Whisper 22.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Strzelanie sie odbyło, wszyscy pouciekali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.06.2005 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Na pewno tłumy się czają za winklem. Ale jak widzę i u ciebie Whisper niedługo stukną 3333 wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.06.2005 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Myślisz, że też mi się zatrzyma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.06.2005 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jezier, czarodzieju, w jaki sposób zepsułeś licznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.06.2005 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Ani chybi kija w szyprychy od licznika wsadził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.06.2005 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Już mi łeb paruje... Zagadka: polska firma produkująca kable grzejne (i nie tylko), chyba na "L"? Kojarzy mi się jakiś luxpol.com.pl, ale to nie jest dobry adres... Zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.06.2005 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Tola. Nie mogę zdradzać takich tajemnic. Wiesz ilu forumowiczów chciałoby to umieć. Wiedza magiczna jest bardzo elitarna. Dobrze to jest wytłumaczone w opowiadaniu Sapkowskiego pt. Okruch lodu. http://sapkowski.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=414 - Czy w tym słoiku nie trzymasz przypadkiem krwi miesięcznej nie tkniętej dziewicy, Istredd? Wiedz, że brzydzi mnie, gdy wyobrażam sobie ciebie, poważnego czarodzieja, z buteleczką w garści, usiłującego zdobyć ten cenny płyn, kropla po kropli, klęcząc, że się tak wyrażę, u samego źródła. - Celnie - Istredd uśmiechnął się. - Mówię oczywiście o twoim błyskotliwym dowcipie, bo co do zawartości słoika, to nie trafiłeś, - Ale używasz czasami takiej krwi, prawda? Do niektórych zaklęć, jak słyszałem, ani podejdź bez krwi dziewicy, najlepiej zabitej w czasie pełni księżyca piorunem z jasnego nieba. W czym, ciekawość, krew taka lepsza jest od krwi starej gamratki, która po pijanemu spadła z ostrokołu? - W niczym - zgodził się czarodziej z miłym uśmiechem na ustach. - Ale gdyby się wydało, że tę rolę może praktycznie równie dobrze spełnić krew wieprza, o ileż łatwiejsza do zdobycia, wtedy byle hołota zaczęłaby eksperymentować z czarami. A gdy hołocie przyjdzie nazbierać i użyć owej tak fascynującej cię dziewiczej krwi, smoczych łez, jadu białych tarantul, wywaru z obciętych niemowlęcych rączek lub z trupa, ekshumowanego o północy, to niejeden się rozmyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 A będzie nagroda albo medal za odgadnięcie tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.06.2005 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Luxbud... sam rozwiązałem zagadkę. Należy mi się nagroda. Może medal? Taki będzie chyba najwłaściwszy:http://honours.homestead.com/files/DEPT_OF_ENERGY_AWARD_FOR_VALOR_MEDAL.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 No to daleś niezbity dowód że jesteś Prezesem za mądrość a nie za lapówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.06.2005 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Whisper, masz więcej tekich medali? Mojej córci się bardzo podoba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jolana wyszpiegowałem whisperowy schowek z medalami. http://honours.homestead.com/WORLD.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 22.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mam medal na każdą okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Whisper, masz więcej tekich medali? Mojej córci się bardzo podoba.... Jolana Prezes chyba zniknąl na chwilkę Leć szybko do skarbca i coś znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.06.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Byłam, byłam, łapnęłam nawet trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Mam medal na każdą okazję O rany Prezesie jesteś Ale mi wstyd ale tu chodzilo o dziecko , maleńką córcię Jolany A jak dziecko chce to szkoda mu nie dać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 22.06.2005 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Jezier, przyznaj się, z kim zawarłeś pakt 3333 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 3333 co to za magia I do tego w poście z taką ilością orderów Co to ma oznaczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 22.06.2005 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Wystarczył tylko mój geniusz. Bez paktów i zobowiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 22.06.2005 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2005 Wystarczył tylko mój geniusz. Bez paktów i zobowiązań. No to juz nic nie rozumiem No chyba, że cyrograf z diablem popisaleś za takie umiejętności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts