SławekD-żonka 27.06.2005 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 To z wyjątkiem gipsu żyć nie umierać eee może ten gips też bedzie miał swoje dobre strony dlaczego jesteś zawstydzona ? nieeee, to tylko takie złudzenie "apteczne" Ps. W naszym tempie to dziś albo jutro przegonimy Kawiarnię ..echhh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Prezesie bruk to u mnie dawno połozony...padam teraz z powodu ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 witam stukaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O widzę, że i ja sie na torcika załapałam Gratulki BADI Kolejnych 2000 DZIĘKUJĘ BADI ja nawet nie próbowałam nadrobic zaległości i przegapiłam wielkie świętowania GRATULUJĘ rocznicy i okrąglaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co to będzie za dzień: - zaczyna ostatni tydzień mojej pracy (potem to już ciążowa laba do września). - maja nam zamontowac bramę garażową. - Misiowi chyba założą gips bo sobie nóżke skręcił, - załatwiamy szambo, - i elementy do ogrodzenia - takie betonowe kształtki co świetnie (i bardzo tanio) udają piaskowiec albo coś piaskowco podobnego Funiu ale bedzie fajnie dużo czasu będziecie mieli dla siebie i na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.06.2005 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.06.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co to będzie za dzień: - zaczyna ostatni tydzień mojej pracy (potem to już ciążowa laba do września). - maja nam zamontowac bramę garażową. - Misiowi chyba założą gips bo sobie nóżke skręcił, - załatwiamy szambo, - i elementy do ogrodzenia - takie betonowe kształtki co świetnie (i bardzo tanio) udają piaskowiec albo coś piaskowco podobnego Funiu Korzystaj z tej laby ciążowej ile się da, bo potem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Dolina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co to będzie za dzień: - zaczyna ostatni tydzień mojej pracy (potem to już ciążowa laba do września). - maja nam zamontowac bramę garażową. - Misiowi chyba założą gips bo sobie nóżke skręcił, - załatwiamy szambo, - i elementy do ogrodzenia - takie betonowe kształtki co świetnie (i bardzo tanio) udają piaskowiec albo coś piaskowco podobnego Funiu Korzystaj z tej laby ciążowej ile się da, bo potem...... ... wyśpij sie na zapas i jedz co tylko chcesz bo potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Luśka Cię nie wspiera Proszę ją przysłać na rozmowę do nas. A Luśka z rana podczytuje co się na Rekordzie działo. Tylko siedzi cicho. Znaczy się szpieguje Luśka pozdrówka a Prezesowi życzę szybkiego wyjścia z doła ten dół to jakiś przechodni jest czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.06.2005 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Dolina Co się stało Kasiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co to będzie za dzień: - zaczyna ostatni tydzień mojej pracy (potem to już ciążowa laba do września). - maja nam zamontowac bramę garażową. - Misiowi chyba założą gips bo sobie nóżke skręcił, - załatwiamy szambo, - i elementy do ogrodzenia - takie betonowe kształtki co świetnie (i bardzo tanio) udają piaskowiec albo coś piaskowco podobnego Funiu Korzystaj z tej laby ciążowej ile się da, bo potem...... ... wyśpij sie na zapas i jedz co tylko chcesz bo potem... święte słowa posłuchaj doświadczonych koleżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Dolina Czy to zaraźliwe Wczoraj prezes mial też dolinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam Cześć Monka Cześć Daria co tam u Ciebie? sprawy działkoweruszyły jakoś do przodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Luśka Cię nie wspiera Proszę ją przysłać na rozmowę do nas. A Luśka z rana podczytuje co się na Rekordzie działo. Tylko siedzi cicho. Znaczy się szpieguje Luśka pozdrówka a Prezesowi życzę szybkiego wyjścia z doła ten dół to jakiś przechodni jest czy co Chyba tak bo przechodzi na wszystkich po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts