Sonika 18.06.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Joanna i Janusz napisał: Sonika napisał: Joanna i Janusz napisał: Widzę,że 500 padła! Padła, padła - wieki temu i mieliśmy imprezę i były medale i fajerwerki Och! szkoda,że mnie nie było A gdzie byłaś, jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Wczoraj zaczęły się u nas dni naszego miasta i wieczorem miały być fajerwerki, ale po kwadransie czekania i wcześniej godzinie na koncercie w deszczu nasze dzieci zrezygnowały . A pokaz sztucznych ogni opóźnił się o godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Może jeszcze będa na zakończenie? U nas też lało całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika napisał: Joanna i Janusz napisał: Sonika napisał: Joanna i Janusz napisał: Widzę,że 500 padła! Padła, padła - wieki temu i mieliśmy imprezę i były medale i fajerwerki Och! szkoda,że mnie nie było A gdzie byłaś, jak Cię nie było? w pracy, zebranie na kolonie Gabrysi, zakupy na 18-stkę mojej siostry (małolata mogłabybyć moją córką) a potem Dni Elbląga w deszczu A co u Ciebie? Pracujesz? Czy dziś w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika napisał: Może jeszcze będa na zakończenie? U nas też lało całą noc. Nie. dziś miały być inne imprezy, bo program jest nawet bardzo rozbudowany, że każdy cos znajdzie dla siebie, byle nie padało, bo większość w plenerze Ps. Pozdrowienia od Janusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 fizyk napisał: Tylko się pochwale - mam wreszcie własny prąd na działce!!! Gratuluję prądu Fizyk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Uzupełniłam pierwszy niedobór kawy! no zaczynam lepiej myśleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Joanna i Janusz napisał: Sonika napisał: Joanna i Janusz napisał: Sonika napisał: Joanna i Janusz napisał: Widzę,że 500 padła! Padła, padła - wieki temu i mieliśmy imprezę i były medale i fajerwerki Och! szkoda,że mnie nie było A gdzie byłaś, jak Cię nie było? w pracy, zebranie na kolonie Gabrysi, zakupy na 18-stkę mojej siostry (małolata mogłabybyć moją córką) a potem Dni Elbląga w deszczu A co u Ciebie? Pracujesz? Czy dziś w domu? niestety jestem w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Joanna i Janusz napisał: Sonika napisał: Może jeszcze będa na zakończenie? U nas też lało całą noc. Nie. dziś miały być inne imprezy, bo program jest nawet bardzo rozbudowany, że każdy cos znajdzie dla siebie, byle nie padało, bo większość w plenerze Ps. Pozdrowienia od Janusza dzięki za pozdrowienia - wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Ja z dziewczynami w domu, a Janusz już poleciał do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Za to w niedzielę jedziemy na urlop- w Polskę! M.in. Punkt obowiązkowy naszych dziewczyn na urlopie to Kraków(wyj. Zuzia -bo jeszcze nie była), lubimy wpaść na Starówkę choć na kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 SławekD-żonka napisał: http://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__13_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__13_.gifhttp://www.gify.biz/gify%20okazyjne/gify%20sylwestrowe/silverster__13_.gif Fajne Gify!!! Gratulacje Majka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Joanna i Janusz napisał: Za to w niedzielę jedziemy na urlop- w Polskę! M.in. Punkt obowiązkowy naszych dziewczyn na urlopie to Kraków(wyj. Zuzia -bo jeszcze nie była), lubimy wpaść na Starówkę choć na kilka godzin Sorry, ale mogę tylko pisać z doskoku. A na jak długo jedziecie w Polskę? I kiedy będziecie w Krakowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Doczytałam rekordowe zaległości! Czas sięzabrać za sobotnie porządki, bo przy tej pogodzie posiedzimy trochę w domu. Do zobaczenia przy następnej kawie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Może spotkamy się na kawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Czesc dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 18.06.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 w szczecinie po wczorajszych deszczach...dziś swieci piękne słoneczko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 18.06.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Teska napisał: Czesc dziewczyny cześc Tesia jak ogródek - wszystko kwitnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika napisał: Joanna i Janusz napisał: Za to w niedzielę jedziemy na urlop- w Polskę! M.in. Punkt obowiązkowy naszych dziewczyn na urlopie to Kraków(wyj. Zuzia -bo jeszcze nie była), lubimy wpaść na Starówkę choć na kilka godzin Sorry, ale mogę tylko pisać z doskoku. A na jak długo jedziecie w Polskę? I kiedy będziecie w Krakowi? nA 2 TYGODNIE- Częstochowa, Kraków- tylko kilka godzin w nastepny poniedziałek (chyba to jest 27.06), potem Piwniczna i Zakopane, a następnie na tydzień jedziemy do żubrów i Białowieży. Staramy się co roku pojechać w inny rejon Polski i zwykle na parę dni w góry. W sierpniu planujemy jeszcze spokojne 2 tygodnie nad morzem w Mikoszewie. A ty jedziesz gdzieś, czy tylko Chiny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 18.06.2005 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2005 Sonika napisał: Może spotkamy się na kawę? Czemu nie! Może nam się uda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts