andrzejka 28.06.2005 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to... BUM Prezesie gratuluję historycznego strzalu Hmmm... to nie TEN strzał. TEN strzał padł 14 minut wcześniej i brzmiał Koniec Rekordu Wpisów Ten czy nie ten ale to twój strzal A co do końca rekordu to protestuje i proponuję zawiązanie komitetu strajkowego a do tego glodówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.06.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A co do końca rekordu to protestuje i proponuję zawiązanie komitetu strajkowego a do tego glodówka Do głodówki z oczywistych przyczyn się nie przyłącze, ale co do strajku - jestem jak najbardziej za. Najlepiej zeby pogotowie strajkowe było u mnie na działce - wtedy jest szansa, że nic więcej nie zniszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to... BUM Prezesie gratuluję historycznego strzalu Hmmm... to nie TEN strzał. TEN strzał padł 14 minut wcześniej i brzmiał Koniec Rekordu Wpisów Ten czy nie ten ale to twój strzal A co do końca rekordu to protestuje i proponuję zawiązanie komitetu strajkowego a do tego glodówka Jestem za ! Głównie głodówką, absolutnie nie zgadzam się na kończenie tak fantastycznego tematu !!! Gratuluję głównym architektom sukcesu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.06.2005 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No nie można spoczywać na laurach !!! Lecimy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.06.2005 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Idę po coś do zjedzenia .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 28.06.2005 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 http://gotowanie.v9.pl/front/rolada_czekoladowa.jpgsmacznego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Słuchajcie, a może się teraz przeniesiemy na kilka dni do Kawiarni Klubowej, wyprzedzimy Rekord Wpisów i znów będziemy mogli gonić KK :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereska 28.06.2005 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam w rekordzie który wreszcie jest rzeczywiście rekordem a nie jakimś wicerekordzistą. Kawiarnia jest drętwa. Lepiej założyć np: Klub fajnych ludzi i tam się przenieść na kilka dni i wyprzedzić drętwą kawiarnie i rekord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Tereska Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 28.06.2005 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam wszystkich o rany padam ogrodniczo jutro to chyba sie zwleke z łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 No to... BUM Prezesie gratuluję historycznego strzalu Hmmm... to nie TEN strzał. TEN strzał padł 14 minut wcześniej i brzmiał Koniec Rekordu Wpisów Ten czy nie ten ale to twój strzal A co do końca rekordu to protestuje i proponuję zawiązanie komitetu strajkowego a do tego glodówka Jestem za ! Głównie głodówką, absolutnie nie zgadzam się na kończenie tak fantastycznego tematu !!! Gratuluję głównym architektom sukcesu !!! I ja glownie mialam na myśli ten cel Glodowac w tak szczytnym celu to zaszczyt a nie tyklko po to by schudnąc A to wielkie poswięcenie szczególnie jak ktoś jest fanem jedzonka A ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam w rekordzie który wreszcie jest rzeczywiście rekordem a nie jakimś wicerekordzistą. Kawiarnia jest drętwa. Lepiej założyć np: Klub fajnych ludzi i tam się przenieść na kilka dni i wyprzedzić drętwą kawiarnie i rekord Tereska ja nie wiem czy kawiarnia jest drętwa bylam tam tylko raz może ale tu napewno nie jest drętwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Słuchajcie, a może się teraz przeniesiemy na kilka dni do Kawiarni Klubowej, wyprzedzimy Rekord Wpisów i znów będziemy mogli gonić KK :lol: A może KK w nocy nas przegoni i będziemy znowu ją gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Witam wszystkich o rany padam ogrodniczo jutro to chyba sie zwleke z łóżka Ale się zawzięlaś do tego ogrodu Nie dziwię się , że padasz z nóg A jutro wstaniesz i to z nowym zapalem do pracy jak znam życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.06.2005 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Czuję, że muszę zająć stanowisko... Żadnych głodówek. Ustaliliśmy już, że duże jest piękne. No, chyba żeby trochę poćwiczyć, ale to tylko dla zdrowia... http://www.zulu.gr/html/images/topics/fun_img/fat_woman.jpg Kawiarnia Klubowa nie jest drętwa. Tam się można napić z chłopakami... Poza tym jest tam mnóstwo ludzi, którzy niestety nie bywają na RW. Podsumowując - KK jest inna Ale i tak RW jest górą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 A co do końca rekordu to protestuje i proponuję zawiązanie komitetu strajkowego a do tego glodówka Do głodówki z oczywistych przyczyn się nie przyłącze, ale co do strajku - jestem jak najbardziej za. Najlepiej zeby pogotowie strajkowe było u mnie na działce - wtedy jest szansa, że nic więcej nie zniszczą Funiu jak najbardziej nie tylko nie zniszczą ale nawet oka nie wystawią ze swego domostwa Bo jak nie to będzie z nimi ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Czuję, że muszę zająć stanowisko... Żadnych głodówek. Ustaliliśmy już, że duże jest piękne. No, chyba żeby trochę poćwiczyć, ale to tylko dla zdrowia... http://www.zulu.gr/html/images/topics/fun_img/fat_woman.jpg Kawiarnia Klubowa nie jest drętwa. Tam się można napić z chłopakami... Poza tym jest tam mnóstwo ludzi, którzy niestety nie bywają na RW. Podsumowując - KK jest inna Ale i tak RW jest górą :lol: Zależy jak duże Bo aż tak duze to nie wiem Zresztą co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Nie ja chyba rezygnuję z jedzenia calkowicie Nie chcialabym tak wyglądać A mój mąz zawsze mi kwęka nie jedz tyle bo będziesz gruba ale jest gruba i grubsza no i najgrubsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 HALOOOOOOOOOOOOOOOOO czajniki wylaźić z kryjówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 28.06.2005 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2005 Pewnie uslysze tylko pif paf ryc albo bum i tyle bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts