Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

bezrobotni, dzieci nie mają co jeść, ciezko...za skopanie 400m2 ziemi 500 zł......wzieli zaliczkę 120 zł...cos podziubali i co????

dzis oswiadczyli ze za ciezko i graco jest i oni rezygnują.....o rany... :evil: :evil: ogólnie mi na reke bo wieczorem miałam sama im podziękowac...

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Lepiej o to sie nie spierajmy bo będzie następny kłotliwy wątek a tu ma byc miło i symaptycznie :)

Ranking chyba nie jest najważniejszy 8)

No właśnie :D to może jakieś ciacho na poprawe nastroju???

Witam :D ktoś coś o ciachu mówił :roll:

http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/66p3.jpg

Tak mogę się z każdym witać :D :D :D

Też bym z chęcią takie zjadła pozostaje mi poczekać do wieczora bo dzisiaj imieniny Mamy i trochę pyszności na pewno będzie :D

To wszystkiego dobrego dla mamy i nie objadaj się za dużo :wink: :)

Rany, ale pycha :D

Osłodzi mi reperkusje po spotkaniu niejakiej mimi :roll:

A gdzie Ty ją spotykałas :roll: :o

staram się nie wchodzić w dyskusję na tym wątku i podobnych ale powiem szczerze że mnie to w....a :evil:

Omijam te watki wilekim łukiem, szkoda nerwów :)

Dostałam tylko jednego priva ale odpisałam w ten sposób że już więcej nic nei dostałam :)

Najbardzie wkurzają mnie wstawki o ilości postów :evil: :evil: :evil:

Aga

no rece opadają.....dałam im zaliczkę i kurcze 2 dni nie było, błagali ze oni wszystko zrobią....no i masz....za ciepło i za ciezko.... :cry: tak mysle ze dlatego ciagle narzekają ze ldzie ich oszukują...oszukiwanie polega pewnie na tym ze człowiek nerwowo nie wyrabia ich tempem pracy...wyrzuca i nie płaci...bo nie ma za co tak naprawde :cry:

dzis ma przyjsc pan który robił kiedys...i pewnie sie dogadam.Starszy człowiek juz dawno sam by to zrobił....ech...

raz wyrazilem swoje zdanie na temat Mimi, odrazu okazalo sie ze jestem w pierwszej piątce najbardziej znienawidzonych ludzi przez nia, od tego czasu poprostu nie daje sie sprowokowac i nie odpowiadam na zadne zaczepki z jej strony

staram się nie wchodzić w dyskusję na tym wątku i podobnych ale powiem szczerze że mnie to w....a :evil:

Omijam te watki wilekim łukiem, szkoda nerwów :)

Dostałam tylko jednego priva ale odpisałam w ten sposób że już więcej nic nei dostałam :)

Najbardzie wkurzają mnie wstawki o ilości postów :evil: :evil: :evil:

ja też dostałam ale olałam 8)