Whisper 28.06.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 aaa Maksiu dostałeś ogłuchłem... Prezes huknął mi tuż nad uchem... nic nie slysze... No i po coś się pchał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 aaa Maksiu dostałeś ogłuchłem... Prezes huknął mi tuż nad uchem... nic nie slysze... No i po coś się pchał? Ja sie pchałem??? a kto wyskoczył mi zza pleców...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 aaa Maksiu dostałeś ogłuchłem... Prezes huknął mi tuż nad uchem... nic nie slysze... No i po coś się pchał? Ja sie pchałem??? a kto wyskoczył mi zza pleców...? Przecież słyszałeś że biegnę, trzeba było uskakiwać na bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Masz maksiu, to na uszy pomaga... http://www.rugbysanmauro.it/Images/birra.jpghttp://www.rugbysanmauro.it/Images/birra.jpghttp://www.rugbysanmauro.it/Images/birra.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam rekordowiczów-stukaczy!!! Ja niestety odpadłem jakieś...50stron temu... Niestety obowiązki oraz zajęcia na studiach... Ale gratuluję pobicia KK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 28.06.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Masz maksiu, to na uszy pomaga... http://www.rugbysanmauro.it/Images/birra.jpghttp://www.rugbysanmauro.it/Images/birra.jpghttp://www.rugbysanmauro.it/Images/birra.jpg mozesz mowic glosniej? po co to piwo.. ja nic nie slysze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Odechciało mi sie tego całego budowania, dziś w nocy jakiś s..... uderzył nam piłeczką od golfa w bramę. Wgniecenie jak jasna cholera. A że to nie był przypadek - świadczy o tym, ze na bocznej ścianie, w którą nie sposób uderzyc przypadkiem, są nowiutkie stalowe drzwi. Też wgniecione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Odechciało mi sie tego całego budowania, dziś w nocy jakiś s..... uderzył nam piłeczką od golfa w bramę. Wgniecenie jak jasna cholera. A że to nie był przypadek - świadczy o tym, ze na bocznej ścianie, w którą nie sposób uderzyc przypadkiem, są nowiutkie stalowe drzwi. Też wgniecione. K..wa zabiłbym gnoja Faktycznie może się odechcieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 mozesz mowic glosniej? po co to piwo.. ja nic nie slysze.. To w końcu uszy Cię bolą czy oczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.06.2005 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Odechciało mi sie tego całego budowania, dziś w nocy jakiś s..... uderzył nam piłeczką od golfa w bramę. Wgniecenie jak jasna cholera. A że to nie był przypadek - świadczy o tym, ze na bocznej ścianie, w którą nie sposób uderzyc przypadkiem, są nowiutkie stalowe drzwi. Też wgniecione. K..wa zabiłbym gnoja Faktycznie może się odechcieć Będziemy zbierac grupę pod hasłem "Biją naszych!"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Będziemy zbierac grupę pod hasłem "Biją naszych!"? wiesz, KZE jeśli to żarcik to chwilowo sie na nich nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.06.2005 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Funia, przykro mi. Czas na ogrodzenie i brytana biegającego luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Funia, przykro mi. Czas na ogrodzenie i brytana biegającego luzem. No i do tego jeszcze monitoring non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.06.2005 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Funia, przykro mi. Czas na ogrodzenie i brytana biegającego luzem. No i do tego jeszcze monitoring non stop. No i zebrać grupę pod wezwaniem "Bija naszych" i tamtym wpie... (To miałem na mysli ) To do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Ich wszystkich postawiła bym pod płotem i rozwaliła. Taka jestem wściekła. Oczywiście nikt nic nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Funiu kochana ty nasz przeciez to jest straszne Wspólczuje ci z calego serca A może by tak jakiegoś stróża zatrudnić bo jeśli co noc mają być straty to może wam się oplaci no i nerwów mniej przy tym stracicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to... BUM Prezesie gratuluję historycznego strzalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to... BUM Prezesie gratuluję historycznego strzalu Hmmm... to nie TEN strzał. TEN strzał padł 14 minut wcześniej i brzmiał Koniec Rekordu Wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Funiu kochana ty nasz przeciez to jest straszne Wspólczuje ci z calego serca A może by tak jakiegoś stróża zatrudnić bo jeśli co noc mają być straty to może wam się oplaci no i nerwów mniej przy tym stracicie przyszło mi to dziś do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Koniec Rekordu Wpisów Mam doła to fakt, ale absolutnie się z tym nie zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts