maksiu 21.06.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co sie Aga stało ze humor nie najlepszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co sie Aga stało ze humor nie najlepszy? No właśnie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co sie Aga stało ze humor nie najlepszy? Pan koparkowy wytsawil ekipę do wiatru więc i nas mieli zasypywać a tutaj kicha, i jestem zła Pogoda piękna więc chcieliśmy mieć to już z głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co sie Aga stało ze humor nie najlepszy? Pan koparkowy wytsawil ekipę do wiatru więc i nas mieli zasypywać a tutaj kicha, i jestem zła Pogoda piękna więc chcieliśmy mieć to już z głowy. wogóle nie przyjechał czy dorwał fuche?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co sie Aga stało ze humor nie najlepszy? Pan koparkowy wytsawil ekipę do wiatru więc i nas mieli zasypywać a tutaj kicha, i jestem zła Pogoda piękna więc chcieliśmy mieć to już z głowy. To faktycznie tym barziej, że jutro już ma byc po ładnej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 co sie Aga stało ze humor nie najlepszy? Pan koparkowy wytsawil ekipę do wiatru więc i nas mieli zasypywać a tutaj kicha, i jestem zła Pogoda piękna więc chcieliśmy mieć to już z głowy. Aga - a może uda Wam się znaleźć innego koparkowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nasz mistrz szuka innego koparkowego co z tego bedzie zobaczymy jak narazie nie ma żadnych ruchów Nie przyjechał bo coś mu wypadło tak tłumaczył się mistrzowi bo to oni załatwiają koparkę Najbardziej mnie martwi że pogoda znowu się zepsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Aga masz zle podejscie. To ze cie koparkowy wystawil to norma. Ja umawialbym ze dwoch jednego np. na 7 a drugiego na 8. Jak ten o 7 przyjedzie to odmawiam tego o 8. Jak nie przyjedzie albo sie spozni ponad godzine to jego strata. Tak robie teraz np z szambem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nasz mistrz szuka innego koparkowego co z tego bedzie zobaczymy jak narazie nie ma żadnych ruchów Nie przyjechał bo coś mu wypadło tak tłumaczył się mistrzowi bo to oni załatwiają koparkę Najbardziej mnie martwi że pogoda znowu się zepsuje tak szybko sie nie popsuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nasz mistrz szuka innego koparkowego co z tego bedzie zobaczymy jak narazie nie ma żadnych ruchów Nie przyjechał bo coś mu wypadło tak tłumaczył się mistrzowi bo to oni załatwiają koparkę Najbardziej mnie martwi że pogoda znowu się zepsuje a swoja drogą u mnie chłopaki łopatai zasypywali fundamenty :D a ci Twoi jacyć wygodni chcą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Nasz mistrz szuka innego koparkowego co z tego bedzie zobaczymy jak narazie nie ma żadnych ruchów Nie przyjechał bo coś mu wypadło tak tłumaczył się mistrzowi bo to oni załatwiają koparkę Najbardziej mnie martwi że pogoda znowu się zepsuje tak szybko sie nie popsuje No szybko nie, bo to cała doba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.06.2005 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A czym ta koparka chce zasypywac fundamenty? Piach przyjechal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Tłuczeń i zwietrzelina juz dawno leży, ja nie wiem czy wygodni to leży na drodze i trzeba to wozić na działkę ponieważ dlaje nie dało się wjechać Jezier koparkę umawiał mistrz to nie nasza działka, on tez ma nerwa bo wypożyczyli sprzęt do ubijania a tu sprzęt stoi a godzinki lecą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 z koparkowymi to normalne. Aga przyzwyczaisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 21.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Niestety nie tylko z koparkowymi. Praktycznie z kazdym. Szkoda, ze sie trzeba przyzwyczaic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To że normalne to ja wiem, ale co z tego jak i tak mam nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Niestety nie tylko z koparkowymi. Praktycznie z kazdym. Szkoda, ze sie trzeba przyzwyczaic. U mnie przyzwyczajenie nic nie daje i tak mnie nerwy noszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Niestety nie tylko z koparkowymi. Praktycznie z kazdym. Szkoda, ze sie trzeba przyzwyczaic. Przykra ta nasza rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Aga, to też normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Chociaż mój mąz i tak twierdzi że te nerwy to nic w porównaniu z tym co było kiedyś Nawet jak mówię ale się wkurzyłam a on patrzy i mówi e nie przesadzaj nic nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts