Maluszek 27.06.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam serdecznie Aga a gdzie zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Mamy w końcu upragniony stan zero GRATULACJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 27.06.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Hello Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 a kiedy nowa stronka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 27.06.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 uchylisz rąbka tajemnicy gdzie ten obiekt na Bezrzeczu No to fajnie, to chyba tam gdzie chciałaś A jaka cena? cakiem niezła - 110 z VAT za metr a jak uzbrojenie? sorry że tak drążę temat ale trochę mnie to interesuje z uzbrojeniem, więc nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam serdecznie Aga a gdzie zdjątka Zdjęcia będą wieczorem i opis w dzienniku Nie byłam jeszcze na budowie mam informacje telefoniczne, wieczorem jedziemy podlewać beton i pstrykne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam serdecznie Aga a gdzie zdjątka Zdjęcia będą wieczorem i opis w dzienniku Nie byłam jeszcze na budowie mam informacje telefoniczne, wieczorem jedziemy podlewać beton i pstrykne fotki Czekam, czekam. Ja mam nadzieję pokazać wam wieczorem nowa piekniutką bramę garazową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia to ja też czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Na piękniutką bramę, kiedy u mnie nastanei taki czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Biała brama garazowa, fiu, fiu Ale będzie piękniaście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Majka a skąd wiesz że będzie biała czyżbym coś przeoczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Majka a skąd wiesz że będzie biała czyżbym coś przeoczyła Rany nie wiem, coś mi się wydawało, może coś przeczytałam..........może zwariowałam. Funia, nic nie pisałaś o białej bramie? Trzeba do psychiatry. Aga, Tomek z dziecmi własnie wjeżdżają na Twoje tereny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Majka nie wiem bo ja nie mam pamięci może coś było, kurczę teraz to już nie wiem czy to ze mną źle czy z Toba Wywozicie dzieci do dziadków ? A Ty co zostajesz w pracy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia przybywaj i mów co z ta bramą bo będziemy musiały iśc z Majką do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Majka nie wiem bo ja nie mam pamięci może coś było, kurczę teraz to już nie wiem czy to ze mną źle czy z Toba Wywozicie dzieci do dziadków ? A Ty co zostajesz w pracy ? ja zawsze w wakację pracuję Dziecko jedno moje /michał/ i dwójka brata spedzą w Szklarskiej 2 tygodnie Ania czeka na decyzję do ktorego gimnazjum będą raczyć ja przyjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Monka, Ty mi zycie /psychiczne/ ratujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Monka dzięki teraz sobie przypomniałam ale oczywiście ja jak zawsze patrzę wybiórczo i oglądałam model a kolor jakoś przoczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Majka nie wiem bo ja nie mam pamięci może coś było, kurczę teraz to już nie wiem czy to ze mną źle czy z Toba Wywozicie dzieci do dziadków ? A Ty co zostajesz w pracy ? ja zawsze w wakację pracuję Dziecko jedno moje /michał/ i dwójka brata spedzą w Szklarskiej 2 tygodnie Ania czeka na decyzję do ktorego gimnazjum będą raczyć ja przyjąć Czyli córa zostaje w domu, a syn wakacje w górach Majka a Ty się nie wybierasz w moje strony ? A kiedy bliższe informacje dotyczące przyjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts