z którymi piłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts