maksiu 28.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? chodzilo kolezance o to ze piwo trzymasz w garażu :D A w garażu to niby nie można? chodzi o to ze nie musisz nigdzie chodzic na piwo.. bo masz swoje wlasne zapasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? Nie martw się moja babcia mówi że każda potwora znajdzie swego amatora Ale żeby nie było tak, że wykorzysta i porzuci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? chodzilo kolezance o to ze piwo trzymasz w garażu :D A w garażu to niby nie można? Hmmm... powiem tak: nawet jeśli będziecie mieli bliskie stosunki z piwoszem, to i tak drodzy panowie nie poskutkują takim brzuchem, jaki był na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? chodzilo kolezance o to ze piwo trzymasz w garażu :D A w garażu to niby nie można? chodzi o to ze nie musisz nigdzie chodzic na piwo.. bo masz swoje wlasne zapasy Ale czasem mogę mieć dzień bez budowy i wtedy do garażu daleko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? chodzilo kolezance o to ze piwo trzymasz w garażu :D A w garażu to niby nie można? Hmmm... powiem tak: nawet jeśli będziecie mieli bliskie stosunki z piwoszem, to i tak drodzy panowie nie poskutkują takim brzuchem, jaki był na obrazku Nigdy nie miałem bliskiego stosunku z piwoszem... to dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 24... Napięcie rośnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? chodzilo kolezance o to ze piwo trzymasz w garażu :D A w garażu to niby nie można? Hmmm... powiem tak: nawet jeśli będziecie mieli bliskie stosunki z piwoszem, to i tak drodzy panowie nie poskutkują takim brzuchem, jaki był na obrazku Nigdy nie miałem bliskiego stosunku z piwoszem... to dobrze czy źle? a daleki miałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Muszę uważać z kim chodze na piwo Tobie to nie grozi ze co, że niby aż taki brzydkijestem? chodzilo kolezance o to ze piwo trzymasz w garażu :D A w garażu to niby nie można? Hmmm... powiem tak: nawet jeśli będziecie mieli bliskie stosunki z piwoszem, to i tak drodzy panowie nie poskutkują takim brzuchem, jaki był na obrazku Nigdy nie miałem bliskiego stosunku z piwoszem... to dobrze czy źle? Hehehe, nie wiem, sam musisz sobie na to pytanie odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 24... Napięcie rośnie! Co Ci rosnie na pięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 a daleki miałeś O ile pamiętam to też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ale czasem mogę mieć dzień bez budowy i wtedy do garażu daleko.... A to juz na wlasne ryzyko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 19... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 28.06.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 24... Napięcie rośnie! Co Ci rosnie na pięcie jednemu rośnie na pięcie drugiemu gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 19... wyluzuj troszke bo nam padniesz przed tą wiekopomną chwilą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 24... Napięcie rośnie! Co Ci rosnie na pięcie jednemu rośnie na pięcie drugiemu gdzie indziej Padłam ze śmiechu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 24... Napięcie rośnie! Co Ci rosnie na pięcie jednemu rośnie na pięcie drugiemu gdzie indziej Padłam ze śmiechu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif powstań z podłogi bo się przeziębisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 19... wyluzuj troszke bo nam padniesz przed tą wiekopomną chwilą Tętno mam już koło 180... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Dalej, rachu ciachu, miejmy to za sobą, bo musze do domku lecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Padłam ze śmiechu http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif powstań z podłogi bo się przeziębisz Maksiu to lekarz jakiś chiba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 19... wyluzuj troszke bo nam padniesz przed tą wiekopomną chwilą Tętno mam już koło 180... zwolnij do 90... w zupełnosci wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts