maksiu 21.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Chociaż mój mąz i tak twierdzi że te nerwy to nic w porównaniu z tym co było kiedyś Nawet jak mówię ale się wkurzyłam a on patrzy i mówi e nie przesadzaj nic nie widać oj budowa uczy ciepliwosci :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To że normalne to ja wiem, ale co z tego jak i tak mam nerwa Wiesz co, poszukam czegoś nie związanego z koparkowym na tego nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Najbardziej to się boję że pogoda się zepsuje i znowu napada do tych wykopów Mam nadzieje że jeszcze do końca tygodnia będiz eładnie i zdązymy to zapysać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Najbardziej to się boję że pogoda się zepsuje i znowu napada do tych wykopów Mam nadzieje że jeszcze do końca tygodnia będiz eładnie i zdązymy to zapysać będzie ładnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Chociaż mój mąz i tak twierdzi że te nerwy to nic w porównaniu z tym co było kiedyś Nawet jak mówię ale się wkurzyłam a on patrzy i mówi e nie przesadzaj nic nie widać oj budowa uczy ciepliwosci :D Maksiu myslę że rodzina się z tego cieszy A ja nie wiem sama czy to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Najbardziej to się boję że pogoda się zepsuje i znowu napada do tych wykopów Mam nadzieje że jeszcze do końca tygodnia będiz eładnie i zdązymy to zapysać będzie ładnie... Mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Chociaż mój mąz i tak twierdzi że te nerwy to nic w porównaniu z tym co było kiedyś Nawet jak mówię ale się wkurzyłam a on patrzy i mówi e nie przesadzaj nic nie widać oj budowa uczy ciepliwosci :D Maksiu myslę że rodzina się z tego cieszy A ja nie wiem sama czy to dobrze czy źle myśle że dobrze.. cierpliwość przyda sie jeszcze nie raz podczas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Chociaż mój mąz i tak twierdzi że te nerwy to nic w porównaniu z tym co było kiedyś Nawet jak mówię ale się wkurzyłam a on patrzy i mówi e nie przesadzaj nic nie widać oj budowa uczy ciepliwosci :D Maksiu myslę że rodzina się z tego cieszy A ja nie wiem sama czy to dobrze czy źle myśle że dobrze.. cierpliwość przyda sie jeszcze nie raz podczas budowy Może i po budowie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Chociaż mój mąz i tak twierdzi że te nerwy to nic w porównaniu z tym co było kiedyś Nawet jak mówię ale się wkurzyłam a on patrzy i mówi e nie przesadzaj nic nie widać oj budowa uczy ciepliwosci :D Maksiu myslę że rodzina się z tego cieszy A ja nie wiem sama czy to dobrze czy źle myśle że dobrze.. cierpliwość przyda sie jeszcze nie raz podczas budowy pewnie tak Może i po budowie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ciekawe który czajnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 W końcu spokój jest potrzeby, tylko ja się trochę z tym męczę, bo przyzwyczaiłam się do wyładowywania emocji No ale co mam szukac tego koparkowego po mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 gratulacje Majka-czajniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 no, dobrze, wszyscy dali mi fory i uzyskałam kolejny punkcik w poprzednim odcinku strone otworzyła joanna i janusz, kze jest zajęty, slonie skaczą a Aga ma nerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? ja???no wiesz....nie bede strzelal na darmo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Majka gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 no, dobrze, wszyscy dali mi fory i uzyskałam kolejny punkcik w poprzednim odcinku strone otworzyła joanna i janusz, kze jest zajęty, slonie skaczą a Aga ma nerwa postaraj sie troszke bardziej... kiepskie to streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? ja???no wiesz....nie bede strzelal na darmo :D Maksiu wygrałam z mistrzem, wygrałam z mistrzem, wygrałam z mistrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To że normalne to ja wiem, ale co z tego jak i tak mam nerwa Wiesz co, poszukam czegoś nie związanego z koparkowym na tego nerwa Nerwa to dopiero ma ten biedak: http://dl.lustich.net/bilder/bombe.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts