Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 55

2. Whisper - 51

3. Fizyk - 48

4. Sonika - 41

5. Kasztanka - 39

6. Maksiu - 37

7. Moniś - 27

8. Badi - 26

9. Jezier, Teska, Joanna i Janusz - 24

12. Monka, Majka - 19

14. Aga J.G. - 16

15. Agniesia, SławekD-żonka, Andrzejka - 14

18. Olkalybowa - 13

19. Joola - 9

20. Jane, Wojty - 8

22. Funia - 4

23. Ania, verunia - 3

25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2

28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale znaczącym punkciku

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam stukaczy!! 8)

Ostatnio to nie wiem co z tym czasem się dzieje, bo na nic nie mam czasu... :cry:

Ale za to mogę pochwalić się, że dziś 30.06.2005 złożyłem wniosek o PnB.. Czuję się dumny i blady.. :lol: Jeszcze tylko 30-65dni i będzie pozwolonko.

A w ogóle to trzeba czekać na 14 dni aż sie uprawomocni, czy mozna od razu zaczynać budowę? :roll:

Witam stukaczy!! 8)

Ostatnio to nie wiem co z tym czasem się dzieje, bo na nic nie mam czasu... :cry:

Ale za to mogę pochwalić się, że dziś 30.06.2005 złożyłem wniosek o PnB.. Czuję się dumny i blady.. :lol: Jeszcze tylko 30-65dni i będzie pozwolonko.

A w ogóle to trzeba czekać na 14 dni aż sie uprawomocni, czy mozna od razu zaczynać budowę? :roll:

powinieneś poczekać, bezpieczniej :wink:

Właśnie wróciłam z budowy ... elektryk działa ... :evil: gniazdka w kuchni miały byc nad blatem, są pod szafkami :evil: wyłączniki do rolet miały byc w jednym miejscu (sterowanie centralne osobno swoją drogą), a sa przy każdym oknie :evil:

Teraz nie wiem czy kazać mu to zmieniać czy nie :roll: :(

Jeżeli jest mozliwość zmiany to kazałbym zmieniać. W końcu nie zrobił tak jak chciałabyś.

No chyba, że masz napięty harmonogram prac lub ze zmianą wiązałyby się duże koszty.

W kuchni może i się przyzwyczaję, dobra jest, niech tak zostanie (to akurat Sławka błąd, bo mnie nie słuchał - tak to jest jak się nie może byc przy ustaleniach), ale te okna jakoś mi sie nie widzą, ja wiem, że tak się nie robi jak my chcemy, wiem, że to będzie droższe, bo kabla pójdzie duuużo więcej, ale tak jakos sobie to wymyśliliśmy, z kolei tam gdzie miałyby być te wyłącznik bedzie już kilka do światła, ale ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu, niż tu troszkę, tam troszkę... :roll: ... no chyba że mi to wyperswadujecie. Sama juz nie wiem :(

Do tego jeszcze gryczpan nam się zmarnował :(

dzien doberek wszystkim :))))))))))))

nie dam rady chyba wszystkiego przeczytac :)))))))

wrocilismy znad morza i z wesela

bylo super!!!!!!!!!!

nie zaluje ze pojechalismy!!!!!!!!

maly tez sie dobrze bawil :)

Jak się Piotrusiowi podobało ?

baaardzo :) byl grzeczny i rozmawial ze wszystkimi ciociami i wujkami :)

wszyscy sie nim zachwycali a nam rosly skrzydla

W kuchni może i się przyzwyczaję, dobra jest, niech tak zostanie (to akurat Sławka błąd, bo mnie nie słuchał - tak to jest jak się nie może byc przy ustaleniach), ale te okna jakoś mi sie nie widzą, ja wiem, że tak się nie robi jak my chcemy, wiem, że to będzie droższe, bo kabla pójdzie duuużo więcej, ale tak jakos sobie to wymyśliliśmy, z kolei tam gdzie miałyby być te wyłącznik bedzie już kilka do światła, ale ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu, niż tu troszkę, tam troszkę... :roll: ... no chyba że mi to wyperswadujecie. Sama juz nie wiem :(

Do tego jeszcze gryczpan nam się zmarnował :(

ja bym zmienila ........... na Waszym miejscu