SławekD-żonka 28.06.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wczoraj chciałam się wieszać... ... http://foto.onet.pl/upload/10/15/_497899_n.jpg ... ale mi się żal kabla zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam. Nie wiem jak u Was, ale w lubuskiem to bedzie kolejny cieply i słoneczny dzień. (ps. w nocy śniły mi się pawie chodzące po mojej budowie - to dobry zy zły znak ) Paw - przyjemne spotkanie w podróży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 (ps. w nocy śniły mi się pawie chodzące po mojej budowie - to dobry zy zły znak ) Paw - przyjemne spotkanie w podróży Juz sprawdzałam senniki internetowe. Ten opis mi kopletnie nie pasuje - nigdzie sie nie wybieram (ale było tam coś jeszcze o pyszałkowatości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 (ps. w nocy śniły mi się pawie chodzące po mojej budowie - to dobry zy zły znak ) Paw - przyjemne spotkanie w podróży Juz sprawdzałam senniki internetowe. Ten opis mi kopletnie nie pasuje - nigdzie sie nie wybieram (ale było tam coś jeszcze o pyszałkowatości ) To przy piórach A może wcale nie wiesz, a wygrałaś jakąś wycieczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wczoraj chciałam się wieszać... ... http://foto.onet.pl/upload/10/15/_497899_n.jpg ... ale mi się żal kabla zrobiło zeby zaraz sie wieszac...a kto skonczy domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wczoraj chciałam się wieszać... ... http://foto.onet.pl/upload/10/15/_497899_n.jpg ... ale mi się żal kabla zrobiło zeby zaraz sie wieszac...a kto skonczy domek? Byłoby komu skończyć, ale spokojnie, już się nie wieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wczoraj chciałam się wieszać... ... http://foto.onet.pl/upload/10/15/_497899_n.jpg ... ale mi się żal kabla zrobiło zeby zaraz sie wieszac...a kto skonczy domek? Byłoby komu skończyć, ale spokojnie, już się nie wieszam wieszanie to najprostsze wyjscie... no, ale przeciez nie lubisz chodzic na latwizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Wczoraj chciałam się wieszać... ... http://foto.onet.pl/upload/10/15/_497899_n.jpg ... ale mi się żal kabla zrobiło zeby zaraz sie wieszac...a kto skonczy domek? Byłoby komu skończyć, ale spokojnie, już się nie wieszam wieszanie to najprostsze wyjscie... no, ale przeciez nie lubisz chodzic na latwizne Wczoraj był paskudny dzień, dzisiaj już jest lepiej, a nie umiała bym sie targnąć na własne życie to raz, a dwa co by wtedy rodzina zrobiła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie Funia gratulacje z powodu bramy, a kiedy się wybierasz powiekszyć rodzinę? Kasia, na sznurek będzie jeszcze czas. Nigdy nie nalezy wybierać rozwiązania z którego nie można się wycofać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie Funia gratulacje z powodu bramy, a kiedy się wybierasz powiekszyć rodzinę? Kasia, na sznurek będzie jeszcze czas. Nigdy nie nalezy wybierać rozwiązania z którego nie można się wycofać To by była sytuacja bez wyjścia a tak na serio, ten sznurek na zdjęciu, to kabel do lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie Funia gratulacje z powodu bramy, a kiedy się wybierasz powiekszyć rodzinę? Kasia, na sznurek będzie jeszcze czas. Nigdy nie nalezy wybierać rozwiązania z którego nie można się wycofać To by była sytuacja bez wyjścia a tak na serio, ten sznurek na zdjęciu, to kabel do lampy u nas do tej pory taki kabelek wisi na ganku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witajcie Funia gratulacje z powodu bramy, a kiedy się wybierasz powiekszyć rodzinę? Kasia, na sznurek będzie jeszcze czas. Nigdy nie nalezy wybierać rozwiązania z którego nie można się wycofać To by była sytuacja bez wyjścia a tak na serio, ten sznurek na zdjęciu, to kabel do lampy u nas do tej pory taki kabelek wisi na ganku Nasz też trochę powisi - wisielec taki z niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam Was Wczoraj chcialem z Wami popisać. Napisałem nawet część posta i ... wciągnęła mnie robota - że nawet tamtego nie skończyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Co to za wisielcze humory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ooo - jak mam kilka minut to nikogo nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Co to za wisielcze humory Cześć Fizyk Chyba już nie jest źle dzisiaj, moja prywatna szubienica tylko takie sprawia wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Kiedy ja przeczytam te zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 ooo - jak mam kilka minut to nikogo nie ma Ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Co to za wisielcze humory Cześć Fizyk Chyba już nie jest źle dzisiaj, moja prywatna szubienica tylko takie sprawia wrażenie Tak się domyśliłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Jak tam postępy forumowe? Widzę że straciłem fotel vice-lidera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts