Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama 8) Funia taką wkleiła w dzienniku :D tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model :roll:

Monka dzięki teraz sobie przypomniałam ale oczywiście ja jak zawsze patrzę wybiórczo i oglądałam model a kolor jakoś przoczyłam :o :roll:

a ja wzrokowiec jestem :lol:

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Córa chwilowo będzie się pętać się raz u babci z Chmielewska pod pachą, raz u brata bawiąc roczna kuzynkę. Jutro pierwsze gimnazjum /z czterech/ wywiesza listy przyjętych, inne pojutrze. Potem szybka decyzja, które, zawozić orginały dokumentów, zebranie i ..........wakacje :roll:

Córa chwilowo będzie się pętać się raz u babci z Chmielewska pod pachą, raz u brata bawiąc roczna kuzynkę. Jutro pierwsze gimnazjum /z czterech/ wywiesza listy przyjętych, inne pojutrze. Potem szybka decyzja, które, zawozić orginały dokumentów, zebranie i ..........wakacje :roll:

A jest jakis faworyt :)

Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama 8) Funia taką wkleiła w dzienniku :D tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model :roll:

Monka, Ty mi zycie /psychiczne/ ratujesz :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

jeszcze się jakiejś kozetki dorobię :wink:

Monka staraj się niezłą kasę można na tym zbić :) :wink: :lol:

Monka, Ty mi zycie /psychiczne/ ratujesz :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:

jeszcze się jakiejś kozetki dorobię :wink:

Monka staraj się niezłą kasę można na tym zbić :) :wink: :lol:

Wy tu o białych bramach, a ja przez ten głupi dzień czytam o co chodzi z białą damą :o :oops:

Źle się dzieje ja nie wiem że biała, Majka wie że biała, Kasia to już wogóle zamiast bramy to damy :o :roll:

Monka dawaj tą kozetkę :-?

Aga gratulacje :D :D :D

Ja już się zaopatrzyłam w kozetkowy 'niezbędnik':

http://www.skawa.com.pl/obrazki/arab_luz.gifhttp://www.skawa.com.pl/obrazki/mex_luz.gif

A teraz streszczonko :-?

Stronkę rozpoczęła Andrzejka :) Potem było o ogródku Teski ( kopacze przyszli :lol: ).

Było o chorej córeczce Kasi, były porady jak odetkać nosek.

Na chwile pojawił się Fizyk, Chwaliłam się swoim stanem zero, a Funia swoją bramę - z Majką miałyśmy problem co do koloru tej bramy z pomocą przyszła nam Monka i rozwiała wątpliwości :)

Były też plany wakacyjne dzieci Majki i jej brata oraz pomoc na kozetce oferowana przez Monkę :)

Stronę zakończyła Kasia :)