fizyk 17.06.2005 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Tylko się pochwale - mam wreszcie własny prąd na działce!!! Idzie Grześ przez wieś wiadro prądu niesie... Zwykle to z wiaderkiem po fazę biegałem do sąsiada . Teraz już mam swój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 streszczenie: stronke rozpoczeła verunia zdobywajac swoj pierwszy punkt, następnie rozwineła sie dyskusja na tematy kasowo-prezydenckie, i przeszla przynnie na tematy parapetowo-klamkowe, potem jezier podal ze wygrali 3:2, i pojawiłem sie ja, zadałem kilka pytań i odwracając lot strzaly jeziera zapunktowałem na nowej stronce (brawa) koniec streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 17.06.2005 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Życzę Wam miłego wieczoru. Ja padam do łóżka. Miałem pracowity dzień! Jutro też będzie ciężko. I w przyszłym tygodniu też . A urlopu nie widać ... . Ale od przyszłego tygodnia wracamy do robót budowlanych (na razie czekaliśmy aż się stropik zadomowi na domu ). Jeszcze z tydzień robót murarskich, a potem cieśle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja tam nie mam czasu na strzelanie. A właściwie to na pisanie streszczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu gratuluję zasiedziałam się na Twojej stronce i nawet nie zauważyłam strzału no i o to sie rozchodzi ps. a gdzie komentarz do dziennika? oj nie bedzie pozdrowien koleżanko :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Paaa Fizyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Ja tam nie mam czasu na strzelanie. A właściwie to na pisanie streszczeń. Ooo widzisz Jezierku i tak też od dzisiaj będę sobie powtarzać: nie mam czasu na pisanie streszczeń więc dlatego nie ustrzeliwuje stronek mantra taka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Paaa Fizyk. ja jeszcze tylko dokończe ogladanie filmu o papiezu i tez ide spac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Maksiu gratuluję zasiedziałam się na Twojej stronce i nawet nie zauważyłam strzału no i o to sie rozchodzi ps. a gdzie komentarz do dziennika? oj nie bedzie pozdrowien koleżanko :D ja się cofnęłam do zamierzchłych czasów fundamentowych i wypatrzyłam takie same bloczki fundamentowe A już myślałam że jakieś felerne , dziurawe zakupiłam No to robię powrót z przeszłości i lecę czytać o podbitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja chciałam powiedzieć, że skoro Prezes nie będzie kandydował na Prezydenta, to może ja? Ja bym się nadawała...nie jestem siwa...ani łysa... i mam na imię Jolanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja mam takie bloczki fundamentowe jakich nikt nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jolanta masz szansę. Tyle tylko, że na forum jest tylko 16511 zarejestrowanych użytjkowników. Ciężko będzie zebrać 100 tyś podpisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jolanta masz szansę. Tyle tylko, że na forum jest tylko 16511 zarejestrowanych użytjkowników. Ciężko będzie zebrać 100 tyś podpisów. Do zbierania podpisów zatrudnię pewną panią co ma k...ki w oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A ja mam takie bloczki fundamentowe jakich nikt nie ma czyli jakie? w albumie nic nie wypatrzylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jolanta masz szansę. Tyle tylko, że na forum jest tylko 16511 zarejestrowanych użytjkowników. Ciężko będzie zebrać 100 tyś podpisów. Do zbierania podpisów zatrudnię pewną panią co ma k...ki w oczach oj to gładko ci pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 W albumie nie ma bo już były zasypane. Mam z betonu komórkowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Jolanta masz szansę. Tyle tylko, że na forum jest tylko 16511 zarejestrowanych użytjkowników. Ciężko będzie zebrać 100 tyś podpisów. Do zbierania podpisów zatrudnię pewną panią co ma k...ki w oczach oj to gładko ci pójdzie No mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 17.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 W albumie nie ma bo już były zasypane. Mam z betonu komórkowego. Z BK nie są za miękkie? Ja mam z bloczków betonowych z lokalnej wytwórni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 17.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 A nie wiem. Na razie dom stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 czesc stukacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts