Olkalybowa 22.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kasiu, bardzo mi miło koło Ciebie przycupnąć w rankingu, ale jak tak dalej pójdzie to mnie opuścisz i pójdziesz w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Olkalybowa niom tez sie przyczaiłas???? pewnie ,ale widzisz jak się Kaśka wstrzeliła, pewnie zaraz powie,ze przypadkiem Nie, ładnym ślizgiem, wchodzę tu i widzę koniec strony, no to zaczajka i udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kasiu, gdzie sie podziewasz? Hooop, hooopp Kasiu. Jestem jestem Dzisiaj powinnam leżeć do góry brzuchem, bo jestem niebezpieczna dla otoczenia, zero energii Ojjojoj biedactwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kasiu, bardzo mi miło koło Ciebie przycupnąć w rankingu, ale jak tak dalej pójdzie to mnie opuścisz i pójdziesz w górę O to się nie martw, to ja Ciebie gonię cały czas, Ty skok w góre, to ja za Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.06.2005 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kasiu, bardzo mi miło koło Ciebie przycupnąć w rankingu, ale jak tak dalej pójdzie to mnie opuścisz i pójdziesz w górę O to się nie martw, to ja Ciebie gonię cały czas, Ty skok w góre, to ja za Tobą My poznanianki musimy się wspierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kasiu, gdzie sie podziewasz? Hooop, hooopp Kasiu. Jestem jestem Dzisiaj powinnam leżeć do góry brzuchem, bo jestem niebezpieczna dla otoczenia, zero energii Ojjojoj biedactwo. Tak tak, dzisiaj się trochę poużalam nad sobą spałam 3 godziny bo mój zatkany nos sprawiał, że myślałm że się uduszę, takiego mega kataru jeszcze nie miałam, do tego gardło zawalone ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mogę Doroty dorwać i porządnie wycmokać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Kasiu, bardzo mi miło koło Ciebie przycupnąć w rankingu, ale jak tak dalej pójdzie to mnie opuścisz i pójdziesz w górę O to się nie martw, to ja Ciebie gonię cały czas, Ty skok w góre, to ja za Tobą My poznanianki musimy się wspierać. Tak jest Dobra (chwilowo ) wracam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Witam wszystkih stukaczy! Dziś również jestem zarobiony.... I zaległosci rosną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 22.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 witajcie, chyba dzisiaj nic nie upoluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 witajcie, chyba dzisiaj nic nie upoluję A moze Maksa upolujesz? Chyba, ze będzie posty usuwał... No dobra nie będę wzniecał wczorajszej dyskusji... Co żadnej strony dziś nie ustrzelisz? Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczurp 22.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 to ja tez chce byz z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 to ja tez chce byz z Wami Zapraszamy!!! Opiwiedz coś o sobie. Masz działkę, budujesz, planujesz? A może choć powiesz z jakiego Województwa jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 to ja tez chce byz z Wami No to już jesteś PS: Coś tu niemrawo się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 witajcie, chyba dzisiaj nic nie upoluję A moze Maksa upolujesz? Chyba, ze będzie posty usuwał... No dobra nie będę wzniecał wczorajszej dyskusji... Co żadnej strony dziś nie ustrzelisz? Czemu? powiedz mi kolego, cos sie tak mnie uczepił, nie masz nikogo innego pod ręką do wyladowania swojej zlosci? :D m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Maksiu co to za czepianie....no nic a w naszej grupce znowu sie wielbiciel wiesz ten dawny odezwał tym razem pod nickiem XmenelX poprzedni przyjaciel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Maksiu co to za czepianie....no nic a w naszej grupce znowu sie wielbiciel wiesz ten dawny odezwał tym razem pod nickiem XmenelX poprzedni przyjaciel widzialem... szkoda slow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 22.06.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Maksiu pewnie ze tak....maja ludzie problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 niestety forum przechodzi teraz ciezki okres, ciezko komus cokolwiek powiedziec zeby ne zostac pomówionym o złą wole i brak kultury, a dodatku pojawiaja sie nowe osoby ktore z budowaniem nie maja zbyt wiele wspolnego, ale za to robia dużo zamieszania, no szkoda...zobaczymy jak to sie dalej rozwinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jest tu kto??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Halooohttp://www.millan.net/anims/giffar/tamtam.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts