Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zgłosiłaś szkoda na policje?

Maksiu kochany - co tu zgłaszać - wgniecenie jak jasna cholera na drzwiach garażowych i bramie od piłeczki golfowej (ps. dowód rzeczowy znaleziony na miejscu zdarzenia i zabezpieczony).

:cry:

ja bym zglosil.. chlopaki musza przyjechac zeby chocby zobaczyc... a po sasiadach pojdzie juz fama ze policja szuka sprawcow... i moze ktos sie przestraszy..

Albo będzie kawał złosliwego gn... :evil: i nie wiadomo co jeszcze potem zrobi. Niestety takie typki żyją wśród nas :(

Lekarz kazał podawać leki (nie antybiotyki na szczęście) i jak wejdzie temperatura, lub do poniedziałku nie minie, to z powrotem na wizytę.

Co do truskawek, to Dorota ma 10 m-cy, a truskawki sa silnie uczulające, więc jeszcze nie powinna ich jeść - tym bardziej, że jest osłabiona (nawet lekarz zabronił wprowadzania nowych rzeczy). Tylko mojej mamie trudno pewne rzeczy przepowiedzieć, to już teściowa bardzo tego pilnuje i nie da nic zanim sie nie zapyta (dziadek - zresztą jedyny :( - za to ją karmi słodkościami, a ona siedzi mu grzecznie na kolanach i otwiera dziubek :D ).

Lekarz kazał podawać leki (nie antybiotyki na szczęście) i jak wejdzie temperatura, lub do poniedziałku nie minie, to z powrotem na wizytę.

Co do truskawek, to Dorota ma 10 m-cy, a truskawki sa silnie uczulające, więc jeszcze nie powinna ich jeść - tym bardziej, że jest osłabiona (nawet lekarz zabronił wprowadzania nowych rzeczy). Tylko mojej mamie trudno pewne rzeczy przepowiedzieć, to już teściowa bardzo tego pilnuje i nie da nic zanim sie nie zapyta (dziadek - zresztą jedyny :( - za to ją karmi słodkościami, a ona siedzi mu grzecznie na kolanach i otwiera dziubek :D ).

Hej Kasiu - z tymi truskawkami to jest tak, że można dziecku dawać, ale na początku jedną - dwie i zobaczyć jak zareaguje. Nie każde dziecko jest uczulone na nie. Oczywiście ideałem byy nie pyskane itd.

I nie mówcie mi nic o babciach. Bo ostatnio się trochę ... :evil: !!!

A temat słodyczy - to temat rzeka....