Whisper 26.06.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Możesz im powiedzieć że okolica ładna...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.06.2005 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Ech, chyba u każdego znajdzie się taki "fachowiec" Ja mam rozmemłane łazienki, bo hydraulicy wyjechali sobie do Szwecji (do pracy...), ociepleniowcy też wyjechali do Szwecji, nie mogę dobrać kafelek na ścianę w kuchni, facet od płotu robi powoli (prawie jak kafelkarz Soniki ), szukam dobrego fachowca od schodów i poręczy(i w miarę taniego), muszę zamówić drzwi wewnętrzne, które właściwie to powinnam już montować , a jeszcze do tego zabudowy szaf, szafki do łazienki... ciągle mam bałagan na działce...dom ciągnie kasę...No...może uda nam się jednak wprowadzić pod koniec wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.06.2005 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 I do tego nigdzie nie mogę znaleść mojego pingwinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.06.2005 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Czyli nie tylko u mnie taki bur... bałagan organizacyjny. W kupie raźniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.06.2005 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Nooo "Niezły wy tu bu...l siostry macie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.06.2005 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Nooo "Niezły wy tu bu...l siostry macie" Bu...l to wy macie w tym swoim Archeo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 26.06.2005 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 JEST! Znalazłam mojego pingwinka! Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.06.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Też sie pożegnam, dobranoc. A o okolicy wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 26.06.2005 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Cześć dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 FUNIA bruk w cenie okolo 30 zł/m2 teraz połozenie kosztuje cos 40 zł Teska - baaardzo dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co to będzie za dzień: - zaczyna ostatni tydzień mojej pracy (potem to już ciążowa laba do września). - maja nam zamontowac bramę garażową. - Misiowi chyba założą gips bo sobie nóżke skręcił, - załatwiamy szambo, - i elementy do ogrodzenia - takie betonowe kształtki co świetnie (i bardzo tanio) udają piaskowiec albo coś piaskowco podobnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co to będzie za dzień: - zaczyna ostatni tydzień mojej pracy (potem to już ciążowa laba do września). - maja nam zamontowac bramę garażową. - Misiowi chyba założą gips bo sobie nóżke skręcił, - załatwiamy szambo, - i elementy do ogrodzenia - takie betonowe kształtki co świetnie (i bardzo tanio) udają piaskowiec albo coś piaskowco podobnego To z wyjątkiem gipsu żyć nie umierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Jesteś jeszcze Badi?? Wtedy już mnie nie było i zupełnie nie zajarzyłam , że mam mieć jakiegoś okrąglaczka ! 2000 A w ogóle to właśnie minął mi rok uczestniczenia w forum Badi wszystkiego naj...... Najlepsze życzonka, dużo zdrówka i słonka, humoru dobrego, życia kolorowego i wielkich wrażeń przy spełnianiu marzeń! I prezent dla ciebie http://www.camomille.pl/images/fullsize/pudeleczka01.jpg DZIĘKUJĘ stokrotnie !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Badi sto lat, sto lat....oczywiście na forum No i prezent dla jubilatki http://www.camomille.pl/images/fullsize/vv33.jpg JEJU !!!! Ale jestem wzruszona !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O widzę, że i ja sie na torcika załapałam Gratulki BADI Kolejnych 2000 DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 UWIELBIAM BYĆ UZALEŻNIONA OD FORUM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 To z wyjątkiem gipsu żyć nie umierać eee może ten gips też bedzie miał swoje dobre strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 To z wyjątkiem gipsu żyć nie umierać eee może ten gips też bedzie miał swoje dobre strony dlaczego jesteś zawstydzona ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 To z wyjątkiem gipsu żyć nie umierać eee może ten gips też bedzie miał swoje dobre strony dlaczego jesteś zawstydzona ? nieeee, to tylko takie złudzenie "apteczne" Ps. W naszym tempie to dziś albo jutro przegonimy Kawiarnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts