joola 25.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 BADI!!! Wpisz jeszcze jednego pościka i robimy imprezę Selimmku, tematy czysto kobiece czyli jak na kobiety budująco-wykańczające przystało rozmawiamy o materiałach budowlano- wykończeniowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 I jeszcze 400 postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, wszystko zależy chyba od rodzaju kamienia, mój akurat nie należy do super drogich. Muszę się też przyznać, że kominek mam robiony niejako po znajomości ale i tak cena wydaje mi się straszna budujesz w samym Gdańsku? W dzielnicy Gdańska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 BADI!!! Wpisz jeszcze jednego pościka i robimy imprezę nooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, wszystko zależy chyba od rodzaju kamienia, mój akurat nie należy do super drogich. Muszę się też przyznać, że kominek mam robiony niejako po znajomości ale i tak cena wydaje mi się straszna budujesz w samym Gdańsku? W dzielnicy Gdańska. To całkiem blisko do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, wszystko zależy chyba od rodzaju kamienia, mój akurat nie należy do super drogich. Muszę się też przyznać, że kominek mam robiony niejako po znajomości ale i tak cena wydaje mi się straszna budujesz w samym Gdańsku? W dzielnicy Gdańska. To całkiem blisko do mnie Joasiu właśnie zobaczyłam, że jesteś z Elbląga. Mam tam rodzinę, na ulicy Piłsudskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Sonika, wszystko zależy chyba od rodzaju kamienia, mój akurat nie należy do super drogich. Muszę się też przyznać, że kominek mam robiony niejako po znajomości ale i tak cena wydaje mi się straszna budujesz w samym Gdańsku? W dzielnicy Gdańska. To całkiem blisko do mnie Joasiu właśnie zobaczyłam, że jesteś z Elbląga. Mam tam rodzinę, na ulicy Piłsudskiego a ja mieszkam na Traugutta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 dociągniemy do końca stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Możemy, ale Prezes jest przeciwko nam...zwołuje ludzi w kawiarni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Możemy, ale Prezes jest przeciwko nam...zwołuje ludzi w kawiarni... nie dajmy mu się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Rany, jedyne czego mi będzie żal jak wyprowadzę się z mojego bloku, to widoków Mieszkam blisko Hipodromu i właśnie jest pokaz sztucznych ogni....ech piękny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Rany, jedyne czego mi będzie żal jak wyprowadzę się z mojego bloku, to widoków Mieszkam blisko Hipodromu i właśnie jest pokaz sztucznych ogni....ech piękny.... ja też lubię sztuczne ognie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 25.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Prezes po prostu daje szansę Kawiarniowiczom. Ale niestety wszyscy "kawiarniani" z ostatnich paru godzin są czynni na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 25.06.2005 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Joasiu, ja mieszkam na ósmym piętrze i mam widok z okien na morze (w pogodne dni widzę Hel) a z drugiej strony na panoramę Gdańska. W Sylwestra nie wiem, z której strony piękniej strzelają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Prezes po prostu daje szansę Kawiarniowiczom. Ale niestety wszyscy "kawiarniani" z ostatnich paru godzin są czynni na RW i dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Joasiu, ja mieszkam na ósmym piętrze i mam widok z okien na morze (w pogodne dni widzę Hel) a z drugiej strony na panoramę Gdańska. W Sylwestra nie wiem, z której strony piękniej strzelają to świetnie! Chyba żal Ci będzie tego widoku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 Whisper! A Ty dziś w pracy?czy w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 25.06.2005 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 no to kolejny uśmiech na poprawę nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts