Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ech...ja tam lubię wszytskich...i tych z parterówek i tych z pięterkiem i tych z bloków... :lol: :lol:

u mnie kopacze zapieprz......hmm wiecej zrobili jak narazie niz przez oststnie 20 godzin co robili... :-?

To mi się podoba :p :p :p

Ja tam baaardzo chcialam parterówkę ale niestety nie znalazlam nic takiego co by spelnialo moje wymagania i będzie parterówka ale z poddaszem :wink: :p

Wykonawca, jak się okazało... :oops: :oops:

Tani, lecz nie tak bardzo, jak myslelismy :oops:

Po rozmowie, okazalo sie, ze projekt.. jest "Panie ten projekt to jest spier***..."

Nie zaprojektowano ścianki kolankowej, jak planowano, okno jest po podciągiem w salonie... :cry: :cry: , jutro jade do projektantki, aby zaparafowala zmiany..

No, ale o kosztach...

Pełny kosztorys i wykaz materiałów, bede maił we wtorek. :D

Wstepnie cena się troche zmieniła :cry:

Fundament, sciany, strop, dach, wylewki, tynki, ocieplenie=30,000zł, ale Ok. to tez możemy jakoś przezyc :wink:

Pan mowil, ze palnal taka cene wczesniej, bo nie zanl projektu...

Troche dziwne, bo maiłem wstepnie wyrysowany, ale rozwail moje obawy o 'taniosc' inwestycji :lol: :lol:

Ok. to tyle w ramach sprostowania, szczegolowy kosztorys we wtorek w moim dzienniku :wink:

Wykonawca, jak się okazało... :oops: :oops:

Tani, lecz nie tak bardzo, jak myslelismy :oops:

Po rozmowie, okazalo sie, ze projekt.. jest "Panie ten projekt to jest spier***..."

Nie zaprojektowano ścianki kolankowej, jak planowano, okno jest po podciągiem w salonie... :cry: :cry: , jutro jade do projektantki, aby zaparafowala zmiany..

No, ale o kosztach...

Pełny kosztorys i wykaz materiałów, bede maił we wtorek. :D

Wstepnie cena się troche zmieniła :cry:

Fundament, sciany, strop, dach, wylewki, tynki, ocieplenie=30,000zł, ale Ok. to tez możemy jakoś przezyc :wink:

Pan mowil, ze palnal taka cene wczesniej, bo nie zanl projektu...

Troche dziwne, bo maiłem wstepnie wyrysowany, ale rozwail moje obawy o 'taniosc' inwestycji :lol: :lol:

Ok. to tyle w ramach sprostowania, szczegolowy kosztorys we wtorek w moim dzienniku :wink:

26,000 czy 30,000 to żadna różnica.

Dalej uważam, że cena jest co najmniej DZIWNA!!!!! :o :o :o :o