andrzejka 27.06.2005 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O Aga gratulki Ile czasu teraz będą dojżewać wasze fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 55 2. Whisper - 48 3. Fizyk - 45 4. Sonika - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 36 7. Moniś - 27 8. badi - 25 9. Jezier, Teska, Joanna i Janusz - 24 12. Monka, Majka - 19 14. Aga J.G. - 1615. Agniesia, SławekD-żonka - 14 17. Olkalybowa, andrzejka - 13 19. Joola - 9 20. Jane, Wojty - 8 21. Funia - 4 22. Ania - 3 23. Daria, baba_budowniczy, Ewuś, Verunia - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czyżby to sloneczko tak mocno grzeje że biale damy krążą po rekordach Uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A czemu białe damy???? Niektórzy mówią cos o bramach inni o damach a wszyscy chcą na kozetke oczywiście z niezbędnikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O Aga gratulki Ile czasu teraz będą dojżewać wasze fundamenty W środę będą mury szły do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O Aga gratulki Ile czasu teraz będą dojżewać wasze fundamenty W środę będą mury szły do góry No to super Oj bedzie się dzialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Czyżby to sloneczko tak mocno grzeje że biale damy krążą po rekordach Uhaaaaaaaaaaaaaaaaaaa A czemu białe damy???? Niektórzy mówią cos o bramach inni o damach a wszyscy chcą na kozetke oczywiście z niezbędnikiem I dobrą kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Biała brama garazowa, fiu, fiu Ale będzie piękniaście eee no poczekaj na zdjecia real. To dopiero bedzie czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O Aga gratulki Ile czasu teraz będą dojżewać wasze fundamenty W środę będą mury szły do góry No to super Oj bedzie się dzialo Mam taką nadzieję A 1 mam urodziny, będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Biała brama garazowa, fiu, fiu Ale będzie piękniaście eee no poczekaj na zdjecia real. To dopiero bedzie czad. Juz jest czad z twoją bramą Funiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Biała brama garazowa, fiu, fiu Ale będzie piękniaście eee no poczekaj na zdjecia real. To dopiero bedzie czad. Czyli biała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia przybywaj i mów co z ta bramą bo będziemy musiały iśc z Majką do lekarza Brama rzeczywiscie biała - na razie w dzienniku jest zdjecie z reklamy producenta - wieczorem będzie już moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 27.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 O Aga gratulki Ile czasu teraz będą dojżewać wasze fundamenty W środę będą mury szły do góry No to super Oj bedzie się dzialo Mam taką nadzieję A 1 mam urodziny, będzie wesoło Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 27.06.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia przybywaj i mów co z ta bramą bo będziemy musiały iśc z Majką do lekarza Brama rzeczywiscie biała - na razie w dzienniku jest zdjecie z reklamy producenta - wieczorem będzie już moje Funia dobrze że wszystko się wyjaśniło Czekam na zdjęcia z reala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia dobrze że wszystko się wyjaśniło Czekam na zdjęcia z reala Ja też jestem ciekawa jak ta brama wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Normalnie się powieszę dzisiaj Właśnie sie dowiedziałam, że moja kochana koleżanka wylądowała w szpitalu z ostrym zatruciem, buuu, a ona jest w 29 tygodniu ciąży (to jest jej 3 ciąża - 3 próba ) Niech już ten dzień się skończy wreszcie, bo nawet kozetka mi nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Normalnie się powieszę dzisiaj Właśnie sie dowiedziałam, że moja kochana koleżanka wylądowała w szpitalu z ostrym zatruciem, buuu, a ona jest w 29 tygodniu ciąży (to jest jej 3 ciąża - 3 próba ) Niech już ten dzień się skończy wreszcie, bo nawet kozetka mi nie pomoże Ale może da się obejść bez antybiotyków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Kasiu nawet nie wiem co napisać czasem wszystko na raz się wali niestety znam to z doświadczenia pozostaje tylko wierzyć że będzie dobrze i lekarze pomogą koleżance i dzieciątku. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Normalnie się powieszę dzisiaj Właśnie sie dowiedziałam, że moja kochana koleżanka wylądowała w szpitalu z ostrym zatruciem, buuu, a ona jest w 29 tygodniu ciąży (to jest jej 3 ciąża - 3 próba ) Niech już ten dzień się skończy wreszcie, bo nawet kozetka mi nie pomoże Ale może da się obejść bez antybiotyków... Jeśli tylko dziecku nie zaszkodzą, to niech łyka co dadzą, 76 dni do porodu, buu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Normalnie się powieszę dzisiaj Właśnie sie dowiedziałam, że moja kochana koleżanka wylądowała w szpitalu z ostrym zatruciem, buuu, a ona jest w 29 tygodniu ciąży (to jest jej 3 ciąża - 3 próba ) Niech już ten dzień się skończy wreszcie, bo nawet kozetka mi nie pomoże u MNIE TEŻ 29 TYDZIEŃ. Na pocieszenie mogę tylko napisać, ze nawet jeśli dzidzia się już teraz pospieszy to jest baaardzo duża szansa, ze sie urodzi i będzie zdrowa. (sama miałam spory problem, wiec wiadomości w tym zakresie sprawdzone) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Normalnie się powieszę dzisiaj Właśnie sie dowiedziałam, że moja kochana koleżanka wylądowała w szpitalu z ostrym zatruciem, buuu, a ona jest w 29 tygodniu ciąży (to jest jej 3 ciąża - 3 próba ) Niech już ten dzień się skończy wreszcie, bo nawet kozetka mi nie pomoże u MNIE TEŻ 29 TYDZIEŃ. Na pocieszenie mogę tylko napisać, ze nawet jeśli dzidzia się już teraz pospieszy to jest baaardzo duża szansa, ze sie urodzi i będzie zdrowa. (sama miałam spory problem, wiec wiadomości w tym zakresie sprawdzone) Więc jeśłi już tfu tfu... to jest w dobrym miejscu, dobry sprzęt i dobra opieka, ale lepiej niech mały jeszcze poczeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts