Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kasiu, gdzie sie podziewasz? Hooop, hooopp Kasiu.

Jestem jestem :D Dzisiaj powinnam leżeć do góry brzuchem, bo jestem niebezpieczna dla otoczenia, zero energii :cry:

Ojjojoj biedactwo.

Tak tak, dzisiaj się trochę poużalam nad sobą :oops: spałam 3 godziny bo mój zatkany nos sprawiał, że myślałm że się uduszę, takiego mega kataru jeszcze nie miałam, do tego gardło zawalone :cry: ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że nie mogę Doroty dorwać i porządnie wycmokać :cry:

Kasiu, bardzo mi miło koło Ciebie przycupnąć w rankingu, ale jak tak dalej pójdzie to mnie opuścisz i pójdziesz w górę :cry: :wink:

O to się nie martw, to ja Ciebie gonię cały czas, Ty skok w góre, to ja za Tobą :D

My poznanianki musimy się wspierać.

Tak jest :D :D :D :D :D

Dobra (chwilowo :wink: ) wracam do pracy :D

witajcie, chyba dzisiaj nic nie upoluję :wink:

A moze Maksa upolujesz? :wink: Chyba, ze będzie posty usuwał... :roll: :lol:

No dobra nie będę wzniecał wczorajszej dyskusji... 8)

Co żadnej strony dziś nie ustrzelisz? Czemu?

powiedz mi kolego, cos sie tak mnie uczepił, nie masz nikogo innego pod ręką do wyladowania swojej zlosci? :D :D :D

m.

niestety forum przechodzi teraz ciezki okres, ciezko komus cokolwiek powiedziec zeby ne zostac pomówionym o złą wole i brak kultury, a dodatku pojawiaja sie nowe osoby ktore z budowaniem nie maja zbyt wiele wspolnego, ale za to robia dużo zamieszania, no szkoda...

zobaczymy jak to sie dalej rozwinie