Funia 24.06.2005 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A kto sprawdza głębokość zdołowania w tym klubie ? Tegoo jeszcze nie wiadomo - ale ja z uwagi na wrażliwoś płci - proponuje w tym zakresie zabrac monopol Prezesowi i powierzyc tę funkcje jakieś kobitce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Polecam na przewodniczącego swojego audytora - przyszedł, powiedział, że dół dobry, czyli na dołach się zna. I ma uprawnienia wszystkie, a nawet więcej To jeszcze tylko ze 12 członków, diety, transmisja w TVP3 i możemy zaczynać Jak dają za to diety to proponuję Sonikę - ona ma dziś doła nieco finansowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Polecam na przewodniczącego swojego audytora - przyszedł, powiedział, że dół dobry, czyli na dołach się zna. I ma uprawnienia wszystkie, a nawet więcej To jeszcze tylko ze 12 członków, diety, transmisja w TVP3 i możemy zaczynać Jak dają za to diety to proponuję Sonikę - ona ma dziś doła nieco finansowego. W kazdej komisji dają diety I mozna się wypromować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu tak zawstudziłeś Monkę, że wzięła i zwiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 W kazdej komisji dają diety I mozna się wypromować To ja do takiej też poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jesli mam byc jeszcze troche szczery to nie do konca was rozumiem z tymi dołami, ja tez powinienem miec dola.. nie mamy na dzien dzisiejszy kasy aby wykonczyc dom, spłacamy juz kredyt.. ale... ale mamy po dwie ręce, glowy pełne pomysłow i cel.. najważniejsze mamy cel.. co uda sie zarobić jakieś pieniądze to odrazu zamieniam na materiały budowlane i cos nowego przybywa na budowie, jak dobrze pojdzie to za 3-4 lata bedziemy mieli wykonczony dól tak aby mozna bylo sie wprowadzić.. ze późno?, ze dopiero za 3-4 lata, no to co? ale bedziemy mieli dom i bedzie nasz... jedyne co was lekko usprawiedliwia to tylko fakt ze jestescie kobitkami.. ale wyszedl elaborat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać A już się wystraszyłam, że nawiałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 oficjalnie dementuje informacje jakoby Monka w realu była okropna.. fajna z niej babka, dementi nie podlega dyskusji.. Widzisz Monka - po takim komentarzu to już nie masz nic więcej do powiedzenia. I nie wyskakuj mi tu nigdy więcej z taką oszczerczą samokrytyką obiecuję się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jesli mam byc jeszcze troche szczery to nie do konca was rozumiem z tymi dołami, ja tez powinienem miec dola.. nie mamy na dzien dzisiejszy kasy aby wykonczyc dom, spłacamy juz kredyt.. ale... ale mamy po dwie ręce, glowy pełne pomysłow i cel.. najważniejsze mamy cel.. co uda sie zarobić jakieś pieniądze to odrazu zamieniam na materiały budowlane i cos nowego przybywa na budowie, jak dobrze pojdzie to za 3-4 lata bedziemy mieli wykonczony dól tak aby mozna bylo sie wprowadzić.. ze późno?, ze dopiero za 3-4 lata, no to co? ale bedziemy mieli dom i bedzie nasz... jedyne co was lekko usprawiedliwia to tylko fakt ze jestescie kobitkami.. ale wyszedl elaborat I to co napisałeś świadczy niezbicie, że też masz dół - tyle, że nico mniej intensywny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu tak zawstudziłeś Monkę, że wzięła i zwiała zrobilo sie jej poprostu cieplo i poszla sie ochłodzić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu tak zawstudziłeś Monkę, że wzięła i zwiała zrobilo sie jej poprostu cieplo i poszla sie ochłodzić :D Nie jest źle - już wróciła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dobra, wyłaże z doła i idę pod prysznic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Dobra, wyłaże z doła i idę pod prysznic Po wylaniu fundamentów - to mus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 A Funia idzie jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać A już się wystraszyłam, że nawiałaś Nie bój się nie tak łatwo mnie stąd wykurzć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Maksiu napisałem szczerą prawdę i nie ma się czego wstydzić ano tak się zawstydziłam troszeczkę bo się nie spodziewałam ale bardzo miło jest coś takiego przeczytać no cóz.. można powiedzieć ze sama sobie jesteś "winna"... nie trzeba było siadac koło mnie na spotkaniu grupowym.. nie trzeba było mi pomagać zbierac pieniążki dla Nikoli... a tak wyszły na jaw wszystkie twoje dobre cechy, które jednoznacznie zaprzeczają jakobyś miała byc okropna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 jesli mam byc jeszcze troche szczery to nie do konca was rozumiem z tymi dołami, ja tez powinienem miec dola.. nie mamy na dzien dzisiejszy kasy aby wykonczyc dom, spłacamy juz kredyt.. ale... ale mamy po dwie ręce, glowy pełne pomysłow i cel.. najważniejsze mamy cel.. co uda sie zarobić jakieś pieniądze to odrazu zamieniam na materiały budowlane i cos nowego przybywa na budowie, jak dobrze pojdzie to za 3-4 lata bedziemy mieli wykonczony dól tak aby mozna bylo sie wprowadzić.. ze późno?, ze dopiero za 3-4 lata, no to co? ale bedziemy mieli dom i bedzie nasz... jedyne co was lekko usprawiedliwia to tylko fakt ze jestescie kobitkami.. ale wyszedl elaborat I to co napisałeś świadczy niezbicie, że też masz dół - tyle, że nico mniej intensywny kolejne oficjalne oświadczenie: Nie mam obecnie doła, nie stac mnie na doła.. mam jeszcze tyle do zrobienia na budowie, ze na dól przyjdzie czas zimą jak nie będzie można pracowac na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia.. gratuluje...kolejny punkcik.. oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 O kurcze - nawet nie zauważyłam. Już lecę z kolejnym streszczeniem : Zaczęłam ja - cosik za dużo dziś tego szczęścia, Potem było o babsko - budowlanych dołach. Marne próby pocieszenia Soniki Monka założyła klub beks Baba ma doła gigant (czytaj fundamenty), a Maksiu dementował plotki o Monce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts