SławekD-żonka 30.06.2005 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 55 2. Whisper - 51 3. Fizyk - 48 4. Sonika - 41 5. Kasztanka - 39 6. Maksiu - 37 7. Moniś - 27 8. Badi - 26 9. Jezier, Teska, Joanna i Janusz - 24 12. Monka, Majka - 19 14. Aga J.G. - 16 15. Agniesia, SławekD-żonka, Andrzejka - 14 18. Olkalybowa - 13 19. Joola - 9 20. Jane, Wojty - 8 22. Funia - 4 23. Ania, verunia - 3 25. Daria, baba_budowniczy, Ewuś - 2 28. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, Janussz - po 1 małym, ale znaczącym punkciku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.06.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Cześć Kasiu Jak tam Twoja dzidzia się dzisiaj czuje? Witam Dziękuję, już jest trochę lepiej, na tyle dobrze, że mogliśmy ją wywieźć na dyżur do teściowej. Mam nadzieję, że teraz już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Cześć Kasiu Jak tam Twoja dzidzia się dzisiaj czuje? Witam Dziękuję, już jest trochę lepiej, na tyle dobrze, że mogliśmy ją wywieźć na dyżur do teściowej. Mam nadzieję, że teraz już z górki To dobre wiadomości Na pewno teraz będzie już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.06.2005 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Musi byc lepiej- to jest jedyna możliwa opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Kasiu - to misiaczek dla Twojej dzieci http://taki.ja.webpark.pl/misie/2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.06.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Kasiu - to misiaczek dla Twojej dzieci http://taki.ja.webpark.pl/misie/2.jpg Dziękuję, ona bardzo lubi takie misiaczki, na pewno sie ucieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 A to ma tak jak ja Ja też lubię takie misiaczki (mam ich z kilkanaście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.06.2005 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 witajcie Witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam stukaczy!! Ostatnio to nie wiem co z tym czasem się dzieje, bo na nic nie mam czasu... Ale za to mogę pochwalić się, że dziś 30.06.2005 złożyłem wniosek o PnB.. Czuję się dumny i blady.. Jeszcze tylko 30-65dni i będzie pozwolonko. A w ogóle to trzeba czekać na 14 dni aż sie uprawomocni, czy mozna od razu zaczynać budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 kze - trzeba czekać aż się uprawomocni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.06.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Witam stukaczy!! Ostatnio to nie wiem co z tym czasem się dzieje, bo na nic nie mam czasu... Ale za to mogę pochwalić się, że dziś 30.06.2005 złożyłem wniosek o PnB.. Czuję się dumny i blady.. Jeszcze tylko 30-65dni i będzie pozwolonko. A w ogóle to trzeba czekać na 14 dni aż sie uprawomocni, czy mozna od razu zaczynać budowę? powinieneś poczekać, bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 kze - trzeba czekać aż się uprawomocni No to wychodzi, że za max 80 dni bedę mógł (a minimalnie za 45 dni).. będe mógłzacząć wylewać fundamenty... Huurrra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.06.2005 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Właśnie wróciłam z budowy ... elektryk działa ... gniazdka w kuchni miały byc nad blatem, są pod szafkami wyłączniki do rolet miały byc w jednym miejscu (sterowanie centralne osobno swoją drogą), a sa przy każdym oknie Teraz nie wiem czy kazać mu to zmieniać czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2005 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Właśnie wróciłam z budowy ... elektryk działa ... gniazdka w kuchni miały byc nad blatem, są pod szafkami wyłączniki do rolet miały byc w jednym miejscu (sterowanie centralne osobno swoją drogą), a sa przy każdym oknie Teraz nie wiem czy kazać mu to zmieniać czy nie Jeżeli jest mozliwość zmiany to kazałbym zmieniać. W końcu nie zrobił tak jak chciałabyś. No chyba, że masz napięty harmonogram prac lub ze zmianą wiązałyby się duże koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 30.06.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Kasia - zdecydowanie zmień. W końcu to jest Twój dom i Ty będziesz z tych wszyskich pstryczków korzystała a nie elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.06.2005 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Hello Kasztaanka: z Piotrusiem byliście? jasne ze z Piotrusiem bez niego sie nie ruszam!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 W kuchni może i się przyzwyczaję, dobra jest, niech tak zostanie (to akurat Sławka błąd, bo mnie nie słuchał - tak to jest jak się nie może byc przy ustaleniach), ale te okna jakoś mi sie nie widzą, ja wiem, że tak się nie robi jak my chcemy, wiem, że to będzie droższe, bo kabla pójdzie duuużo więcej, ale tak jakos sobie to wymyśliliśmy, z kolei tam gdzie miałyby być te wyłącznik bedzie już kilka do światła, ale ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu, niż tu troszkę, tam troszkę... ... no chyba że mi to wyperswadujecie. Sama juz nie wiem Do tego jeszcze gryczpan nam się zmarnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.06.2005 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 dzien doberek wszystkim ))))))))))) nie dam rady chyba wszystkiego przeczytac )))))) wrocilismy znad morza i z wesela bylo super!!!!!!!!!! nie zaluje ze pojechalismy!!!!!!!! maly tez sie dobrze bawil Jak się Piotrusiowi podobało ? baaardzo byl grzeczny i rozmawial ze wszystkimi ciociami i wujkami wszyscy sie nim zachwycali a nam rosly skrzydla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.06.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 W kuchni może i się przyzwyczaję, dobra jest, niech tak zostanie (to akurat Sławka błąd, bo mnie nie słuchał - tak to jest jak się nie może byc przy ustaleniach), ale te okna jakoś mi sie nie widzą, ja wiem, że tak się nie robi jak my chcemy, wiem, że to będzie droższe, bo kabla pójdzie duuużo więcej, ale tak jakos sobie to wymyśliliśmy, z kolei tam gdzie miałyby być te wyłącznik bedzie już kilka do światła, ale ja wolę mieć wszystko w jednym miejscu, niż tu troszkę, tam troszkę... ... no chyba że mi to wyperswadujecie. Sama juz nie wiem Do tego jeszcze gryczpan nam się zmarnował ja bym zmienila ........... na Waszym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts