Teska 19.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ech...ja tam lubię wszytskich...i tych z parterówek i tych z pięterkiem i tych z bloków... u mnie kopacze zapieprz......hmm wiecej zrobili jak narazie niz przez oststnie 20 godzin co robili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Kurcze, straszycie mnie, chyba sie zastanowie Zastanawiaj się póki czas a najlepiej to konkretnie porozmawiaj z tym wykonawcą no ale przecież mówisz, że sprawdzony u twego brata no to tylko się cieszyć że za takie pienądze ci się udalo znaleźć wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.06.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 ech...ja tam lubię wszytskich...i tych z parterówek i tych z pięterkiem i tych z bloków... u mnie kopacze zapieprz......hmm wiecej zrobili jak narazie niz przez oststnie 20 godzin co robili... To mi się podoba Ja tam baaardzo chcialam parterówkę ale niestety nie znalazlam nic takiego co by spelnialo moje wymagania i będzie parterówka ale z poddaszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.06.2005 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 do moich dziewczyn przyszły 2 kuzynki, więc mam w domu prawdziwy babiniec- z moimi jest ich teraz 5 Joasiu jak można by nie zdobyć w takiej sile punktu, 2 kuzynki, 3 twoje dziewczyny no i ty jako stukająca Nie bylo chyba komu cię przebić w tym momencie Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 19.06.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Kurcze jakoś nie mogę sie z wami zgrać do odwiedzin wątku rekordów Zazwyczaj jak tu zagladam to jest puuuuuusto i huuuula wiatr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A ja tylko na chwileczkę Ale zawsze jeden pościk napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Witam po wizycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 I co tam po rozmowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Wykonawca, jak się okazało... Tani, lecz nie tak bardzo, jak myslelismy Po rozmowie, okazalo sie, ze projekt.. jest "Panie ten projekt to jest spier***..." Nie zaprojektowano ścianki kolankowej, jak planowano, okno jest po podciągiem w salonie... , jutro jade do projektantki, aby zaparafowala zmiany.. No, ale o kosztach... Pełny kosztorys i wykaz materiałów, bede maił we wtorek. Wstepnie cena się troche zmieniła Fundament, sciany, strop, dach, wylewki, tynki, ocieplenie=30,000zł, ale Ok. to tez możemy jakoś przezyc Pan mowil, ze palnal taka cene wczesniej, bo nie zanl projektu... Troche dziwne, bo maiłem wstepnie wyrysowany, ale rozwail moje obawy o 'taniosc' inwestycji Ok. to tyle w ramach sprostowania, szczegolowy kosztorys we wtorek w moim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Teraz to już całkiem inna cena Czekam na szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.06.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Będą, ale projektem załamany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A ten projekt to indywidualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 jaka tutaj cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 19.06.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 A do końca strony daleko Ciekawe jak będiz epóźnym wieczorem i nocą bo idę do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2005 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 czesc aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.06.2005 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 czeeee wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 19.06.2005 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 co slychac?MAKSIU jak tam komp dla Nikoli? nazbierane juz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 19.06.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Czołgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.06.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 co slychac? MAKSIU jak tam komp dla Nikoli? nazbierane juz??? raczej jeszcze nie nazbierane, jutro bedzie podany stan konta, narazie sam jeszcze nie wiem ile tam jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.06.2005 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2005 Wykonawca, jak się okazało... Tani, lecz nie tak bardzo, jak myslelismy Po rozmowie, okazalo sie, ze projekt.. jest "Panie ten projekt to jest spier***..." Nie zaprojektowano ścianki kolankowej, jak planowano, okno jest po podciągiem w salonie... , jutro jade do projektantki, aby zaparafowala zmiany.. No, ale o kosztach... Pełny kosztorys i wykaz materiałów, bede maił we wtorek. Wstepnie cena się troche zmieniła Fundament, sciany, strop, dach, wylewki, tynki, ocieplenie=30,000zł, ale Ok. to tez możemy jakoś przezyc Pan mowil, ze palnal taka cene wczesniej, bo nie zanl projektu... Troche dziwne, bo maiłem wstepnie wyrysowany, ale rozwail moje obawy o 'taniosc' inwestycji Ok. to tyle w ramach sprostowania, szczegolowy kosztorys we wtorek w moim dzienniku 26,000 czy 30,000 to żadna różnica. Dalej uważam, że cena jest co najmniej DZIWNA!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts