Joanna i Janusz 19.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 u mnie 25 tys to były same bloczki i dach.....a gdzie reszta ....no i to 4 lata do tyłu bo nie zaangażowałas Ojca i Teścia nie mogę się powstrzymać chyba sie po.....am ze śmiechu Ja chcę trzymać ojca i teścia z dala od budowy... To tak jak ja a teściem nie ma problemu bo mój mąz nie utrzymuje kontaktów, a ojca to muszę trzymać jak najdalej jak narazie udaje się i mam nadzieje że tak pozostanie do końca Dziwne układy rodzinne Układy z rodziną są zawsze trudne, bo najczęściej są kosztem czegoś z naszego życia! Trudno (przynajmniej u mnie) zachować dobre relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Jak budowa? Dawno nie zaglądałam do Twojego Dziennika! Muszę to nadrobić! wszystko jest w dzienniku na bierząco, jestem bardzo optymistycznie nastawiona na ten tydzień mam nadzieję że zakończymy stan zero i mury pójdą do góry. Pogoda jest dobra więc powinno iśc zgodnie z planem O tak! Dziś pojawiło się za oknem śliczne słoneczko! Zuzka śpi, a zamiast obiadu idziemy dziś na grilla na 18 mojej małej siostrzyczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga! Juz wróciłam z Twojej budowy. Jak sie okazało byłam do tyłu tylko o tydzień! To jeszcze nie tak źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Co tam słychać, coś ostatnio wpadasz tylko na chwileczkę Nie wyrabiam się z czasem! A wieczorem jestem tak zmęczona,że padam na nos! Praca praca ale już niedługo wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Co tam słychać, coś ostatnio wpadasz tylko na chwileczkę Nie wyrabiam się z czasem! A wieczorem jestem tak zmęczona,że padam na nos! Praca praca ale już niedługo wakacje Noooo! za tydzień jedziemy na 2 tygodnie na urlop! Już się nie mogę doczekać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga! Juz wróciłam z Twojej budowy. Jak sie okazało byłam do tyłu tylko o tydzień! To jeszcze nie tak źle! Bo u nas przez te deszcze nie za dużo się działo, więc nie można być za bardzo do tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 verunia bo parterowki sa najladniejsze... ...i najsypatniczniejsze i w ogóle i lubię ludzi mieszkających w parterówkach To mnie nie będziesz lubić??? Ja nie planuję parterówki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Aga! Juz wróciłam z Twojej budowy. Jak sie okazało byłam do tyłu tylko o tydzień! To jeszcze nie tak źle! Bo u nas przez te deszcze nie za dużo się działo, więc nie można być za bardzo do tyłu Ale jak już ruszy słoneczko to nie nadążę z czytaniem, a Ty zwpisywaniem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Dopije kawę i trzeba trochę oporządzić chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 do moich dziewczyn przyszły 2 kuzynki, więc mam w domu prawdziwy babiniec- z moimi jest ich teraz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ale fajnie udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ja nie powiedziałam że nie lubię ludzi z domkami piętrowymi i poddaszem. Lubię, lubię, chyba że to sąsiad co ma cztery kondygnacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ale fajnie udało mi się Gratulki, choć myślałam że to może mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 No to streszczenie: Damiangajda z Teską i Soniką omawiali koszty budowy, które wychodzą dość nisko nawet za cenę pomocy ojca i teścia ( ciekawe jaki oni wystawią rachunek).Pod koniec dołączyła Aga i Joanna, które trzymają rodziców z dala od budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ale fajnie udało mi się Gratulki, choć myślałam że to może mi się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ja nie powiedziałam że nie lubię ludzi z domkami piętrowymi i poddaszem. Lubię, lubię, chyba że to sąsiad co ma cztery kondygnacje To mnie trochę pocieszyłaś, bo mi się podoba domek z poddaszem też nie lubię "wieżowców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ale fajnie udało mi się Gratulki, choć myślałam że to może mi się uda I co się tak szczerzysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 No muszę się pożegnać, bo zaraz obudzi się Zuzka, a mam jeszcze trochę pracy w kuchni pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 19.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Ale fajnie udało mi się Gratulki, choć myślałam że to może mi się uda I co się tak szczerzysz bo się cieszę!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 No tak po zdobytym punkcie pora na odpoczynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts