monka 21.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Witam ktoś coś o ciachu mówił http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Ciacho jak najbardziej http://www.adamek.pl/foto/szarlotka%20ze%20smietana.jpg To wyglada pysznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Witam ktoś coś o ciachu mówił http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Tak mogę się z każdym witać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To dobrze, ja nie próbowałam, ale widzę, że ostatnią własną wiadomość można skasować, najwidoczniej nie mozna jeśli jest na innej stronie aby skasowac wiadomosc musza byc spelnione dwa warunki, oba jednoczesnie: 1. musisz być autorem tej wiadomosci 2. musi to byc ostatnia wiadomość w danym watku jesli ktos inny napisal cośkolwiek pozniej to juz nie masz mozliwosci skasowania swojej wiadomosci, no chyba ze jestes moderatorem w danym dziale (lub na calym forum) m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Witam ktoś coś o ciachu mówił http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Tak mogę się z każdym witać Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To dobrze, ja nie próbowałam, ale widzę, że ostatnią własną wiadomość można skasować, najwidoczniej nie mozna jeśli jest na innej stronie aby skasowac wiadomosc musza byc spelnione dwa warunki, oba jednoczesnie: 1. musisz być autorem tej wiadomosci 2. musi to byc ostatnia wiadomość w danym watku jesli ktos inny napisal cośkolwiek pozniej to juz nie masz mozliwosci skasowania swojej wiadomosci, no chyba ze jestes moderatorem w danym dziale (lub na calym forum) m. No tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Witam ktoś coś o ciachu mówił http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Tak mogę się z każdym witać Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie Mamy zawsze mają smaczne specjały na takie okazje Widzę, że jutro nam się poprawiny szykują i wszystkiego naj dla mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 21.06.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Witam ktoś coś o ciachu mówił http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Tak mogę się z każdym witać Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie To wszystkiego dobrego dla mamy i nie objadaj się za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie Monika.. wstyd mi.. dopiero teraz zauwazylem ze pokazujesz zdjecia ze swojej budowy, jak ja nie moglem tego wczesniej zauwazyc... kiedy dziennik? (tylko nie mow ze juz prowadzisz, bo przyjdzie mi isc sie wieszac, zeby zachowac honor) m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Mamy zawsze mają smaczne specjały na takie okazje Widzę, że jutro nam się poprawiny szykują i wszystkiego naj dla mamy Bardzo ci dziękuję Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie Monika.. wstyd mi.. dopiero teraz zauwazylem ze pokazujesz zdjecia ze swojej budowy, jak ja nie moglem tego wczesniej zauwazyc... kiedy dziennik? (tylko nie mow ze juz prowadzisz, bo przyjdzie mi isc sie wieszac, zeby zachowac honor) m. Maksiu spokojnie z tym wieszaniem dziennika nie ma no i nie wiem kiedy będzie budujemy na razie sami ze względu na ograniczone środki finansowe (to się może niedługo zmienić ) no i nie bardzo jest co pisać bo to długo trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 To wszystkiego dobrego dla mamy i nie objadaj się za dużo Dzięki Aga a z objadaniem to ja nie obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie Monika.. wstyd mi.. dopiero teraz zauwazylem ze pokazujesz zdjecia ze swojej budowy, jak ja nie moglem tego wczesniej zauwazyc... kiedy dziennik? (tylko nie mow ze juz prowadzisz, bo przyjdzie mi isc sie wieszac, zeby zachowac honor) m. Maksiu spokojnie z tym wieszaniem dziennika nie ma no i nie wiem kiedy będzie budujemy na razie sami ze względu na ograniczone środki finansowe (to się może niedługo zmienić ) no i nie bardzo jest co pisać bo to długo trwa wierz mi ze zanim sie wbije pierwsza lopate mozna juz napisac mały tomik prozy... śmiało.. czekam na twoj dziennnik.. zreszta nie tylko ja, prawda dziewczyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 czesc stukacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 czesc stukacze Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.06.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dajcie cos sie napić mocnego jestem wnerwiona na maksa ( nie Maksia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 dajcie cos sie napić mocnego jestem wnerwiona na maksa ( nie Maksia ) Następna co się dzieje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie Ranking chyba nie jest najważniejszy No właśnie to może jakieś ciacho na poprawe nastroju??? Witam ktoś coś o ciachu mówił http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg Tak mogę się z każdym witać Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie To wszystkiego dobrego dla mamy i nie objadaj się za dużo Rany, ale pycha Osłodzi mi reperkusje po spotkaniu niejakiej mimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 21.06.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie Monika.. wstyd mi.. dopiero teraz zauwazylem ze pokazujesz zdjecia ze swojej budowy, jak ja nie moglem tego wczesniej zauwazyc... kiedy dziennik? (tylko nie mow ze juz prowadzisz, bo przyjdzie mi isc sie wieszac, zeby zachowac honor) m. Maksiu spokojnie z tym wieszaniem dziennika nie ma no i nie wiem kiedy będzie budujemy na razie sami ze względu na ograniczone środki finansowe (to się może niedługo zmienić ) no i nie bardzo jest co pisać bo to długo trwa wierz mi ze zanim sie wbije pierwsza lopate mozna juz napisac mały tomik prozy... śmiało.. czekam na twoj dziennnik.. zreszta nie tylko ja, prawda dziewczyny? ale u mnie z talenta pisarskie marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts