SławekD-żonka 24.06.2005 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 oj Funia.. a kiedy to masz termin? Jeszce 2 miesiące z hakiemm biegania (ale patrzac na mój brzuszek to za 3 dni ) A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 oj Funia.. a kiedy to masz termin? Jeszce 2 miesiące z hakiemm biegania (ale patrzac na mój brzuszek to za 3 dni ) A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) ja tam jestem lipcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Ja mam termin na sam początek wrzesnia. I licze, że do tego czasu da sie już wprowadzi do domku (oczywiście tylko patrer - bo górę musimy powoli zrobi sami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Ja mam termin na sam początek wrzesnia. I licze, że do tego czasu da sie już wprowadzi do domku (oczywiście tylko patrer - bo górę musimy powoli zrobi sami ) Ja jestem z początku września - z samego początku, bo z 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Ja mam termin na sam początek wrzesnia. I licze, że do tego czasu da sie już wprowadzi do domku (oczywiście tylko patrer - bo górę musimy powoli zrobi sami ) Jeśli chodzi o budowę..to sie lekko wkurzyłem.. robiłem wczoraj podbitke po okapem.. schodze zadowolony po 3 godzinach z rusztowania.. patrze na to co zrobilem z dołu... a tu... krzywo jak diabli.. wlazlem na rusztowanie... z bliska wyglada prosto, a z dolu okropinie krzywo... jutro bede musial polowe rozbrac i zrobic od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 552. Fizyk - 453. Whisper - 444. Sonika - 415. Kasztanka - 396. Maksiu - 367. Moniś - 278. Jezier - 249. Joanna i Janusz, Badi - 2311. Teska - 2212. Monka, Majka - 1914. Aga J.G. - 1515. Agniesia - 1416. Olkalybowa, SławekD-żonka - 1318. Andrzejka - 1219. Joola - 920. Jane, Wojty - 822. Ania - 323. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Funia, Verunia - 228. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Ja mam termin na sam początek wrzesnia. I licze, że do tego czasu da sie już wprowadzi do domku (oczywiście tylko patrer - bo górę musimy powoli zrobi sami ) Jeśli chodzi o budowę..to sie lekko wkurzyłem.. robiłem wczoraj podbitke po okapem.. schodze zadowolony po 3 godzinach z rusztowania.. patrze na to co zrobilem z dołu... a tu... krzywo jak diabli.. wlazlem na rusztowanie... z bliska wyglada prosto, a z dolu okropinie krzywo... jutro bede musial polowe rozbrac i zrobic od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Ja mam termin na sam początek wrzesnia. I licze, że do tego czasu da sie już wprowadzi do domku (oczywiście tylko patrer - bo górę musimy powoli zrobi sami ) Jeśli chodzi o budowę..to sie lekko wkurzyłem.. robiłem wczoraj podbitke po okapem.. schodze zadowolony po 3 godzinach z rusztowania.. patrze na to co zrobilem z dołu... a tu... krzywo jak diabli.. wlazlem na rusztowanie... z bliska wyglada prosto, a z dolu okropinie krzywo... jutro bede musial polowe rozbrac i zrobic od nowa i 3 godziny roboty na marne tyle pozytku ze zalożyłem odrazu grzebienie okapowe pod dachówką i wyekmitowalem jedno gniazdo ptaków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o budowę..to sie lekko wkurzyłem.. robiłem wczoraj podbitke po okapem.. schodze zadowolony po 3 godzinach z rusztowania.. patrze na to co zrobilem z dołu... a tu... krzywo jak diabli.. wlazlem na rusztowanie... z bliska wyglada prosto, a z dolu okropinie krzywo... jutro bede musial polowe rozbrac i zrobic od nowa Rzeczywiscie nic fajnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Jeśli chodzi o budowę..to sie lekko wkurzyłem.. robiłem wczoraj podbitke po okapem.. schodze zadowolony po 3 godzinach z rusztowania.. patrze na to co zrobilem z dołu... a tu... krzywo jak diabli.. wlazlem na rusztowanie... z bliska wyglada prosto, a z dolu okropinie krzywo... jutro bede musial polowe rozbrac i zrobic od nowa Rzeczywiscie nic fajnego no niestety tak juz czasami bywa... zebym robił z kims to odrazu by mi ktos powiedzial ze idzie krzywo, a tak robilem sam i nie bylo komu mnie uprzedzic ze sie krzywi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A dokładnie na kiedy??? Sierpniówką jesteś??? Tak jak ja, Dorota urodziła się 08.08.2004 (2 dni po terminie) Ja mam termin na sam początek wrzesnia. I licze, że do tego czasu da sie już wprowadzi do domku (oczywiście tylko patrer - bo górę musimy powoli zrobi sami ) Jeśli chodzi o budowę..to sie lekko wkurzyłem.. robiłem wczoraj podbitke po okapem.. schodze zadowolony po 3 godzinach z rusztowania.. patrze na to co zrobilem z dołu... a tu... krzywo jak diabli.. wlazlem na rusztowanie... z bliska wyglada prosto, a z dolu okropinie krzywo... jutro bede musial polowe rozbrac i zrobic od nowa i 3 godziny roboty na marne tyle pozytku ze zalożyłem odrazu grzebienie okapowe pod dachówką i wyekmitowalem jedno gniazdo ptaków... My mieliśmy szerszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 My mieliśmy szerszenie My na razie lokatorów nie odnotowaliśmy, co nas szczerze dziwi, bo jaskółek w okolicy za trzęsienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dobra - spadam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 My mieliśmy szerszenie mi zostało jeszcze pięc gniazd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dobra - spadam do pracy Miłej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 My mieliśmy szerszenie mi zostało jeszcze pięc gniazd... No to ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 to witam wszystkich stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 poszliscie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts