SławekD-żonka 21.06.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witajcie Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No to łubudu http://www.funny.lu/gifs/GIF%20(112).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia, ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia, ale super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Czas urlopowy powoli się zaczyna... panowie - ku przestrodze http://www.funny.lu/gifs/gif%20(69.).gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich w to miłe przedpołudnie! Niestety moje zaległości coraz bardziej rosna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 No to łubudu http://www.funny.lu/gifs/GIF%20(112).gif Super!!! Dobrze, że słonie nie umieją skakać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Cześć Kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co słychać? U nas po staremu; dziecia chora, ja chora, elektryk w środę zaczyna tynkarz w tym miesiącu nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co słychać? U nas po staremu; dziecia chora, ja chora, elektryk w środę zaczyna tynkarz w tym miesiącu nie da rady O kurcze to same problemy.... A ja wczoraj podpisałem umowe przedwstępną sprzedaży mojego mieszkania. Tak więc chyba już moge czuć, że go sprzedałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia, jestes na L4 czy jak to się zwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co słychać? U nas po staremu; dziecia chora, ja chora, elektryk w środę zaczyna tynkarz w tym miesiącu nie da rady O kurcze to same problemy.... A ja wczoraj podpisałem umowe przedwstępną sprzedaży mojego mieszkania. Tak więc chyba już moge czuć, że go sprzedałem... To powoli możemy zacząć opijać Na przeziębienie jeden głębszy podobno jak znalazł - jak będą dwa, to nic sie nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co słychać? U nas po staremu; dziecia chora, ja chora, elektryk w środę zaczyna tynkarz w tym miesiącu nie da rady O kurcze to same problemy.... A ja wczoraj podpisałem umowe przedwstępną sprzedaży mojego mieszkania. Tak więc chyba już moge czuć, że go sprzedałem... To powoli możemy zacząć opijać Na przeziębienie jeden głębszy podobno jak znalazł - jak będą dwa, to nic sie nie stanie Ja zacznę opijać jak zobaczę całą kase na koncie.. A w ogóle to życzę zdrowia i będe spadał.. Ostatnimi czasy jestem zarobiony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia, jestes na L4 czy jak to się zwie? Nie, wczoraj miałam urlop i siedziałam z małą w domu, a dzisiaj siedzę w pracy z zapasem chusteczek Dobry ze mnie pracownik, zakład pracy nie musi za mnie płacić (tylko zainfekuję resztę załogi - i za nich już będzie musiał ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Co słychać? U nas po staremu; dziecia chora, ja chora, elektryk w środę zaczyna tynkarz w tym miesiącu nie da rady O kurcze to same problemy.... A ja wczoraj podpisałem umowe przedwstępną sprzedaży mojego mieszkania. Tak więc chyba już moge czuć, że go sprzedałem... To powoli możemy zacząć opijać Na przeziębienie jeden głębszy podobno jak znalazł - jak będą dwa, to nic sie nie stanie Ja zacznę opijać jak zobaczę całą kase na koncie.. A w ogóle to życzę zdrowia i będe spadał.. Ostatnimi czasy jestem zarobiony... Z tą kasą to fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia, jestes na L4 czy jak to się zwie? Nie, wczoraj miałam urlop i siedziałam z małą w domu, a dzisiaj siedzę w pracy z zapasem chusteczek Dobry ze mnie pracownik, zakład pracy nie musi za mnie płacić (tylko zainfekuję resztę załogi - i za nich już będzie musiał ) katar leczony trwa siedem dni, a nie leczony tydzień Kasia nie daj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Kasia, jestes na L4 czy jak to się zwie? Nie, wczoraj miałam urlop i siedziałam z małą w domu, a dzisiaj siedzę w pracy z zapasem chusteczek Dobry ze mnie pracownik, zakład pracy nie musi za mnie płacić (tylko zainfekuję resztę załogi - i za nich już będzie musiał ) katar leczony trwa siedem dni, a nie leczony tydzień Kasia nie daj się Luz będzie dobrze, niewątpliwą zaletą tego stanu jest to, że Sławek śpi z Dorotą a ja na wygnajewie - ale za to sie wyśpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Jedzie kierowca ciężarówki i widzi zielonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - jestem bardzo głodny i jestem pedałem. Dał mu kanapkę i pojechał dalej. Spotyka czerwonego ludzika. Pyta się ludzika: - czemu stoisz na ulicy? - chce mi się pić i jestem pedałem Dał mu picie i pojechał dalej. Widzi niebieskiego ludzika. Wkurzony wysiada i pyta: - a ty pedale czego chcesz? - prawo jazdy i dowód rejestracyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Witam w słoneczny dzień, choć z humorem gorzej u mnie niż ze slońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts