Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień doberek !!

Ale mam przygody z budową !!!

Wczoraj wieczorem wyłączyli mi prąd na budowie !!!

Okazało się, że mam jakiś cholerny rachunek do zapłacenia ( z marca :oops: )

Wstyd jak beret !!! :oops:

Muszę zrobić stałe zlacenie na te rachunki, bo nie chcę żeby sytuacja się powtórzyła :oops: :oops: :oops:

no to fajnie.. Twoja przygoda przypomiala mi ze mam dzis zaplacic rachunek za prad na budowie :D

Dzień doberek !!

Ale mam przygody z budową !!!

Wczoraj wieczorem wyłączyli mi prąd na budowie !!!

Muszę zrobić stałe zlacenie na te rachunki, bo nie chcę żeby sytuacja się powtórzyła :oops: :oops: :oops:

no to fajnie.. Twoja przygoda przypomiala mi ze mam dzis zaplacic rachunek za prad na budowie :D

To fajnie, że na coś pożytecznego przydały się moje przypadłości w zapominaniu ! :D

My płacimy ryczałtem, mamy już zapłacone za zużycie kilkuset kilowatów, choć zużyliśmy ok. 40, a te barany wzywają nas do zapłaty :o

Pewnie nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze skończyła się już książeczka i pani w ENEI powiedziała, żeby do czasu, aż nie przyjdzie nowa nie płacić :o

My płacimy ryczałtem, mamy już zapłacone za zużycie kilkuset kilowatów, choć zużyliśmy ok. 40, a te barany wzywają nas do zapłaty :o

Pewnie nie było by w tym nic dziwnego, gdyby nie fakt, ze skończyła się już książeczka i pani w ENEI powiedziała, żeby do czasu, aż nie przyjdzie nowa nie płacić :o

I tak źle i tak niedobrze :roll:

To już nie wiem jaką opcję wybrać ?

Może nie używać prądu w ogóle ? :o

zgłosiłaś szkoda na policje?

Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony).

:cry:

ja bym zglosil.. chlopaki musza przyjechac zeby chocby zobaczyc... a po sasiadach pojdzie juz fama ze policja szuka sprawcow... i moze ktos sie przestraszy..

ja bym zglosil.. chlopaki musza przyjechac zeby chocby zobaczyc... a po sasiadach pojdzie juz fama ze policja szuka sprawcow... i moze ktos sie przestraszy..

Jutro zakładają siatkę - więc wszytsko co sie wydarzy od tego dnia będzie zgłaszane. A na razie to i tak by było - aaa, jak nie macie ogrodzenia.....

A tak to już samo wejście na posesję będzie włamaniem

zgłosiłaś szkoda na policje?

Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony).

:cry:

A może w okolicy macie jakieś pole golfowe :wink: i ten strzał okaże się być najlepszy na świecie, bo najdalszy, a nie w waszą bramę- rzecz jasna

Może jeszcze coś z tego będziecie mieć (jakaś telewizja, nagrody itp )

Ja też swego czasu miałam przykrą historię - mamy na galerii przed wejściem do mieszkania przeszklenia i kiedyś jakieś gnojstwo postrzelało w te szyby nakrętkami do śrub. Tylko rozbryzgi do dzisiaj tam widać-szyba nie wypadła bo sklejana z folią w środku.Ale gdyby była zwykła to nie chcę myśleć co by było ! Mieszkam na trzecim piętrze :evil: