monka 27.06.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Monka dzięki teraz sobie przypomniałam ale oczywiście ja jak zawsze patrzę wybiórczo i oglądałam model a kolor jakoś przoczyłam a ja wzrokowiec jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Córa chwilowo będzie się pętać się raz u babci z Chmielewska pod pachą, raz u brata bawiąc roczna kuzynkę. Jutro pierwsze gimnazjum /z czterech/ wywiesza listy przyjętych, inne pojutrze. Potem szybka decyzja, które, zawozić orginały dokumentów, zebranie i ..........wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Monka, Ty mi zycie /psychiczne/ ratujesz jeszcze się jakiejś kozetki dorobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Córa chwilowo będzie się pętać się raz u babci z Chmielewska pod pachą, raz u brata bawiąc roczna kuzynkę. Jutro pierwsze gimnazjum /z czterech/ wywiesza listy przyjętych, inne pojutrze. Potem szybka decyzja, które, zawozić orginały dokumentów, zebranie i ..........wakacje A jest jakis faworyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Monka, Ty mi zycie /psychiczne/ ratujesz jeszcze się jakiejś kozetki dorobię Monka staraj się niezłą kasę można na tym zbić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy!!!! O Fizyk Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Dziewczyny w trosce o wasze zdrowie, powiem wam skąd wam się wzieła biała brama Funia taką wkleiła w dzienniku tylko pytanie czy taki kolor chce czy chodziło o model Monka, Ty mi zycie /psychiczne/ ratujesz jeszcze się jakiejś kozetki dorobię Monka staraj się niezłą kasę można na tym zbić Wy tu o białych bramach, a ja przez ten głupi dzień czytam o co chodzi z białą damą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Kto czajnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ułatwię Wam sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Źle się dzieje ja nie wiem że biała, Majka wie że biała, Kasia to już wogóle zamiast bramy to damy Monka dawaj tą kozetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Tylko jakąś kolejkę na kozetkę ustalcie Aga gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ale za to mam punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Źle się dzieje ja nie wiem że biała, Majka wie że biała, Kasia to już wogóle zamiast bramy to damy Monka dawaj tą kozetkę Aga gratulacje Ja już się zaopatrzyłam w kozetkowy 'niezbędnik': http://www.skawa.com.pl/obrazki/arab_luz.gifhttp://www.skawa.com.pl/obrazki/mex_luz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Tylko jakąś kolejkę na kozetkę ustalcie Aga gratulki To ja może na drugą bo jak 1 nie wytrzyma to będę miała czas żeby zwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ja już się zaopatrzyłam w kozetkowy 'niezbędnik': http://www.skawa.com.pl/obrazki/arab_luz.gifhttp://www.skawa.com.pl/obrazki/mex_luz.gif Wafelki w "Poranku Kojota" był taki niezbędnik http://sklep.festus.pl/shop_img/91/121/94_2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Wafelki w "Poranku Kojota" był taki niezbędnik http://sklep.festus.pl/shop_img/91/121/94_2.jpg Właściwie to już po 13 więc można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2005 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam wszystkich! A co to zaokazja, ze whisky na stole? Ja bardzo lubię takie trunki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 A teraz streszczonko Stronkę rozpoczęła Andrzejka Potem było o ogródku Teski ( kopacze przyszli ). Było o chorej córeczce Kasi, były porady jak odetkać nosek. Na chwile pojawił się Fizyk, Chwaliłam się swoim stanem zero, a Funia swoją bramę - z Majką miałyśmy problem co do koloru tej bramy z pomocą przyszła nam Monka i rozwiała wątpliwości Były też plany wakacyjne dzieci Majki i jej brata oraz pomoc na kozetce oferowana przez Monkę Stronę zakończyła Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czyżby to sloneczko tak mocno grzeje że biale damy krążą po rekordach Uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czyżby to sloneczko tak mocno grzeje że biale damy krążą po rekordach Uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A czemu białe damy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts