Gość 27.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ja to lubię plasterki cukinii i nadziewane pieczarki, pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Fuuuuuunia! Bramę masz fajną... powiedz coś więcej, bo tez chcę taką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 No właśnie Funia, masz ładną bramę.Prezes jak tam humor-lepszy dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ooo jedzonko! Specjalistką od jedzonka jest Monka Ja zgrila najbardziej lubię...marcepany! A wjakiej marynacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Trochę lepszy. Najeżdziłem się dziś, od 8mej do 17tej prawie cały czas grasowałem po sklepach, hurtowaniach i innych takich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Trochę lepszy. Najeżdziłem się dziś, od 8mej do 17tej prawie cały czas grasowałem po sklepach, hurtowaniach i innych takich... A po cio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ooo jedzonko! Specjalistką od jedzonka jest Monka Ja zgrila najbardziej lubię...marcepany! A wjakiej marynacie Czekoladowej oczywiście! Verunia, też uwielbiam pieczarki- nadziewane, smażone, marynowane...mniam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Fuuuuuunia! Bramę masz fajną... powiedz coś więcej, bo tez chcę taką Zwykły Hormannek - jeszcze z majowej promocji - więc kilka stówek tańszy. Szeroki na 5 m, więc nawet na gazie można wjeżdżać Jakie informacje są potrzebne? Dla Prezesa wszytsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 27.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Trochę lepszy. Najeżdziłem się dziś, od 8mej do 17tej prawie cały czas grasowałem po sklepach, hurtowaniach i innych takich... A po cio? Zareklamować pilarkę, zrobić hamulce, pogadać o ogrzewaniu, pogadać o wentylacji, pogadać o odkurzaczach centralnych, kupić trochę elektrycznego dobrodziejstwa Panu Stasiowi, kupić milion rzeczy które na pewno mi się przydadzą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ooo jedzonko! Specjalistką od jedzonka jest Monka Ja zgrila najbardziej lubię...marcepany! A wjakiej marynacie Czekoladowej oczywiście! Joola taki może być? http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/145/14587.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ooo jedzonko! Specjalistką od jedzonka jest Monka Ja zgrila najbardziej lubię...marcepany! A wjakiej marynacie Czekoladowej oczywiście! Verunia, też uwielbiam pieczarki- nadziewane, smażone, marynowane...mniam. marcepany to ja też lubie A co do pieczarek - to najlepsze są zapiekane tak na fajerce (na takim babcinym piecu kaflowym), oj ale sie rozmarzyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Trochę lepszy. Najeżdziłem się dziś, od 8mej do 17tej prawie cały czas grasowałem po sklepach, hurtowaniach i innych takich... A po cio? Zareklamować pilarkę, zrobić hamulce, pogadać o ogrzewaniu, pogadać o wentylacji, pogadać o odkurzaczach centralnych, kupić trochę elektrycznego dobrodziejstwa Panu Stasiowi, kupić milion rzeczy które na pewno mi się przydadzą... Oj to cie chyba nogi i głowa bolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Trochę lepszy. Najeżdziłem się dziś, od 8mej do 17tej prawie cały czas grasowałem po sklepach, hurtowaniach i innych takich... I z jakim efektem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Trochę lepszy. Najeżdziłem się dziś, od 8mej do 17tej prawie cały czas grasowałem po sklepach, hurtowaniach i innych takich... A po cio? Zareklamować pilarkę, zrobić hamulce, pogadać o ogrzewaniu, pogadać o wentylacji, pogadać o odkurzaczach centralnych, kupić trochę elektrycznego dobrodziejstwa Panu Stasiowi, kupić milion rzeczy które na pewno mi się przydadzą... Oj to cie chyba nogi i głowa bolą albo buzia od tego pogadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 27.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 A wogóle to witam wieczorową zmianę i przyłączam się do chóru pochwalnego na cześć bramy Funi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 27.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ooo jedzonko! Specjalistką od jedzonka jest Monka Ja zgrila najbardziej lubię...marcepany! A wjakiej marynacie Czekoladowej oczywiście! Joola taki może być? http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/b/145/14587.jpg Oh Monka! mmmmmnnniiiaaammmmm! Słodyczy moja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Ooo jedzonko! Specjalistką od jedzonka jest Monka Ja zgrila najbardziej lubię...marcepany! A wjakiej marynacie Czekoladowej oczywiście! Verunia, też uwielbiam pieczarki- nadziewane, smażone, marynowane...mniam. marcepany to ja też lubie A co do pieczarek - to najlepsze są zapiekane tak na fajerce (na takim babcinym piecu kaflowym), oj ale sie rozmarzyłam. Ja wymyśliłam pieczarki tak: Duże pieczary wydrążam ze środka, smażę te nóżki i środki razem z cebulką, dodaję gotowane , posiakane jajeczko, nadziewam tym pieczarki i przykrywam plasterkiem mozarelli, no i na ruszcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Monka, słyszałam że ty specjalistka od jedzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 27.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 A wogóle to witam wieczorową zmianę i przyłączam się do chóru pochwalnego na cześć bramy Funi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Fuuuuuunia! Bramę masz fajną... powiedz coś więcej, bo tez chcę taką Zwykły Hormannek - jeszcze z majowej promocji - więc kilka stówek tańszy. Szeroki na 5 m, więc nawet na gazie można wjeżdżać Jakie informacje są potrzebne? Dla Prezesa wszytsko No to nie mam takiej samej, moja to Wiśniowski, ale bardzo podobna i też szeroka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts