Olkalybowa 21.06.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Na pewno znana jest Wszystkim sprawa zaciskania kciuków za powodzenia na budowie, powodzenie w załatwianiu papierków. Chciałabym trochę te Wasze kciuki rozerwać i jak będą oczywiście miały ochotę to niech się zacisną dziś za wygraną belfrów nad uczniami w siatkówkę. Gram dzisiaj o 18-stej. Wszystko leży w Waszych kciukach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2005 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Na pewno znana jest Wszystkim sprawa zaciskania kciuków za powodzenia na budowie, powodzenie w załatwianiu papierków. Chciałabym trochę te Wasze kciuki rozerwać i jak będą oczywiście miały ochotę to niech się zacisną dziś za wygraną belfrów nad uczniami w siatkówkę. Gram dzisiaj o 18-stej. Wszystko leży w Waszych kciukach. Miałam rozwiesić pranie, ale trudno - poczeka . Olciu trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 znowu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Na pewno znana jest Wszystkim sprawa zaciskania kciuków za powodzenia na budowie, powodzenie w załatwianiu papierków. Chciałabym trochę te Wasze kciuki rozerwać i jak będą oczywiście miały ochotę to niech się zacisną dziś za wygraną belfrów nad uczniami w siatkówkę. Gram dzisiaj o 18-stej. Wszystko leży w Waszych kciukach. Miałam rozwiesić pranie, ale trudno - poczeka . Olciu trzymam kciuki zaraz się dołaczę, zbliża się 18.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 gratuluję Olu punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Byłam dziś na wycieczce rowerowej. ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2005 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 NIezła ta nasza Olcia co? Już prawie z domu na meczyk wychodziła, a jeszcze zdążyła punkcik ustrzelić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 NIezła ta nasza Olcia co? Już prawie z domu na meczyk wychodziła, a jeszcze zdążyła punkcik ustrzelić trzeba mieć farta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Może trzeba ją namówić, żeby wspólnie z nami jakiś kuponik lotto obstawiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja chyba zapiszę się na kurs strzelania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Może trzeba ją namówić, żeby wspólnie z nami jakiś kuponik lotto obstawiła? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A może nie warto, te streszcznia są męcące a czołówki i tak nie dogonię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja chyba zapiszę się na kurs strzelania strzelcy bardzo niechętnie udzielają rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A może nie warto, te streszcznia są męcące a czołówki i tak nie dogonię trzeba być dobrej myśli, a streszczenia nie są takie trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja chyba zapiszę się na kurs strzelania strzelcy bardzo niechętnie udzielają rad Wszystko kwestią ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.06.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A może nie warto, te streszcznia są męcące a czołówki i tak nie dogonię trzeba być dobrej myśli, a streszczenia nie są takie trudne Jak Ty będziesz za mnie celować, to ja mogę za Ciebie streszczenia pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A może nie warto, te streszcznia są męcące a czołówki i tak nie dogonię trzeba być dobrej myśli, a streszczenia nie są takie trudne Jak Ty będziesz za mnie celować, to ja mogę za Ciebie streszczenia pisać Jak ja zacznę celować to ci rzadko będzie dane streszczenia pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 Ja chyba zapiszę się na kurs strzelania strzelcy bardzo niechętnie udzielają rad Wszystko kwestią ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 21.06.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 A może nie warto, te streszcznia są męcące a czołówki i tak nie dogonię trzeba być dobrej myśli, a streszczenia nie są takie trudne Jak Ty będziesz za mnie celować, to ja mogę za Ciebie streszczenia pisać no ja mam też kłopoty z celem, łatwiej trafiam w ostatni post na stronie. Szkada,że za to nie ma punktów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.06.2005 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2005 W Elblągu i Chorzowie tez tak ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts