badi 27.06.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Normalnie się powieszę dzisiaj Właśnie sie dowiedziałam, że moja kochana koleżanka wylądowała w szpitalu z ostrym zatruciem, buuu, a ona jest w 29 tygodniu ciąży (to jest jej 3 ciąża - 3 próba ) Niech już ten dzień się skończy wreszcie, bo nawet kozetka mi nie pomoże u MNIE TEŻ 29 TYDZIEŃ. Na pocieszenie mogę tylko napisać, ze nawet jeśli dzidzia się już teraz pospieszy to jest baaardzo duża szansa, ze sie urodzi i będzie zdrowa. (sama miałam spory problem, wiec wiadomości w tym zakresie sprawdzone) Więc jeśłi już tfu tfu... to jest w dobrym miejscu, dobry sprzęt i dobra opieka, ale lepiej niech mały jeszcze poczeka... Będzie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Więc jeśłi już tfu tfu... to jest w dobrym miejscu, dobry sprzęt i dobra opieka, ale lepiej niech mały jeszcze poczeka... Pewnie, teraz każdy dzień jest ważny. Nawet jeśli musi plackiem leżeć, to warto - u maleństwa ma się jeszcze co rozwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Więc jeśłi już tfu tfu... to jest w dobrym miejscu, dobry sprzęt i dobra opieka, ale lepiej niech mały jeszcze poczeka... Pewnie, teraz każdy dzień jest ważny. Nawet jeśli musi plackiem leżeć, to warto - u maleństwa ma się jeszcze co rozwijać Mój młody urodził się w 37 tygodniu ciąży i jedyne co było nie tak w jego przypadku to brak w tkance tłuszczowej i bardzo marzł do trzeciego miesiąca życia, a ponieważ urodził się w zimie to przez te 3 miechy trzymałam go w kamizelce puchowej i dogrzewałam Teraz ma 5,5 lat 122 cm wzrostu, ale nadal należy raczej do szczupłych dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Maluchy szybko się regenerują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Więc jeśłi już tfu tfu... to jest w dobrym miejscu, dobry sprzęt i dobra opieka, ale lepiej niech mały jeszcze poczeka... Pewnie, teraz każdy dzień jest ważny. Nawet jeśli musi plackiem leżeć, to warto - u maleństwa ma się jeszcze co rozwijać No właśnie, połowinki już były, ale to ciagle za mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Więc jeśłi już tfu tfu... to jest w dobrym miejscu, dobry sprzęt i dobra opieka, ale lepiej niech mały jeszcze poczeka... Pewnie, teraz każdy dzień jest ważny. Nawet jeśli musi plackiem leżeć, to warto - u maleństwa ma się jeszcze co rozwijać No właśnie, połowinki już były, ale to ciagle za mało Niech się jak najmniej denerwują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 27.06.2005 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 nie znikajcie jeszcze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.06.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 nie znikajcie jeszcze ! Ja jeszcze w pracy trochę posiedzę, ale stąd już znikam. Miłego stukania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 nie znikajcie jeszcze ! a ja jestem i jeszcze posiedze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 27.06.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witam, witam! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 No rzeczywiście pustawo sie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 27.06.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 czołem.. ale dzis fajny dzień.... polowe dnia załatwiałem komputerek dla Nikoli, narazie czekam na kilka wycen, a potem sie zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Witaj Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 27.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Funia przybywaj i mów co z ta bramą bo będziemy musiały iśc z Majką do lekarza Brama rzeczywiscie biała - na razie w dzienniku jest zdjecie z reklamy producenta - wieczorem będzie już moje Funia dobrze że wszystko się wyjaśniło Czekam na zdjęcia z reala no Psychiatra narazie zawieszony /chciałam napisać, że odwołany, ale................... / Mam taki mlyn, że musze trochę na forum posiedzieć, aby dychnąć z lekka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.06.2005 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Coś chyba temo wpisywania postów spadło nam... Jak tak dalej pójdzie to będziemy mniej wydajni od KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.06.2005 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Cześć Stukacze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Nie ma nikogo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 27.06.2005 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 halo halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 czy jest już wieczór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 27.06.2005 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 czy jest już wieczór? jeszcze nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts