andrzejka 27.06.2005 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ja narazie uciekam Milego dnia i wyjścia ze wszystkich dolków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, co porabiacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Dolina Co się stało Kasiu ? Dorota jest ciągle chora, ma taki koszmarny katar, a przy odciąganiu strasznie wyje Do tego firmę okradli z piątku na sobotę straty duże, a najgorsze w tym wszystkim, że musiał w ekipie być pracownik normalnie nie moge tego przeboleć... No to rzeczywiście niezbyt fajna sytuacja:-? A może jakieś inchalacje Dorotce pomogą, próbowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witajcie Qrcze, ale produkcja pełnometrazowa stron Nie dam rady przeczytać. Kasia włącz w pokoju dziecka nawilżacz z paroma kroplami olejku Olbas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Panowie kopacze przyszli.....jeden prosto z nocnej zmiany spoznili sie bo mu dluzej w pracy zeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dzień dobry, choć powinnam napisać byle do jutra Dolina Co się stało Kasiu ? Dorota jest ciągle chora, ma taki koszmarny katar, a przy odciąganiu strasznie wyje Do tego firmę okradli z piątku na sobotę straty duże, a najgorsze w tym wszystkim, że musiał w ekipie być pracownik normalnie nie moge tego przeboleć... 1 No to rzeczywiście niezbyt fajna sytuacja:-? 2 A może jakieś inchalacje Dorotce pomogą, próbowałaś? 1 Nie rozumiem złodziejstwa, a tu w zakładzie ludzie na prawdę mają dobrze, szefostwo o nich dba! Ci złodzieje nawet czekoladę zjedli kierownikowi produkcji 2 Próbowałam, maść majerankową pod nos też próbowałam - mała ma to co ja koszmarnie zapchany nos, oddychac nie idzie, nic nie chce lecieć, krolple i cała reszta nie działa, buuu, za godzinę jadę do lekarza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Panowie kopacze przyszli.....jeden prosto z nocnej zmiany spoznili sie bo mu dluzej w pracy zeszlo To ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 27.06.2005 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Masc majerankowa jest ok pomaga. niom....tez sie ucieszyłam na ich widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witajcie Qrcze, ale produkcja pełnometrazowa stron Nie dam rady przeczytać. Kasia włącz w pokoju dziecka nawilżacz z paroma kroplami olejku Olbas. Olbas'u nie próbowałam, olejek eukaliptusowy (podobno rewelacyjny) uskuteczniałam nieskutecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Bardzo ładnie, andrzejka AKTUALNY RANKING 1. Kze - 55 2. Whisper - 48 3. Fizyk - 45 4. Sonika - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 36 7. Moniś - 27 8. badi - 25 9. Jezier, Teska, Joanna i Janusz - 24 12. Monka, Majka - 19 14. Aga J.G. - 15 15. Agniesia, SławekD-żonka - 14 17. Olkalybowa, andrzejka - 13 19. Joola - 9 20. Jane, Wojty - 8 21. Funia - 4 22. Ania - 3 23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Verunia - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Masc majerankowa jest ok pomaga. niom....tez sie ucieszyłam na ich widok My za to drżymy bo elektrycy działają, a tynkarze na razie nie mają wolnego terminu, ech to złodziejstwo:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witajcie Qrcze, ale produkcja pełnometrazowa stron Nie dam rady przeczytać. Kasia włącz w pokoju dziecka nawilżacz z paroma kroplami olejku Olbas. Olbas'u nie próbowałam, olejek eukaliptusowy (podobno rewelacyjny) uskuteczniałam nieskutecznie. Olbas to mniej więcej to samo, na pewno na bazie olejku eukaliptusowego. Kurcze co to za paskudztwo się przypałętało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam Cześć Monka Cześć Daria co tam u Ciebie? sprawy działkoweruszyły jakoś do przodu? W międzyczzasie mieliśmy niepewną sprawę z pracą mojego małża (cięcia mają) i odstawiliśmy temat na miesiąc, ale mamy już upatrzony obiekt. uchylisz rąbka tajemnicy gdzie ten obiekt na Bezrzeczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam Cześć Monka Cześć Daria co tam u Ciebie? sprawy działkoweruszyły jakoś do przodu? W międzyczzasie mieliśmy niepewną sprawę z pracą mojego małża (cięcia mają) i odstawiliśmy temat na miesiąc, ale mamy już upatrzony obiekt. uchylisz rąbka tajemnicy gdzie ten obiekt na Bezrzeczu No to fajnie, to chyba tam gdzie chciałaś A jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.06.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 uchylisz rąbka tajemnicy gdzie ten obiekt na Bezrzeczu No to fajnie, to chyba tam gdzie chciałaś A jaka cena? cakiem niezła - 110 z VAT za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funiu Korzystaj z tej laby ciążowej ile się da, bo potem...... ... wyśpij sie na zapas i jedz co tylko chcesz bo potem... Pewnie - straszcie mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 uchylisz rąbka tajemnicy gdzie ten obiekt na Bezrzeczu No to fajnie, to chyba tam gdzie chciałaś A jaka cena? cakiem niezła - 110 z VAT za metr a jak uzbrojenie? sorry że tak drążę temat ale trochę mnie to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Co ja przed chwilą przeczytałam Od razu mi się zrobiło lepiej, dobrze, że tam weszłam, sa jeszcze dobrzy ludzie na tym burym swiecie ...zresztą zobaczcie sami... http://www.gifs.ch/Blumen/blumen/images/b1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witajcie Qrcze, ale produkcja pełnometrazowa stron Nie dam rady przeczytać. Kasia włącz w pokoju dziecka nawilżacz z paroma kroplami olejku Olbas. Olbas'u nie próbowałam, olejek eukaliptusowy (podobno rewelacyjny) uskuteczniałam nieskutecznie. Olbas to mniej więcej to samo, na pewno na bazie olejku eukaliptusowego. Kurcze co to za paskudztwo się przypałętało I to w taka pogodę - a basenik leży i czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam poniedziałkowo Mamy w końcu upragniony stan zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts