fizyk 28.06.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 55 2. Whisper - 48 3. Fizyk - 46 4. Sonika - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 37 7. Moniś - 27 8. badi - 25 9. Jezier, Teska, Joanna i Janusz - 24 12. Monka, Majka - 19 14. Aga J.G. - 16 15. Agniesia, SławekD-żonka - 14 17. Olkalybowa, andrzejka - 13 19. Joola - 9 20. Jane, Wojty - 8 22. Funia - 4 23. Ania, verunia - 3 25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale znaczącym punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A do Kawiarni Klubowej już tylko koło 80 wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 jestem wydrukowałam 10 faktur, wysłałam 7 potwierdzeń, obsłuzyłam trzech klientów i już wróciłam Co prawda z lekka zadyszana, ale ready Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Jesteś usprawiedliwiony, nawet odstąpię Ci swoje ciacho - jeśli Prezes takowe postawi, z okazji przeskoczenia KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ja tez ciężko pracuję. Raz na jakiś czas zerknę na forum. Mam nadzieję, że w czwartek ruszę z wieźbą dachową . Teraz mam trocę przestoju budolwanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ja tez ciężko pracuję. Raz na jakiś czas zerknę na forum. Mam nadzieję, że w czwartek ruszę z wieźbą dachową . Teraz mam trocę przestoju budolwanego A u nas odwrotnie, kable - kabelki; praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Jesteś usprawiedliwiony, nawet odstąpię Ci swoje ciacho - jeśli Prezes takowe postawi, z okazji przeskoczenia KK dziękuje bardzo za ciasto, ale raczej nie skozystam , pozatym nie bede Ci odbieral ciasta prezesowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Jesteś usprawiedliwiony, nawet odstąpię Ci swoje ciacho - jeśli Prezes takowe postawi, z okazji przeskoczenia KK dziękuje bardzo za ciasto, ale raczej nie skozystam , pozatym nie bede Ci odbieral ciasta prezesowego Ale ja z przyjemnością Ci oddam, potrzebujesz dużo energii na sprawy "Nikolowe", a z resztą ja powinnam byc na diecie 'żp' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Jesteś usprawiedliwiony, nawet odstąpię Ci swoje ciacho - jeśli Prezes takowe postawi, z okazji przeskoczenia KK dziękuje bardzo za ciasto, ale raczej nie skozystam , pozatym nie bede Ci odbieral ciasta prezesowego Ale ja z przyjemnością Ci oddam, potrzebujesz dużo energii na sprawy "Nikolowe", a z resztą ja powinnam byc na diecie 'żp' ale się certolą Jedno, drugiemu odstepuje a nikt nie zapytał jeszcze prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Jesteś usprawiedliwiony, nawet odstąpię Ci swoje ciacho - jeśli Prezes takowe postawi, z okazji przeskoczenia KK dziękuje bardzo za ciasto, ale raczej nie skozystam , pozatym nie bede Ci odbieral ciasta prezesowego Ale ja z przyjemnością Ci oddam, potrzebujesz dużo energii na sprawy "Nikolowe", a z resztą ja powinnam byc na diecie 'żp' Alez dziekuje Ci bardzo... ale naprawde nie mam zamiaru Cię objadać.. potrzebujesz dużo energii zeby znowu Ci nie przychodzilo do glowy wieszać sie na kablu elektrycznym.. zjedz to ciasto z ogromnym smakiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 I cisza, a do KK juz mamy tak blisko... na mnie nie patrz... mam troche roboty, a pozatym zalatwialem i zalatwiam sprawy "Nikolowe" :D Jesteś usprawiedliwiony, nawet odstąpię Ci swoje ciacho - jeśli Prezes takowe postawi, z okazji przeskoczenia KK dziękuje bardzo za ciasto, ale raczej nie skozystam , pozatym nie bede Ci odbieral ciasta prezesowego Ale ja z przyjemnością Ci oddam, potrzebujesz dużo energii na sprawy "Nikolowe", a z resztą ja powinnam byc na diecie 'żp' ale się certolą Jedno, drugiemu odstepuje a nikt nie zapytał jeszcze prezesa Prezes dostanie fakturę od cukiernika Postawimy go przed faktem dokonanym, chyba nie będzie zły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 SZUKAM chętnego na moje CIACHO, bo Maksiu nie chce buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 SZUKAM chętnego na moje CIACHO, bo Maksiu nie chce buuu a dlaczego Ty nie chcesz prezesa ciacho jest pewnie najlepsze pod slońcem i nie daje skutków ubocznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 SZUKAM chętnego na moje CIACHO, bo Maksiu nie chce buuu a dlaczego Ty nie chcesz prezesa ciacho jest pewnie najlepsze pod slońcem i nie daje skutków ubocznych Jeśli nie daje skutków - dosłownie - ubocznych, to jednak się skuszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 SZUKAM chętnego na moje CIACHO, bo Maksiu nie chce buuu a dlaczego Ty nie chcesz prezesa ciacho jest pewnie najlepsze pod slońcem i nie daje skutków ubocznych Jeśli nie daje skutków - dosłownie - ubocznych, to jednak się skuszę pewnie potem tylko przebieżka 5km, 2 godziny aerobic i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 28.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Kasiu - ja chętnie się poświęcę i wezmę to ciacho. Ni emogę pozwolić męczyć się kobiecie. Pamiętajcie - prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Kasiu - ja chętnie się poświęcę i wezmę to ciacho. Ni emogę pozwolić męczyć się kobiecie. Pamiętajcie - prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!!!! Hihihi, no dobra ostatecznie CIACHO dostaje Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Prezes nie jest od dawania ciacha. Prezes jest ponad to.Prezes może przyznać medal jakiś, to owszem. Jeszcze 70 wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts