maksiu 20.06.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 u mnie tez słoneczko, ciepełko.. az zal siedziec w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Halo, halo jest tu ktoś??? Wczoraj pisałam że nie lubię poniedziałków ale to się chyba zmieni ten dzisiejszy jest jakiś szczęśliwy Kopsnij troche tego szczęscia w moją stronę. Dzisiaj jest "różnie" Majka z chęcią kopsnę tylko napisz jak to się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ja rano wróciłam więc kawałek pieknego dnia musiałam przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Monka to fajnie, bardzo dobrze rozpocząc tydzień tak optymistycznie U mnie trochę gorzej ale zaraz pędzę z córą do dentysty a potem na budowę i mam nadzieje że humor mi się poprawi dentysta + córka to mnie niedługo czeka właśnie dziasiaj umówiłam się do ortodonty ale muszę też iść z nią na leczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Halo, halo jest tu ktoś??? Wczoraj pisałam że nie lubię poniedziałków ale to się chyba zmieni ten dzisiejszy jest jakiś szczęśliwy Kopsnij troche tego szczęscia w moją stronę. Dzisiaj jest "różnie" Majka z chęcią kopsnę tylko napisz jak to się robi Monka po Twoich ostatnich dołach miło widziec optymizm, tak trzymaj Mi już się humor poprawił jak widzę że ktoś też ma dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Monka to fajnie, bardzo dobrze rozpocząc tydzień tak optymistycznie U mnie trochę gorzej ale zaraz pędzę z córą do dentysty a potem na budowę i mam nadzieje że humor mi się poprawi dentysta + córka to mnie niedługo czeka właśnie dziasiaj umówiłam się do ortodonty ale muszę też iść z nią na leczenie U nas na szczęście nie jest źle, a dzisiaj tylko lapis więc raz dwa trzy Ale ogólnie nie mam problemu z dziewczynami u dentysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 20.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Halo, halo jest tu ktoś??? Wczoraj pisałam że nie lubię poniedziałków ale to się chyba zmieni ten dzisiejszy jest jakiś szczęśliwy Cześć Monka Jak Ci dobrze, że jesteś szczęśliwa............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 A teraz uciekam Pozdrawiam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Halo, halo jest tu ktoś??? Wczoraj pisałam że nie lubię poniedziałków ale to się chyba zmieni ten dzisiejszy jest jakiś szczęśliwy Kopsnij troche tego szczęscia w moją stronę. Dzisiaj jest "różnie" Majka z chęcią kopsnę tylko napisz jak to się robi Monka po Twoich ostatnich dołach miło widziec optymizm, tak trzymaj Mi już się humor poprawił jak widzę że ktoś też ma dobry Doły są mam nadzieję w normie, po prostu czasem mnie to życie i problemy przygniatają No a dzisiaj żadnemu dołowi sie nie dam bo wreszcie robią mi ZK przy działce no i niedlługo będę miała skrzynkę na działce własną No i dostałam wymarzone pismo ze Skarbówki pozytywnie rozpatrzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 20.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Halo, halo jest tu ktoś??? Wczoraj pisałam że nie lubię poniedziałków ale to się chyba zmieni ten dzisiejszy jest jakiś szczęśliwy Cześć Monka Jak Ci dobrze, że jesteś szczęśliwa............. staram się po prostu dzisiaj skupiłam sie na innych rzeczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 no prosze.. ile optymistycznych rzeczy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 20.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam! A co tu taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Halo, halo jest tu ktoś??? Wczoraj pisałam że nie lubię poniedziałków ale to się chyba zmieni ten dzisiejszy jest jakiś szczęśliwy Kopsnij troche tego szczęscia w moją stronę. Dzisiaj jest "różnie" Majka z chęcią kopsnę tylko napisz jak to się robi trochę usmiechu, pare lżejszych zdań, małe podbudowywanie ego, szczypta finezji.......... i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 WItam. Ależ tu wieje nudą. Chyba trzeba rozruszać to towarzystwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2005 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 widac upał dal sie dzis wszystkim we znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jaki upał? Jak wychodziłem z domu to było zimno. A w pracy jak to w pracy. 365 dni w roku stała temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ciekawe co się z moją gębą stało. Czyżby trzeba było zapłacić za serwerek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 u mnie grzeje ... błekitne niebo.. kupa słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Na dworze siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Ostatnio na forum tylko w rekordzie da się z kimś pogadać. Co się gdzieś nie wpisze to wątek przestaje żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts