SławekD-żonka 29.06.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Kasia, ile Twoja córa ma lat, może to nie jest wysypka alergiczna tylko potówki? Nie martw się, samo przyszło, samo poszło A na drobnopestkowce uważajcie. Dorota 08 lipca będzie miała 11 m-cy, potówki to nie są, bo nie wyszłyby w takim tempie, no i nawet na stopach, to z całą pewnościa nie one. [, a na wszystkie zakaźne była szczepiona? Tak, zgodnie z planem szczepień. Zobacze jak wrócę do domu, wczoraj nie było to zaognione, jeśli dzisiaj będzie schodziło, to juz na pewno mama ją truskawkami nakarmiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Nie ma nikogo, zaraz nas KK przegoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 jestem Jak zwykle z doskoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 I czereśnie uwielbiam!!! Mniam ja też !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Chwilowo - ale dobre i to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Funia, macie z miejscowymi na pieńku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Funia, macie z miejscowymi na pieńku? Do wczoraj byłam przekonana, ze nie. ale teraz to już sama nie wiem, zniszczenia nie są przypadkowe - więc tak bez powodu to chyba nikt ich nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Chwilowo - ale dobre i to eeee, no nie pogrążaj mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Funia, macie z miejscowymi na pieńku? Do wczoraj byłam przekonana, ze nie. ale teraz to już sama nie wiem, zniszczenia nie są przypadkowe - więc tak bez powodu to chyba nikt ich nie zrobił Przegiglane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2005 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Funia, macie z miejscowymi na pieńku? Do wczoraj byłam przekonana, ze nie. ale teraz to już sama nie wiem, zniszczenia nie są przypadkowe - więc tak bez powodu to chyba nikt ich nie zrobił Przegiglane prze....co może w ten sposób gówniarzeria się zabawia. Dowiedz się podstępem, który z gówniarzy jeździ na pole golfowe zbierać piłki za opłatą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Hello południową porą (Humor chwilowo dobry - bo nowyh zniszczeń na budowie nie odnotowano) Funia, macie z miejscowymi na pieńku? Do wczoraj byłam przekonana, ze nie. ale teraz to już sama nie wiem, zniszczenia nie są przypadkowe - więc tak bez powodu to chyba nikt ich nie zrobił Przegiglane prze....co może w ten sposób gówniarzeria się zabawia. Dowiedz się podstępem, który z gówniarzy jeździ na pole golfowe zbierać piłki za opłatą Witajcie Mi też to wygląda na zabawę gówniarza który próbuje na ile sobie może pozwolić albo po prostu z głupoty Tylko pytanie gdzie są rodzice i czemu jeżeli wiedzą że dzieciaki hasają po czyjejś budowie wogóle na to nie reagują tego po prostu nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 29.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Majka - przegiglane czyli cos na wzór przechlapane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Majka - przegiglane czyli cos na wzór przechlapane ja znam tylko : gilgotki = łaskotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 nie wiem jak u was.. ale ja mam juz dzis serdecznie dosc.. chce do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 29.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 nie wiem jak u was.. ale ja mam juz dzis serdecznie dosc.. chce do domu a ja już dawno w domu i po obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 29.06.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 nie wiem jak u was.. ale ja mam juz dzis serdecznie dosc.. chce do domu a ja już dawno w domu i po obiadku ale masz fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 29.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 nie wiem jak u was.. ale ja mam juz dzis serdecznie dosc.. chce do domu a ja już dawno w domu i po obiadku szczęsciara z ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 29.06.2005 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 Witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.06.2005 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2005 nie wiem jak u was.. ale ja mam juz dzis serdecznie dosc.. chce do domu a ja już dawno w domu i po obiadku szczęsciara z ciebie a ja wrąbałam kanapkę Witam popołudniowo już popołudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts