Sonika 24.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na szczęście jak mówi Funia to stan przejściowy i ja jej wierzę Cwaniara jestem, bo akurat dzisiaj to ja doła nie mam. Ale łapię go średnio raz na dwa tygodnie, wiec doskonale rozumiem Sonikę. No to nie jest ze mną tak źle widzę że doły średnio raz na dwa tygodnie to taki standardzik Monka, Ty też miewasz doły na ten sam temat??? To znaczy czy budowlane???? Też i takie egzystencjalne jak mnie życie przydepnie też mam to mnie trochę pocieszyłaś - zawsze to rażniej z kimś, no i przy Tobie o wyżerę się nie muszę martwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jakimś cudem wypadło na mnie No właśnie Funia gratulacje Oj pnę się do góry w jakim szalonym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na szczęście jak mówi Funia to stan przejściowy i ja jej wierzę Cwaniara jestem, bo akurat dzisiaj to ja doła nie mam. Ale łapię go średnio raz na dwa tygodnie, wiec doskonale rozumiem Sonikę. No to nie jest ze mną tak źle widzę że doły średnio raz na dwa tygodnie to taki standardzik Monka, Ty też miewasz doły na ten sam temat??? To znaczy czy budowlane???? Też i takie egzystencjalne jak mnie życie przydepnie też mam to mnie trochę pocieszyłaś - zawsze to rażniej z kimś, no i przy Tobie o wyżerę się nie muszę martwić Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jakimś cudem wypadło na mnie No właśnie Funia gratulacje Oj pnę się do góry w jakim szalonym tempie Funia GRATULKI!!!!! Nawet nie zauważyłam, że mamy nową stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej nie zapomnijecie o mnie - w beczeniu to ja też jestem dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jakimś cudem wypadło na mnie No właśnie Funia gratulacje Oj pnę się do góry w jakim szalonym tempie No nie jest tak źle ja za to stoję w miejscu i inni mnie wyprzedzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.06.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na szczęście jak mówi Funia to stan przejściowy i ja jej wierzę Cwaniara jestem, bo akurat dzisiaj to ja doła nie mam. Ale łapię go średnio raz na dwa tygodnie, wiec doskonale rozumiem Sonikę. No to nie jest ze mną tak źle widzę że doły średnio raz na dwa tygodnie to taki standardzik Monka, Ty też miewasz doły na ten sam temat??? To znaczy czy budowlane???? Też i takie egzystencjalne jak mnie życie przydepnie też mam to mnie trochę pocieszyłaś - zawsze to rażniej z kimś, no i przy Tobie o wyżerę się nie muszę martwić Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej MONKA KOCHANA JESTEŚ!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.06.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej nie zapomnijecie o mnie - w beczeniu to ja też jestem dobra Funia dołączaj kiedy tylko masz ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej nie zapomnijecie o mnie - w beczeniu to ja też jestem dobra we trzy będzie jeszcze lepiej Funia pocieszasz mnie bo juz myślałam że tylko ze mnie taka beksa. Jak zaprowadziłam córkę pierwszego dnia do szkoły to nie mogłam się powstrzymać od płaczu tzn. najpierw ona się rozkleiła a ja zaraz za nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 No nie jest tak źle ja za to stoję w miejscu i inni mnie wyprzedzają Ja łapałam doła jak widziałam jak np. Prezes mnie wyprzedzał - później zaczął szybciej szedł. U mnie wylewka - u niego ściany, U mnie ściany - u niego kominy. U mnie szczyty - u niego gotowy dach. I co? I nic! Życie to nie wyścigi. Ważne, zeby wybudowac i szczęścliwie zamieszkac. I ogródek ważny, i rodzina. Zdrowie oczywiście !!!! I chleb na stole i święty spokój- reszta mało istosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ładnie to napisałaś Funiu, wszystko to racja. Też się dołowałam, że niektórym tak szybko idzie ale trudno my mamy swoje tempo, dużo robimy sami bo sytuacja nas do tego zmusza. Najważniejsze że mamy cel i mamy nadzieję że go osiągniemy ...tylko możliwe że trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Ładnie to napisałaś Funiu, wszystko to racja. Też się dołowałam, że niektórym tak szybko idzie ale trudno my mamy swoje tempo, dużo robimy sami bo sytuacja nas do tego zmusza. Najważniejsze że mamy cel i mamy nadzieję że go osiągniemy ...tylko możliwe że trochę później W pełni się zgadzam:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na szczęście jak mówi Funia to stan przejściowy i ja jej wierzę Cwaniara jestem, bo akurat dzisiaj to ja doła nie mam. Ale łapię go średnio raz na dwa tygodnie, wiec doskonale rozumiem Sonikę. No to nie jest ze mną tak źle widzę że doły średnio raz na dwa tygodnie to taki standardzik Monka, Ty też miewasz doły na ten sam temat??? To znaczy czy budowlane???? Też i takie egzystencjalne jak mnie życie przydepnie też mam to mnie trochę pocieszyłaś - zawsze to rażniej z kimś, no i przy Tobie o wyżerę się nie muszę martwić Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej MONKA KOCHANA JESTEŚ!!!!!! E tam, niektórzy twierdzą że jestem okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.06.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 No nie jest tak źle ja za to stoję w miejscu i inni mnie wyprzedzają Ja łapałam doła jak widziałam jak np. Prezes mnie wyprzedzał - później zaczął szybciej szedł. U mnie wylewka - u niego ściany, U mnie ściany - u niego kominy. U mnie szczyty - u niego gotowy dach. I co? I nic! Życie to nie wyścigi. Ważne, zeby wybudowac i szczęścliwie zamieszkac. I ogródek ważny, i rodzina. Zdrowie oczywiście !!!! I chleb na stole i święty spokój- reszta mało istosna. dobrze prawisz Funiu, ale budowa jednak niesamowicie wciąga i nie ma dnia żeby czegoś tam nie przeżywać i nie myśleć o budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 24.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Na szczęście jak mówi Funia to stan przejściowy i ja jej wierzę Cwaniara jestem, bo akurat dzisiaj to ja doła nie mam. Ale łapię go średnio raz na dwa tygodnie, wiec doskonale rozumiem Sonikę. No to nie jest ze mną tak źle widzę że doły średnio raz na dwa tygodnie to taki standardzik Monka, Ty też miewasz doły na ten sam temat??? To znaczy czy budowlane???? Też i takie egzystencjalne jak mnie życie przydepnie też mam to mnie trochę pocieszyłaś - zawsze to rażniej z kimś, no i przy Tobie o wyżerę się nie muszę martwić Razem nie zginiemy a i beczeć w dwójkę raźniej MONKA KOCHANA JESTEŚ!!!!!! E tam, niektórzy twierdzą że jestem okropna to chyba się muszę przekonać w realu, bo coś mi się nie chce wierzyć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witaj Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Uprzejmie zawiadamiam, że też mam w nosie wyścigi A dół jest chyba nieodzowny, żeby człowiek docenił, jak to fajnie jest u góry. No i jakos mniej sodówka do głowy uderza, ajk człowiek pamięta, jak jest niefajnie kiedy jest niefajnie Krótko mówiąc - i ja mam doły, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Najważniejsze że mamy cel i mamy nadzieję że go osiągniemy ...tylko możliwe że trochę później My w zeszłym roku wiedzieliśmy, ze mamy kasę tylko na fundamenty i na nic więcej. jeździliśmy po okolicy podpatrywac budowy i rozwiązania. W dniu w którym u nas był geodeta wytyczacza dom - tak samo było u jedych państwa. Miś powiedział - "ścigamy sie z nimi Ewuś?" Od tej pory, za każdym razem, gdy przejeżdzaliśmy w tamtej okolicy, sprawdzaliśmy co słychac u "naszych znajomych". Pod koniec roku mieli już okna z roletami, a my tylko te nasze fundamenty. Oj jak my im zazdrościliśmy. Na początku tego roku, gdy u nas były już ściany, pojechaliśmy zajrzec do niech znowu. Zdziwiliśmy się - ale od zeszłego roku nic nie zrobili. Potem zobaczyliśmy ich po raz pierwszy jak przyjechali - byli od nas o 25-30 lat starsi. Miś powiedział: "widzisz, wyprzedzamy ich o 25 lat." Morał? Nie ma. Życzymy im szczęścia w mowym domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 to chyba się muszę przekonać w realu, bo coś mi się nie chce wierzyć!!!! może kiedyś nam się uda w każdym razie gdybyś była w Szczecinie to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts