monka 24.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia - czy wiesz już, jakiej płci jest Lokator? Obcy - óśmy pasażer -według Pani doktor jest facetem No i wybraliście już imię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 24.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Witajcie, wesoła gromadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia - czy wiesz już, jakiej płci jest Lokator? Obcy - óśmy pasażer -według Pani doktor jest facetem No i wybraliście już imię? Nie i nie ma na razie na to widoków. Zero wspólnych upodobań i wątłe szanse na kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 U nas był Gould (to z serialiku s-f "Gwiezdne Wrota") Też taki pasażer na gapę Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Hej, Jolana, miłych snów, Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 U nas był Gould (to z serialiku s-f "Gwiezdne Wrota") Też taki pasażer na gapę Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują masz oczywiście na myśli Goa'ulda tylko ciekaw jestem którego? moim ulubionym jest Ozyrys ps. kurcze mialem isc spac.. a tu mowa o Stargate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Funia - czy wiesz już, jakiej płci jest Lokator? Obcy - óśmy pasażer -według Pani doktor jest facetem No i wybraliście już imię? Nie i nie ma na razie na to widoków. Zero wspólnych upodobań i wątłe szanse na kompromis jeszcze macie trochę czasu na decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem nie jest tak zle.. dają zyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem No to niefajnie. U nas w mieszkanku jest zaraz obok gniazdo jaskółek i okno do którego przylega jest hmm, srednio czyste Na szczęście mamy miłe panie, które je myją (jest to okno wychodzące na klatke schodową) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem nie jest tak zle.. dają zyć Chyba dają życie Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem nie jest tak zle.. dają zyć Chyba dają życie Dobry wieczór wszystkim no prosze .. tylko mowa o bocianach.. a odrazu pojawil sie zainteresowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 24.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem nie jest tak zle.. dają zyć Chyba dają życie Dobry wieczór wszystkim Czy Prezes coś wie na ten temat bo ostatnio jakiś odwiedzał jego okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują I niestety okrutnie brudzą dachy Teściu ma je często u siebie i przez to 3, 4 razy w roku obowiązkowe mycie dachu Karcherem nie jest tak zle.. dają zyć Chyba dają życie Dobry wieczór wszystkim Dobry wieczór Szefie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 U nas był Gould (to z serialiku s-f "Gwiezdne Wrota") Też taki pasażer na gapę Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują masz oczywiście na myśli Goa'ulda tylko ciekaw jestem którego? moim ulubionym jest Ozyrys ps. kurcze mialem isc spac.. a tu mowa o Stargate Żadnego konkretnego - chodziło raczej o koncepcję stworzenia Widzisz - nie byłam nawet świadoma prawidłowej pisowni Goa'ouldów, a serialik bardzo lubiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 U nas był Gould (to z serialiku s-f "Gwiezdne Wrota") Też taki pasażer na gapę Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują masz oczywiście na myśli Goa'ulda tylko ciekaw jestem którego? moim ulubionym jest Ozyrys ps. kurcze mialem isc spac.. a tu mowa o Stargate Żadnego konkretnego - chodziło raczej o koncepcję stworzenia Widzisz - nie byłam nawet świadoma prawidłowej pisowni Goa'ouldów, a serialik bardzo lubiłam lubiłam?? co przez to rozumiesz? przeciez serial nadal jest krecony i pokazywany... 15 lipca premiera 9 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Prezes jest specjalistą od bocianów. Po pierwsze - widział kiedyś bociany, po drugie - w przedszkolu mówili, że bocian przynosi dzieci i zostawia w kapuście. Więc Prezes jest wszechstronnie wyedukowany w temacie bocianów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Qrcze - napisałam, że mieszkamy na szczycie wzgórza, a my dopiero będziemy mieszkać Już się za bardzo utozsamiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 Oki, ide w ślady Maksia.Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2005 U nas był Gould (to z serialiku s-f "Gwiezdne Wrota") Też taki pasażer na gapę Fajnie mieć swojego bociana Tylko podobno strasznie hałasują masz oczywiście na myśli Goa'ulda tylko ciekaw jestem którego? moim ulubionym jest Ozyrys ps. kurcze mialem isc spac.. a tu mowa o Stargate Żadnego konkretnego - chodziło raczej o koncepcję stworzenia Widzisz - nie byłam nawet świadoma prawidłowej pisowni Goa'ouldów, a serialik bardzo lubiłam lubiłam?? co przez to rozumiesz? przeciez serial nadal jest krecony i pokazywany... 15 lipca premiera 9 sezonu Pewnie w HBO? Nie kupiliśmy, bo jakos mamy mało czasu na TV, ale może to błąd jest jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts