Sonika 25.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty ha, ha, ha udało mi się ? no nie wiem, bo Joola np. poszła sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Dziękuję za gratulacje! Ale chyba teraz długo nie zdobędę punktu, bo jadę na urlop i nie wiem, czy zdobędę gdzieś komputer My się zajmiemy twoimi punktami I zakładam okularki bomabyć słoneczko Opalaj się ! I nabieraj energii ! mam zamiar Ja jadę za tydzień i też mi parę niezłych stronek przejdzie koło nosa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Ten sam co na parapecie. Ponieważ podłoga w salonie będzie ciemna (merbau) i kominek jest w centralnym miejscu nie chciałam żeby przytłaczał więc kamień jest jasny ale z piękną "żyłką". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty ha, ha, ha udało mi się ? no nie wiem, bo Joola np. poszła sobie może tylko na chwilę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty ha, ha, ha udało mi się ? mój mąż tak samo mówi, bo nie może zapamiętać nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Ten sam co na parapecie. Ponieważ podłoga w salonie będzie ciemna (merbau) i kominek jest w centralnym miejscu nie chciałam żeby przytłaczał więc kamień jest jasny ale z piękną "żyłką". a będzie do sufitu, czy trochę mniej? i ciekawa jestem na ile Ci wycenili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Ten sam co na parapecie. Ponieważ podłoga w salonie będzie ciemna (merbau) i kominek jest w centralnym miejscu nie chciałam żeby przytłaczał więc kamień jest jasny ale z piękną "żyłką". Wszyscy kręcimy się wokół tych samych rozwiązań - merbau, jasny kamień itp. Jak my potem odróżnimy swoje domy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? pęknięty ha, ha, ha udało mi się ? mój mąż tak samo mówi, bo nie może zapamiętać nazwy Breccia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Ten sam co na parapecie. Ponieważ podłoga w salonie będzie ciemna (merbau) i kominek jest w centralnym miejscu nie chciałam żeby przytłaczał więc kamień jest jasny ale z piękną "żyłką". Wszyscy kręcimy się wokół tych samych rozwiązań - merbau, jasny kamień itp. Jak my potem odróżnimy swoje domy ? no nie - ja mam akację parzoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Tralalala....brakuje nam jeszcze 9 stronek i pobijemy KK Witam wszystkich a w szczególności selimmka (a wpisowe wpłacił hę?) a to zalezy na czyje rączki to trza złożyć ps. jesli mam wybierać to wole delikatne Moje są baaaardzo delikatne tylko pytanko czy tak delikatne dłonie utrzymają ten cięzar ? ps. a pooodobno pieniądze szczęscia nie dają to moze jakies fantazje w zamian Selimm, jeśli myślisz o tym samym co ja to jesteś... no wiesz pieniądze szczęścia nie dają...dopiero zakupy no ..kobiety zawsze myslą o jednym facet nie mysli tym co ma ponizej pasa ..to stereotyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Ten sam co na parapecie. Ponieważ podłoga w salonie będzie ciemna (merbau) i kominek jest w centralnym miejscu nie chciałam żeby przytłaczał więc kamień jest jasny ale z piękną "żyłką". Wszyscy kręcimy się wokół tych samych rozwiązań - merbau, jasny kamień itp. Jak my potem odróżnimy swoje domy ? po tzw.szczegółach i zdjęciach w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 zaczynam już zasypiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, nie będzie do samego sufitu tylko trochę niżej, tak samo nie będzie do samej podłogi tylko trochę wyżej Cena to...6 tysięcy razem z płytkami pod kominkiem, półkami z boku itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, doczytałam gdzieś ostatnio, że masz w planach kominek z pęknięciem... u mnie taki kominek właśnie zaczął się "robić". Qurcze nie mogę w to uwierzyć ale kino , a jaki będziesz mieć kamień? Ten sam co na parapecie. Ponieważ podłoga w salonie będzie ciemna (merbau) i kominek jest w centralnym miejscu nie chciałam żeby przytłaczał więc kamień jest jasny ale z piękną "żyłką". Wszyscy kręcimy się wokół tych samych rozwiązań - merbau, jasny kamień itp. Jak my potem odróżnimy swoje domy ? po tzw.szczegółach i zdjęciach w środku no to jestem uspokojona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Badi! wykasowałaś się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 zaczynam już zasypiać nie poddawaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 25.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 zaczynam już zasypiać polecam zapałki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Badi! wykasowałaś się? ooo znowu jesteś. Mała poprawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 ide nyny kto jest za ? osz Wy .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.06.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, nie będzie do samego sufitu tylko trochę niżej, tak samo nie będzie do samej podłogi tylko trochę wyżej Cena to...6 tysięcy razem z płytkami pod kominkiem, półkami z boku itd. sam kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts