badi 25.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Bardzo ładnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Ale jaki będzie cel Rekordu, kiedy nie będzie celu? Podtrzymywanie go Cześć Joolu, jak idą prace kafelkowe? Cześć Sonika , prace kafelkowe powoli ale do przodu To dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer My się zajmiemy twoimi punktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Joasiu - wysłałam Ci wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer My się zajmiemy twoimi punktami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Tralalala....brakuje nam jeszcze 9 stronek i pobijemy KK Witam wszystkich a w szczególności selimmka (a wpisowe wpłacił hę?) a to zalezy na czyje rączki to trza złożyć ps. jesli mam wybierać to wole delikatne Moje są baaaardzo delikatne tylko pytanko czy tak delikatne dłonie utrzymają ten cięzar ? ps. a pooodobno pieniądze szczęscia nie dają to moze jakies fantazje w zamian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 552. Whisper - 463. Fizyk - 454. Sonika - 415. Kasztanka - 396. Maksiu - 367. Moniś - 278. Jezier, Teska, badi, Joanna i Janusz - 2412. Monka, Majka - 1914. Aga J.G. - 1515. Agniesia, SławekD-żonka - 1417. Olkalybowa - 1318. Andrzejka - 1219. Joola - 920. Jane, Wojty - 821. Funia - 422. Ania - 323. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Verunia - 228. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Joasiu - wysłałam Ci wiadomość na priv Już odpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 niezawodnie Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer My się zajmiemy twoimi punktami I zakładam okularki bo ma być słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 pieniądz jest bezwonny i sie ulatnia ...to tak by Cie przekonac do innej formy składek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer My się zajmiemy twoimi punktami I zakładam okularki bomabyć słoneczko Opalaj się ! I nabieraj energii ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Tralalala....brakuje nam jeszcze 9 stronek i pobijemy KK Witam wszystkich a w szczególności selimmka (a wpisowe wpłacił hę?) a to zalezy na czyje rączki to trza złożyć ps. jesli mam wybierać to wole delikatne Moje są baaaardzo delikatne tylko pytanko czy tak delikatne dłonie utrzymają ten cięzar ? ps. a pooodobno pieniądze szczęscia nie dają to moze jakies fantazje w zamian Selimm, jeśli myślisz o tym samym co ja to jesteś... no wiesz pieniądze szczęścia nie dają...dopiero zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty ha, ha, ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer My się zajmiemy twoimi punktami I zakładam okularki bomabyć słoneczko Opalaj się ! I nabieraj energii ! mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty ha, ha, ha udało mi się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts