monka 22.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Halooo http://www.millan.net/anims/giffar/tamtam.gif tu brzoza... tu brzoza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Stukacze gdzie jesteście??? Chyba że...http://www.gifs.ch/Computer/pc/images/computer1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Halooo http://www.millan.net/anims/giffar/tamtam.gif tu brzoza... tu brzoza Hehehe brzoza, tu sosenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.06.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Stukacze gdzie jesteście??? Chyba że... http://www.gifs.ch/Computer/pc/images/computer1.gif Tak to ja dzisiaj nie pracuję nie dam rady tak stukać głowa boli właśnie się ratuję drugą kawą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja sobie zrobiłam mocną fusiastą i nic nie daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja sobie zrobiłam mocną fusiastą i nic nie daje łączę się z Tobą w bólu myślałam że po drugiej odzyskam łączność ale znowu słabnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ja sobie zrobiłam mocną fusiastą i nic nie daje łączę się z Tobą w bólu myślałam że po drugiej odzyskam łączność ale znowu słabnę Straszny ten dzisiejszy dzień, nic tylko się położyc i go przespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.06.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tylko że spanko na razie nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tylko że spanko na razie nierealne I to jest największy ból Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 witajcie, chyba dzisiaj nic nie upoluję A moze Maksa upolujesz? Chyba, ze będzie posty usuwał... No dobra nie będę wzniecał wczorajszej dyskusji... Co żadnej strony dziś nie ustrzelisz? Czemu? powiedz mi kolego, cos sie tak mnie uczepił, nie masz nikogo innego pod ręką do wyladowania swojej zlosci? :D m. Nic sie nie uczepiłem... Spoko. No bo przypomniało mi sie jak tego posta usunałeś... A poza tym już tez kiedyś była dyskusja pomiędzy Tobą, a chyba Whisperem, czy Jezierem w temacie usuwania postów... Opinię łatwo zepsuć sobie, ale wyrobić trudno... Na prawde nic nie mam przeciwko Tobie. Ale to nie znaczy, że nie moge powiedzieć, czy nawiązać do rzeczy które mi sie mniej podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Nic sie nie uczepiłem... Spoko. No bo przypomniało mi sie jak tego posta usunałeś... A poza tym już tez kiedyś była dyskusja pomiędzy Tobą, a chyba Whisperem, czy Jezierem w temacie usuwania postów... To ty pamiętliwy jesteś :D Opinię łatwo zepsuć sobie, ale wyrobić trudno... Na prawde nic nie mam przeciwko Tobie. Ale to nie znaczy, że nie moge powiedzieć, czy nawiązać do rzeczy które mi sie mniej podobaja. Akurat nie bardzo zrozumialem o co chodzi w pierwszym zdaniu, czyja opinia? Powiedziec zawsze masz prawo co myslisz, ale nie koniecznie musi byc to tak bardzo negetywnie nacechowane jak w pierwszym poście tej dyskusji pozdrawiam wyluzowany maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Nic sie nie uczepiłem... Spoko. No bo przypomniało mi sie jak tego posta usunałeś... A poza tym już tez kiedyś była dyskusja pomiędzy Tobą, a chyba Whisperem, czy Jezierem w temacie usuwania postów... To ty pamiętliwy jesteś :D Opinię łatwo zepsuć sobie, ale wyrobić trudno... Na prawde nic nie mam przeciwko Tobie. Ale to nie znaczy, że nie moge powiedzieć, czy nawiązać do rzeczy które mi sie mniej podobaja. Akurat nie bardzo zrozumialem o co chodzi w pierwszym zdaniu, czyja opinia? Powiedziec zawsze masz prawo co myslisz, ale nie koniecznie musi byc to tak bardzo negetywnie nacechowane jak w pierwszym poście tej dyskusji pozdrawiam wyluzowany maksiu To się cieszę!! Wyloozowany i zapraciwany KZE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.06.2005 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Od półtorej godziny nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 22.06.2005 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Od półtorej godziny nic? Bo jestem zapracowany... Właśnie mam 15min przerwę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Od półtorej godziny nic? Bo jestem zapracowany... Właśnie mam 15min przerwę.. To rachu ciachu i będzie 525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 22.06.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Od półtorej godziny nic? Bo jestem zapracowany... Właśnie mam 15min przerwę.. To rachu ciachu i będzie 525 a mi sie jakos nie chce pisac.... chyba dostałem niemocy tworczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Przyjemności, ja juz lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Od półtorej godziny nic? Bo jestem zapracowany... Właśnie mam 15min przerwę.. To rachu ciachu i będzie 525 No to rachu ciachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 22.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 ciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 22.06.2005 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Przyjemności, ja juz lecę pa, pa Kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts