badi 29.06.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Na dobry początek dnia http://m.onet.pl/_m/5985d7f630e71e97ad0747de2f045bf6,5,12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzień doberek !! Ale mam przygody z budową !!! Wczoraj wieczorem wyłączyli mi prąd na budowie !!! Okazało się, że mam jakiś cholerny rachunek do zapłacenia ( z marca ) Wstyd jak beret !!! Muszę zrobić stałe zlacenie na te rachunki, bo nie chcę żeby sytuacja się powtórzyła no to fajnie.. Twoja przygoda przypomiala mi ze mam dzis zaplacic rachunek za prad na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.06.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy ..kolejny dzien...ale mi sie nie chce znowu dłubanina w ogrodzie.....zaczynam tego niecierpieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dzień doberek !! Ale mam przygody z budową !!! Wczoraj wieczorem wyłączyli mi prąd na budowie !!! Okazało się, że mam jakiś cholerny rachunek do zapłacenia ( z marca ) Wstyd jak beret !!! Muszę zrobić stałe zlacenie na te rachunki, bo nie chcę żeby sytuacja się powtórzyła no to fajnie.. Twoja przygoda przypomiala mi ze mam dzis zaplacic rachunek za prad na budowie To fajnie, że na coś pożytecznego przydały się moje przypadłości w zapominaniu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy ..kolejny dzien...ale mi sie nie chce znowu dłubanina w ogrodzie.....zaczynam tego niecierpieć... Tesko, a co ty tam wydłubujesz - dinozaura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy ..kolejny dzien...ale mi sie nie chce znowu dłubanina w ogrodzie.....zaczynam tego niecierpieć... ja ci sie nie chce to sobie odpuść... przeciez nie ma sensu sie meczyc.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witajcie wszyscy ..kolejny dzien...ale mi sie nie chce znowu dłubanina w ogrodzie.....zaczynam tego niecierpieć... ja ci sie nie chce to sobie odpuść... przeciez nie ma sensu sie meczyc.. :D Mr'MUscle cię wyręczy............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dane z frontu i ewentualne protokoły zniszczeń - później. Strasznie to brzmi Po zniszczeniach nowej bramy - dla mnie wszytsko jest straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dane z frontu i ewentualne protokoły zniszczeń - później. Strasznie to brzmi Po zniszczeniach nowej bramy - dla mnie wszytsko jest straszne. zgłosiłaś szkoda na policje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Okazało się, że mam jakiś cholerny rachunek do zapłacenia ( z marca ) Wstyd jak beret !!! Muszę zrobić stałe zlacenie na te rachunki, bo nie chcę żeby sytuacja się powtórzyła My płacimy ryczałtem, mamy już zapłacone za zużycie kilkuset kilowatów, choć zużyliśmy ok. 40, a te barany wzywają nas do zapłaty Pewnie nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze skończyła się już książeczka i pani w ENEI powiedziała, żeby do czasu, aż nie przyjdzie nowa nie płacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dane z frontu i ewentualne protokoły zniszczeń - później. Strasznie to brzmi Po zniszczeniach nowej bramy - dla mnie wszytsko jest straszne. Masz rację - można się wściec Ale z tego co się orientuję to w Twoim przypadku jest to raczej niewskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Okazało się, że mam jakiś cholerny rachunek do zapłacenia ( z marca ) Wstyd jak beret !!! Muszę zrobić stałe zlacenie na te rachunki, bo nie chcę żeby sytuacja się powtórzyła My płacimy ryczałtem, mamy już zapłacone za zużycie kilkuset kilowatów, choć zużyliśmy ok. 40, a te barany wzywają nas do zapłaty Pewnie nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze skończyła się już książeczka i pani w ENEI powiedziała, żeby do czasu, aż nie przyjdzie nowa nie płacić I tak źle i tak niedobrze To już nie wiem jaką opcję wybrać ? Może nie używać prądu w ogóle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 zgłosiłaś szkoda na policje? Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 zgłosiłaś szkoda na policje? Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony). ja bym zglosil.. chlopaki musza przyjechac zeby chocby zobaczyc... a po sasiadach pojdzie juz fama ze policja szuka sprawcow... i moze ktos sie przestraszy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 I tak źle i tak niedobrze To już nie wiem jaką opcję wybrać ? Może nie używać prądu w ogóle ? Najlepiej zatrudnić się u wroga i mieć prąd za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 ja bym zglosil.. chlopaki musza przyjechac zeby chocby zobaczyc... a po sasiadach pojdzie juz fama ze policja szuka sprawcow... i moze ktos sie przestraszy.. Jutro zakładają siatkę - więc wszytsko co sie wydarzy od tego dnia będzie zgłaszane. A na razie to i tak by było - aaa, jak nie macie ogrodzenia..... A tak to już samo wejście na posesję będzie włamaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 zgłosiłaś szkoda na policje? Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony). A może w okolicy macie jakieś pole golfowe i ten strzał okaże się być najlepszy na świecie, bo najdalszy, a nie w waszą bramę- rzecz jasna Może jeszcze coś z tego będziecie mieć (jakaś telewizja, nagrody itp ) Ja też swego czasu miałam przykrą historię - mamy na galerii przed wejściem do mieszkania przeszklenia i kiedyś jakieś gnojstwo postrzelało w te szyby nakrętkami do śrub. Tylko rozbryzgi do dzisiaj tam widać-szyba nie wypadła bo sklejana z folią w środku.Ale gdyby była zwykła to nie chcę myśleć co by było ! Mieszkam na trzecim piętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 29.06.2005 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 I tak źle i tak niedobrze To już nie wiem jaką opcję wybrać ? Może nie używać prądu w ogóle ? Najlepiej zatrudnić się u wroga i mieć prąd za darmo Ekstra pomysł Tylko muszę wroga poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dobra - zmykam do pracusi i na budowę - ocenić co sie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Na dobry początek dnia http://m.onet.pl/_m/5985d7f630e71e97ad0747de2f045bf6,5,12.jpg A co to jest??? Ja niedowidzę, bo mi słoneczko w monitor świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts