SławekD-żonka 21.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 ciekawe który czajnik Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To że normalne to ja wiem, ale co z tego jak i tak mam nerwa Wiesz co, poszukam czegoś nie związanego z koparkowym na tego nerwa Nerwa to dopiero ma ten biedak: http://dl.lustich.net/bilder/bombe.jpg A przepraszam że zapytam co Ci panowie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 no, dobrze, wszyscy dali mi fory i uzyskałam kolejny punkcik w poprzednim odcinku strone otworzyła joanna i janusz, kze jest zajęty, slonie skaczą a Aga ma nerwa postaraj sie troszke bardziej... kiepskie to streszczenie to skróty myslowe, nigdy nie miałam 5-tki z polaka. Za to z WF-u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 http://dl.lustich.net/bilder/bombe.jpg A przepraszam że zapytam co Ci panowie robią Ten pan w dziurze rozbraja bombeczkę, a ten z ta papierową torbą ... hmm http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Granat.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 21.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? ja???no wiesz....nie bede strzelal na darmo :D Maksiu wygrałam z mistrzem, wygrałam z mistrzem, wygrałam z mistrzem Gratulacje Majka snajperko... Przy 500-tnej stronie wygrałas ze mna, a teraz z Maksiem... No, no, no.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. Kze wyluzuj ten wątek to zabawa I dlatego wszystkie chwyty dozwolone A że serwery padają to współczuje Czyli nie tylko ja mam nerwa, choć mój juz przeszedł Został tylko lekki niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? ja???no wiesz....nie bede strzelal na darmo :D Maksiu wygrałam z mistrzem, wygrałam z mistrzem, wygrałam z mistrzem Gratulacje Majka snajperko... Przy 500-tnej stronie wygrałas ze mna, a teraz z Maksiem... No, no, no.... Dołączam się o gratulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 21.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 AKTUALNY RUNKING 1. Kze - 55 2. Fizyk - 45 3. Sonika, Whisper - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 36 7. Moniś - 27 8. Jezier - 24 9. Badi, Joanna i Janusz - 22 11.Teska- 21 12.Monka, Majka - 19 14. Aga J.G. - 15 15. Agniesia - 14 16. Andrzejka - 12 17. Olkalybowa - 11 18. SławekD-żonka - 10 19. Joola - 9 20. Jane - 8 21. Wojty - 6 22. Ania - 3 23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Funia, Verunia - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. Kze wyluzuj ten wątek to zabawa I dlatego wszystkie chwyty dozwolone A że serwery padają to współczuje Czyli nie tylko ja mam nerwa, choć mój juz przeszedł Został tylko lekki niedosyt Nie wszystkie, ja się nie zgadzam na świństwo typu kasowanie posta z wcześniejszej strony by zmienił się snajper. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. oj Kze daj sobie luzu bo sie chlopie wykonczysz... kazdy ma prawo skasowac swojego posta, pod warunkiem ze zdąży... twoja argumentacja kompletnie do mnie nie trafiła.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 witajcie! Witaj Joasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. oj Kze daj sobie luzu bo sie chlopie wykonczysz... kazdy ma prawo skasowac swojego posta, pod warunkiem ze zdąży... twoja argumentacja kompletnie do mnie nie trafiła.. m. Proponuje zakończyc dyskusje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. Kze wyluzuj ten wątek to zabawa I dlatego wszystkie chwyty dozwolone A że serwery padają to współczuje Czyli nie tylko ja mam nerwa, choć mój juz przeszedł Został tylko lekki niedosyt Nie wszystkie, ja się nie zgadzam na świństwo typu kasowanie posta z wcześniejszej strony by zmienił się snajper. to o czym napisalas jest kompletnie nie wykonalne, probowal to zrobic jezier, probowalem ja, nie da rady... w tym wypadku chodzi o cos kompletnie innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. oj Kze daj sobie luzu bo sie chlopie wykonczysz... kazdy ma prawo skasowac swojego posta, pod warunkiem ze zdąży... twoja argumentacja kompletnie do mnie nie trafiła.. m. Proponuje zakończyc dyskusje jaką dyskusje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Ciacho jak najbardziej http://www.adamek.pl/foto/szarlotka%20ze%20smietana.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Maksiu!!! Nie ładnie kasować posty z Pif-Paf ®© Nie umiesz przegrywać??? Kze coś Ty taki nerwiasty A bo u nas od wczoraj wszystko sie wali, serwery padły wczoraj, dzis mi poczta padła (plik ze skrzynka pocztową przegroczył 2GB..) A poza tym jak podłaczyłem sie widziałem Maksa Pif-Paf, a potem Maksi skasował to. A wiem, że skasował, bo próbowałem odpowiedzieć na tego maila. Kasowanie w celu ukrycia tego, ze było sie drugim jest wg mnie bardzo beeee.. Kze wyluzuj ten wątek to zabawa I dlatego wszystkie chwyty dozwolone A że serwery padają to współczuje Czyli nie tylko ja mam nerwa, choć mój juz przeszedł Został tylko lekki niedosyt Nie wszystkie, ja się nie zgadzam na świństwo typu kasowanie posta z wcześniejszej strony by zmienił się snajper. to o czym napisalas jest kompletnie nie wykonalen, probowalem to zrobic jezier, probowalem ja, nie da rady... w tym wypadku chodzi o cos kompletnie innego To dobrze, ja nie próbowałam, ale widzę, że ostatnią własną wiadomość można skasować, najwidoczniej nie mozna jeśli jest na innej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts