Whisper 17.06.2005 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wszechmocny ma wiele talentów i rozległą wiedze na różne tematy, a dodatkowe braki finansowe, a posadka przewodniczącego rady nadzorczej to łakomy kąsek No to rozumiem. Ale ty zrozum mnie - rodzina ma pierwszeństwo Widze musze użyć mocniejszych argumentów... nie pomożesz koledze z którymi piłeś? Czyli sprawę postawiłeś "po naszemu" Coś się wymyśli... a Rzecznikiem d/s Lustracji Romana G. byś nie chciał zostać? jest wolna posada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wszechmocny ma wiele talentów i rozległą wiedze na różne tematy, a dodatkowe braki finansowe, a posadka przewodniczącego rady nadzorczej to łakomy kąsek No to rozumiem. Ale ty zrozum mnie - rodzina ma pierwszeństwo Widze musze użyć mocniejszych argumentów... nie pomożesz koledze z którymi piłeś? No i wyższa sfera forum już dzieli stolki między sobą i swoją rodziną Do czego to doszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Nepotyzm Polityka prorodzinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Wszechmocny ma wiele talentów i rozległą wiedze na różne tematy, a dodatkowe braki finansowe, a posadka przewodniczącego rady nadzorczej to łakomy kąsek No to rozumiem. Ale ty zrozum mnie - rodzina ma pierwszeństwo Widze musze użyć mocniejszych argumentów... nie pomożesz koledze z którymi piłeś? Czyli sprawę postawiłeś "po naszemu" Coś się wymyśli... a Rzecznikiem d/s Lustracji Romana G. byś nie chciał zostać? jest wolna posada masz na mysli Romana G, zwanego Koniem? jesli tak to nawet wiem dlaczego posadka wolna mogę poprosić o inna propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona Nieeee... słuchajcie, nie będę kandydował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona No zobacz Andrzejka.. masz dobre pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 masz na mysli Romana G, zwanego Koniem? jesli tak to nawet wiem dlaczego posadka wolna mogę poprosić o inna propozycje? Tak. tego Romana. Mi on bardziej przypomina faceta z blaszanymi zębami ze starszych odcinków Bonda, ale Koń jest też nieźle. Co, boisz się lustrować Romana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona Nieeee... słuchajcie, nie będę kandydował. Panie Prezesie jak nie Pan to ktooooooooo...... Jeszcze jest zdaje mi się czas do namyslu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 masz na mysli Romana G, zwanego Koniem? jesli tak to nawet wiem dlaczego posadka wolna mogę poprosić o inna propozycje? Tak. tego Romana. Mi on bardziej przypomina faceta z blaszanymi zębami ze starszych odcinków Bonda, ale Koń jest też nieźle. Co, boisz się lustrować Romana? Lustrować Świętego Romana? fajny z ciebie kolega, nie ma co.. dobrze mi życzysz... oj dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona No zobacz Andrzejka.. masz dobre pomysły Raz na 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona No zobacz Andrzejka.. masz dobre pomysły Raz na 100 lat nie przesadzaj.. duzo częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona Nieeee... słuchajcie, nie będę kandydował. Panie Prezesie jak nie Pan to ktooooooooo...... Jeszcze jest zdaje mi się czas do namyslu Słuchajcie, naprawdę... Potrzebny jest ktoś obyty, wykształcony, z prezencją, inteligentny, znający obce języki, urodzony dyplomata. Czyli cały ja. Ale nie mogę kochani. Dom buduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona No zobacz Andrzejka.. masz dobre pomysły Raz na 100 lat nie przesadzaj.. duzo częściej Jak mi milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Lustrować Świętego Romana? fajny z ciebie kolega, nie ma co.. dobrze mi życzysz... oj dobrze... Fakt... miałbyś wizytę aktywu Młodzieży Wszechmogącej to byś długo zapamiętał że nie podnosi się wzroku na Romana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 I tak nie możesz kandydować. Jeszcze kilka lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 17.06.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona Nieeee... słuchajcie, nie będę kandydował. Panie Prezesie jak nie Pan to ktooooooooo...... Jeszcze jest zdaje mi się czas do namyslu Słuchajcie, naprawdę... Potrzebny jest ktoś obyty, wykształcony, z prezencją, inteligentny, znający obce języki, urodzony dyplomata. Czyli cały ja. Ale nie mogę kochani. Dom buduję. Dom zbudują inni a zresztą po co dom jak belweder czeka Ale prosze zeby Prezes-narazie Prezes nie zapominal kto mu pomysl kandydowania podsunąl gdyby jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Panie Prezesie a co z wolną posada prezydenta już niedlugo Też obsadzona Nieeee... słuchajcie, nie będę kandydował. Panie Prezesie jak nie Pan to ktooooooooo...... Jeszcze jest zdaje mi się czas do namyslu Słuchajcie, naprawdę... Potrzebny jest ktoś obyty, wykształcony, z prezencją, inteligentny, znający obce języki, urodzony dyplomata. Czyli cały ja. Ale nie mogę kochani. Dom buduję. żeby nie te języki obce... bym pasował.. no chyba ze rosyjski sie liczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Dom zbudują inni a zresztą po co dom jak belweder czeka Ale prosze zeby Prezes-narazie Prezes nie zapominal kto mu pomysl kandydowania podsunąl gdyby jednak Nawet Belweder nie ma takiego dachu jak mój! Ale dziękuję za pomysł... droga Szefowo Kancelarii Prez... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.06.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 I tak nie możesz kandydować. Jeszcze kilka lat Bo co? Od czterdziestki przyjmują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts