monka 20.06.2005 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jezier napisał: Majka dobrze dobrze ale ja nie widzę. Widocznie dla tych z Krakowa onet jest laskawaszy i ze Szczecina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Widocznie przeglądarki wam pomagają. Pościągały sobie różne często używane elementy aby szybciej działać. A mi szkoda kilkudziesięciu zeta na kolejny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.06.2005 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 STRESZCZENIE odcinka 515: - rozpoczął Jezier streszczeniem,że ho ho;- Wojty jest kobietą!!!;- Joasia biegała;- Jezier oprócz punktów na RW poluje na pieczątki;- była kawusia i ciacho;- Majka ma posiniaczone przedramiona;- Jezier zaczarował i powstał jego fanklub(członkinie: Moniś,Majka, ja) ;- Ewuś zakończyła stronę witając wszystkich serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.06.2005 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 AKTUALNY RUNKING 1. Kze - 55 2. Fizyk - 45 3. Sonika, Whisper - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 36 7. Moniś - 27 8. Jezier - 24 9. Badi - 22 10. Joanna i Janusz, Teska- 21 12.Monka - 19 13. Majka - 18 14. Aga J.G. - 15 15. Agniesia - 14 16. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa - 1118. SławekD-żonka - 10 19. Joola - 9 20. Jane - 8 21. Wojty - 5 22. Ania - 3 23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Funia, Verunia - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witam popołudniowo ja też wstepuje do fanclubu Widze fotke Jeziera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.06.2005 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Po pierwsze - wiem kim jest Alex Springer Po drugie - nie wiem, jak można zabierać na taką makabrę gromadę dzieci - Olciu opamiętaj się (ps. filmu nie widziałam - napisz czy warto). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witaj Funia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 http://www.axelspringer.de/englisch/geschich/inhalte/as/lebensla/images/portrt.jpgAxel SpringerUmarł 22 Sierpnia 1985Żył 73 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Gośc się zamyślił Gdzie ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 jezier, ja mam zdjęcia na takim serwerze, gratis http://photosite.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Majka napisał: jezier, ja mam zdjęcia na takim serwerze, gratis http://photosite.com Ja też ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 20.06.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Dobra uciekam Pozdrawiam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Mam większy problem z tym serwerem. Nie mogę go przedłużyć bo mi się nie opłaca. Na tańszy mi nie chcą zmienić. Muszę założyć coś nowego, ale to nie będzie fotoalbym bo muszę mieć dostęp po ftp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jezier napisał: Mam większy problem z tym serwerem. Nie mogę go przedłużyć bo mi się nie opłaca. Na tańszy mi nie chcą zmienić. Muszę założyć coś nowego, ale to nie będzie fotoalbym bo muszę mieć dostęp po ftp. jezier, co to ftp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 FTP czyli File Transfer Protocol (Protokół Transmisji Plików) jest protokołem typu klient-serwer, który umożliwia przesyłanie plików z i na serwer poprzez sieć TCP/IP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.06.2005 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Funia napisał: Po drugie - nie wiem, jak można zabierać na taką makabrę gromadę dzieci - Olciu opamiętaj się (ps. filmu nie widziałam - napisz czy warto). Film wybrali sami , nie miałam na to wpływu nie jestem ich wychowawcą, czy to jeszcze dzieci?(16 lat). Filmu nie polecam, no jeśli będziecie mieli okazje go obejrzeć za darmo to można. Dobrze jeśli ogląda się go z lekkim przymrużeniem oka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 20.06.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Olkalybowa napisał: Film wybrali sami . Od razu mi się sprzypomniało, jak na zakończenie podstawówki miałam sobie sama kupic nagrodę, bo wychowawczyni uznała że tak będzie lepiej niż jak ona coś wybierze. O mało zawału nie dostała jak kupiłam sobie kolekcję horrów G.Mastertona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Jezier napisał: FTP czyli File Transfer Protocol (Protokół Transmisji Plików) jest protokołem typu klient-serwer, który umożliwia przesyłanie plików z i na serwer poprzez sieć TCP/IP. hmmm, bardzo mądre................... a niby czym wysyłam zdjęcia na ten serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 20.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Funia napisał: Olkalybowa napisał: Film wybrali sami . Od razu mi się sprzypomniało, jak na zakończenie podstawówki miałam sobie sama kupic nagrodę, bo wychowawczyni uznała że tak będzie lepiej niż jak ona coś wybierze. O mało zawału nie dostała jak kupiłam sobie kolekcję horrów G.Mastertona. ale Ty byłaś zadowolona i to jest najważniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 20.06.2005 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Majka napisał: Jezier napisał: FTP czyli File Transfer Protocol (Protokół Transmisji Plików) jest protokołem typu klient-serwer, który umożliwia przesyłanie plików z i na serwer poprzez sieć TCP/IP. hmmm, bardzo mądre................... a niby czym wysyłam zdjęcia na ten serwer? Programem, który jest klientem ftp. Ja używam wbudowanego klienta w Total Commander. Mogę sobie na sieci porobić tym programem katalogi, pokasować pliki, skopiować spowrotem itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts