SławekD-żonka 29.06.2005 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dane z frontu i ewentualne protokoły zniszczeń - później. Strasznie to brzmi Po zniszczeniach nowej bramy - dla mnie wszytsko jest straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 zgłosiłaś szkoda na policje? Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony). ja bym zglosil.. chlopaki musza przyjechac zeby chocby zobaczyc... a po sasiadach pojdzie juz fama ze policja szuka sprawcow... i moze ktos sie przestraszy.. Albo będzie kawał złosliwego gn... i nie wiadomo co jeszcze potem zrobi. Niestety takie typki żyją wśród nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2005 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dane z frontu i ewentualne protokoły zniszczeń - później. Strasznie to brzmi Po zniszczeniach nowej bramy - dla mnie wszytsko jest straszne. Funia współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 zapomniałam się przywitać Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Cześć Monka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Cześć Kasiu Co tam u Ciebie? Lepiej trochę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Mi przechodzi, Dorocie cienko, mama jej nie chce odciągać kataru, bo mała płacze strasznie, a do tego jeszcze wczoraj na całym ciałku wyszła jej wysypka być może mama dała jej truskawek, niby twierdzi, że nie, ale jakoś nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2005 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 No to męczy się biedny maluszek a co lekarz powiedział na ten katar? Czy Dorotka ma alergię że tak reaguje na truskawki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Lekarz kazał podawać leki (nie antybiotyki na szczęście) i jak wejdzie temperatura, lub do poniedziałku nie minie, to z powrotem na wizytę. Co do truskawek, to Dorota ma 10 m-cy, a truskawki sa silnie uczulające, więc jeszcze nie powinna ich jeść - tym bardziej, że jest osłabiona (nawet lekarz zabronił wprowadzania nowych rzeczy). Tylko mojej mamie trudno pewne rzeczy przepowiedzieć, to już teściowa bardzo tego pilnuje i nie da nic zanim sie nie zapyta (dziadek - zresztą jedyny - za to ją karmi słodkościami, a ona siedzi mu grzecznie na kolanach i otwiera dziubek ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Kasiu życzę duzo zdrówka Dorotce a jeśli chodzi o babcie to one najczęściej wiedza co jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam Kasiu życzę duzo zdrówka Dorotce a jeśli chodzi o babcie to one najczęściej wiedza co jest najlepsze No tak, bo juz wychowały swoje dzieci (albo dziecko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Dokładnie, tak to już jest z babciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ale bardzo dobrze, że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.06.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Cześć dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witaj Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ale bardzo dobrze, że są Pewnie że tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Lekarz kazał podawać leki (nie antybiotyki na szczęście) i jak wejdzie temperatura, lub do poniedziałku nie minie, to z powrotem na wizytę. Co do truskawek, to Dorota ma 10 m-cy, a truskawki sa silnie uczulające, więc jeszcze nie powinna ich jeść - tym bardziej, że jest osłabiona (nawet lekarz zabronił wprowadzania nowych rzeczy). Tylko mojej mamie trudno pewne rzeczy przepowiedzieć, to już teściowa bardzo tego pilnuje i nie da nic zanim sie nie zapyta (dziadek - zresztą jedyny - za to ją karmi słodkościami, a ona siedzi mu grzecznie na kolanach i otwiera dziubek ). Hej Kasiu - z tymi truskawkami to jest tak, że można dziecku dawać, ale na początku jedną - dwie i zobaczyć jak zareaguje. Nie każde dziecko jest uczulone na nie. Oczywiście ideałem byy nie pyskane itd. I nie mówcie mi nic o babciach. Bo ostatnio się trochę ... !!! A temat słodyczy - to temat rzeka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 29.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ale bardzo dobrze, że są Pewnie że tak Same kiedyś będziecie babciami !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Ale bardzo dobrze, że są Pewnie że tak Same kiedyś będziecie babciami !!!! Ale ja razcej będę stronić od dzieci w końcu całe życie z dziecmi to na starość mam zamiar odpocząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts