kze 24.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Wiecie, że zostało nam tylko 15 stron by przegonić KK...? Może wcale nie przegonimy, bo ostatnio tempo wyraźnie zmalało Przegonimy!!! Bo tam jest jeszcze gorsze... Spadło tempo? pewnie dlatego, że ja zarobiony jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 czyżby koniec strony blisko??? bo sie snajperzy pojawili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 czyżby koniec strony blisko??? bo sie snajperzy pojawili... Hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie Brzmi zachęcająco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Możliwe, możliwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no to kogo dzis rozprowadzamy na finisz?? rano probowałem rozprowadzic Badi, ale skoczyła Kasia.. później udało sie rozprowadzić Teske.. a kto teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no to kogo dzis rozprowadzamy na finisz?? rano probowałem rozprowadzic Badi, ale skoczyła Kasia.. później udało sie rozprowadzić Teske.. a kto teraz ? Rano było moje wejście smoka, nie celowałam, bo mi się streszczać nie chce (to takie wyczerpujące zajęcie ) - a swoją drogą to streszczamy czy nie????????? Pytam, bo nie wszyscy to robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Możliwe, możliwe... chyba mozliwe. wychodzi na to, że jestem nieprzystosowana do egzystencji w naszych, z lekka chamskich czasach. Potrzebny albo lekarz, albo trener A ile zostało do końca stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Możliwe, możliwe... chyba mozliwe. wychodzi na to, że jestem nieprzystosowana do egzystencji w naszych, z lekka chamskich czasach. Potrzebny albo lekarz, albo trener A ile zostało do końca stronki? Czasy lepsze na pewno już nie będą - będzie coraz gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no to kogo dzis rozprowadzamy na finisz?? rano probowałem rozprowadzic Badi, ale skoczyła Kasia.. później udało sie rozprowadzić Teske.. a kto teraz ? Rano było moje wejście smoka, nie celowałam, bo mi się streszczać nie chce (to takie wyczerpujące zajęcie ) - a swoją drogą to streszczamy czy nie????????? Pytam, bo nie wszyscy to robią Zdecydowanie stresczamy!! Musi być nagroda za zdobycie punkta, nie? A poza tym jak ktoś nie streszcza to oznacza, że nie stosuje się do naszej net etykiety.. Ale szumnie zabrzmiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Możliwe, możliwe... chyba mozliwe. wychodzi na to, że jestem nieprzystosowana do egzystencji w naszych, z lekka chamskich czasach. Potrzebny albo lekarz, albo trener A ile zostało do końca stronki? Czasy lepsze na pewno już nie będą - będzie coraz gorzej A dlaczego ma być gorzej? Majka jest managerem i ma własny biznes. Dlatego może robić zmiany na lepsze w swojej firmie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no to kogo dzis rozprowadzamy na finisz?? rano probowałem rozprowadzic Badi, ale skoczyła Kasia.. później udało sie rozprowadzić Teske.. a kto teraz ? Rano było moje wejście smoka, nie celowałam, bo mi się streszczać nie chce (to takie wyczerpujące zajęcie ) - a swoją drogą to streszczamy czy nie????????? Pytam, bo nie wszyscy to robią Zdecydowanie stresczamy!! Musi być nagroda za zdobycie punkta, nie? A poza tym jak ktoś nie streszcza to oznacza, że nie stosuje się do naszej net etykiety.. Ale szumnie zabrzmiło... No dobra, to teraz co z tymi co nie streszczają, tzn nie streszczali??? Co nasz regulamin RW o tym mówi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Możliwe, możliwe... chyba mozliwe. wychodzi na to, że jestem nieprzystosowana do egzystencji w naszych, z lekka chamskich czasach. Potrzebny albo lekarz, albo trener A ile zostało do końca stronki? Czasy lepsze na pewno już nie będą - będzie coraz gorzej A dlaczego ma być gorzej? Majka jest managerem i ma własny biznes. Dlatego może robić zmiany na lepsze w swojej firmie, nie? Myślałam ogólnie o świecie... a Majka nawet powinna w swojej firmie robić zmiany na lepsze - jeśli istnieje taka konieczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2005 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no to kogo dzis rozprowadzamy na finisz?? rano probowałem rozprowadzic Badi, ale skoczyła Kasia.. później udało sie rozprowadzić Teske.. a kto teraz ? Rano było moje wejście smoka, nie celowałam, bo mi się streszczać nie chce (to takie wyczerpujące zajęcie ) - a swoją drogą to streszczamy czy nie????????? Pytam, bo nie wszyscy to robią Zdecydowanie stresczamy!! Musi być nagroda za zdobycie punkta, nie? A poza tym jak ktoś nie streszcza to oznacza, że nie stosuje się do naszej net etykiety.. Ale szumnie zabrzmiło... No dobra, to teraz co z tymi co nie streszczają, tzn nie streszczali??? Co nasz regulamin RW o tym mówi??? Chyba musimy zdać sie na decyzje prezesa... Chyba, że wprowadzimy własny regulamin... Może nie zaliczymy punkta, jesli nie bedzie streszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 no to kogo dzis rozprowadzamy na finisz?? rano probowałem rozprowadzic Badi, ale skoczyła Kasia.. później udało sie rozprowadzić Teske.. a kto teraz ? Rano było moje wejście smoka, nie celowałam, bo mi się streszczać nie chce (to takie wyczerpujące zajęcie ) - a swoją drogą to streszczamy czy nie????????? Pytam, bo nie wszyscy to robią Zdecydowanie stresczamy!! Musi być nagroda za zdobycie punkta, nie? A poza tym jak ktoś nie streszcza to oznacza, że nie stosuje się do naszej net etykiety.. Ale szumnie zabrzmiło... No dobra, to teraz co z tymi co nie streszczają, tzn nie streszczali??? Co nasz regulamin RW o tym mówi??? Chyba musimy zdać sie na decyzje prezesa... Chyba, że wprowadzimy własny regulamin... Może nie zaliczymy punkta, jesli nie bedzie streszczenia? To może lepiej niech Prezes zdecyduje, nie wchodźmy mu w paradę, bo jeszcze dyscyplinarka nam się dostanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.06.2005 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 mam urwanie głowy. dzisiaj może komus ułatwię celowanie a łyżka na to: "Niemożliwe!" Możliwe, możliwe... chyba mozliwe. wychodzi na to, że jestem nieprzystosowana do egzystencji w naszych, z lekka chamskich czasach. Potrzebny albo lekarz, albo trener A ile zostało do końca stronki? Czasy lepsze na pewno już nie będą - będzie coraz gorzej A dlaczego ma być gorzej? Majka jest managerem i ma własny biznes. Dlatego może robić zmiany na lepsze w swojej firmie, nie? Myślałam ogólnie o świecie... a Majka nawet powinna w swojej firmie robić zmiany na lepsze - jeśli istnieje taka konieczność w mojej firmie jest OK. Ale my podlegamy jako agent innym firmom. Oni cos zmienią, zawalą, a gromy sie sypia na nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.06.2005 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 w mojej firmie jest OK. Ale my podlegamy jako agent innym firmom. Oni cos zmienią, zawalą, a gromy sie sypia na nas. Niestety zawsze obrywa ten co z przodu stoi, a że sama góra nawaliła, to już bijącego nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts