SławekD-żonka 23.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Halllooo, gdzie jesteście??? Tak tu się smutno jakoś zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 A Fizyk ... gdzie jest Fizyk?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 No to kawał Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola. - To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego. - Nie znamy pana synka - słyszy w drugim. Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał: - Tato, zaliczmy jeszcze tylko jedno przedszkole, bo się w końcu na lekcję spóźnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Badi witaj spowrotem A czemu Twoje dzieci mają dzisiaj ten koniec roku Gratulki sukcesu Moja też będiz emiała czerwony pasek i Złotego Frydryka, ale radośc przyćmiła wczorajsza awantura Ale paska gratuluję a Fryderyk to co to za koleś??? za 'moich' czasów takiego czegoś nie było Szkoła do której chodzi moja córka nosi imie Fryderyka Chopina, i oprócz świadectw z czerwonym paskime dzieci otrzymuja Fryderyki złoty , srebny i brązowy z racji dużej rozbieżności średniej na śwaidectwie z czerwonym paskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Badi witaj spowrotem A czemu Twoje dzieci mają dzisiaj ten koniec roku Gratulki sukcesu Moja też będiz emiała czerwony pasek i Złotego Frydryka, ale radośc przyćmiła wczorajsza awantura Ale paska gratuluję a Fryderyk to co to za koleś??? za 'moich' czasów takiego czegoś nie było Szkoła do której chodzi moja córka nosi imie Fryderyka Chopina, i oprócz świadectw z czerwonym paskime dzieci otrzymuja Fryderyki złoty , srebny i brązowy z racji dużej rozbieżności średniej na śwaidectwie z czerwonym paskiem Miłe takie wyróżnienie, dobry pomysł miał ktoś z taką nagrodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Aga, witaj. Jaka awantura? Znowu nic nie wiem, bo u mnie też niewesoło Majeczko pisałam wczoraj o tym w KK jeśli Cie interesuje to wskocz tam poczytać bo jakoś nie mam siły opisywać wszystkiego znowu z góry przepraszam za lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 23.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jakie Wy macie zdolne dzieci, gratuluję! Moja malutka jeszcze do szkoły nie chodzi więc póki co łudzę sie że też tak będzie....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Badi witaj spowrotem A czemu Twoje dzieci mają dzisiaj ten koniec roku Gratulki sukcesu Moja też będiz emiała czerwony pasek i Złotego Frydryka, ale radośc przyćmiła wczorajsza awantura Ale paska gratuluję a Fryderyk to co to za koleś??? za 'moich' czasów takiego czegoś nie było Szkoła do której chodzi moja córka nosi imie Fryderyka Chopina, i oprócz świadectw z czerwonym paskime dzieci otrzymuja Fryderyki złoty , srebny i brązowy z racji dużej rozbieżności średniej na śwaidectwie z czerwonym paskiem Miłe takie wyróżnienie, dobry pomysł miał ktoś z taką nagrodą Bardzo dobry a jaka motywacja Fryderyki są rozdawane według średniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Jakie Wy macie zdolne dzieci, gratuluję! Moja malutka jeszcze do szkoły nie chodzi więc póki co łudzę sie że też tak będzie....... Dzieki Daria jestem bardzo dumna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Heloo Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Heloo Wszystkim Heloo zaczajka gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Heloo Wszystkim Heloo zaczajka gratulacje Zaczajka to moje drugie imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witaj Olka I gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Aga, witaj. Jaka awantura? Znowu nic nie wiem, bo u mnie też niewesoło Majeczko pisałam wczoraj o tym w KK jeśli Cie interesuje to wskocz tam poczytać bo jakoś nie mam siły opisywać wszystkiego znowu z góry przepraszam za lenistwo Przeczytałam i Ciekawe co z naszej wyrośnie, na razie cwaniara na całego ja jej mówię, że nie wolno, a ona patrzy mi głęboko w oczy, usmiecha się i powoli rączkę wyciąga do 'zakazenego owocu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 23.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Witaj zaczajka Aga, przeczytałam. mam to samo, nigdy nikt sie do niczego nie przyzna. Począwszy od męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 23.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Kasiu pożyjemy zobaczymy, ale teraz jest bardzo cięzki okres ona jest w 4 klasie i nastepuje stracie charakterów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 STRESZCZENIE odc.528 - odcinek rozpoczęła Badi, którą rozpiera duma;- były życzenia dla przyszłych i obecnych ojców;- serdeczne powitania Badi;- rozdanie Fryderyków;- były także dwa kawały;- odcinek zakończyła Aga J.G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 23.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 Kasiu pożyjemy zobaczymy, ale teraz jest bardzo cięzki okres ona jest w 4 klasie i nastepuje stracie charakterów Już się tego boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.06.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 55 2. Fizyk - 45 3. Whisper - 44 4. Sonika - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 36 7. Moniś - 27 8. Jezier - 24 9. Joanna i Janusz, Badi - 23 11. Teska- 21 12. Monka, Majka - 19 14. Aga J.G. - 15 15. Agniesia - 14 16. Olkalybowa - 1317. Andrzejka,SławekD-żonka - 12 19. Joola - 9 20. Jane - 8 21. Wojty - 7 22. Ania - 3 23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Funia, Verunia - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts