Gość 30.06.2005 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moniś to miło poznać Aga ale my sie z lutowego zlotu znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wlasnie wklejam aktualne superowo! idziesz jak burza ..... niedlugo mnie przegonisz u nas idzie jak krew z nosa mamy dachowcow poleconych z grupy wroclawskiej ale niestety nie sprawdzaja sie strasznie powolni ........ Kasztanka musimy gonic, w grudniu mamy mieszkac, wiec nie ma na co czekac. Od poniedzialku wchodi elektryk, za tydzien tynkarz, ppotem ogrzewanie podlogowe i okna i zaczynamy dzialac w srodku mysle za jakies 2 miesiace oj to chyba Prezesa przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moniś to miło poznać Aga ale my sie z lutowego zlotu znamy No właśnie jest takie zdjęcie na którym Cie wypatrzyłam ale nie byłam pewna czy to ty. Miałam się kiedyś zapytać czy byłaś a teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moniś to miło poznać Aga ale my sie z lutowego zlotu znamy Moniś a miałam pisać że chyba byłas na zlocie, gapa ze mnie Ale po dyżurze jetsem i prosze o wybaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czyżby koniec strony blisko i wszyscy się czają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.06.2005 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Ja tam się nie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirek_gdynia 30.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to sruuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Kapuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No to sruuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Chyba jeszcze nie teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czyżby koniec strony blisko i wszyscy się czają Jak znam życie to nie brakuje czajników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrzejka 30.06.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Chyba jeszcze nie teraz a dlaczego by nie Gratulki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Czajników nie było bo mi się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Gratulki Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Agus gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wlasnie wklejam aktualne superowo! idziesz jak burza ..... niedlugo mnie przegonisz u nas idzie jak krew z nosa mamy dachowcow poleconych z grupy wroclawskiej ale niestety nie sprawdzaja sie strasznie powolni ........ Kasztanka musimy gonic, w grudniu mamy mieszkac, wiec nie ma na co czekac. Od poniedzialku wchodi elektryk, za tydzien tynkarz, ppotem ogrzewanie podlogowe i okna i zaczynamy dzialac w srodku mysle za jakies 2 miesiace oj to chyba Prezesa przegonisz Nie ma takiej opcji Przegrywam w przedbiegach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moniś to miło poznać Aga ale my sie z lutowego zlotu znamy Moniś a miałam pisać że chyba byłas na zlocie, gapa ze mnie Ale po dyżurze jetsem i prosze o wybaczenie Wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.06.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Wlasnie wklejam aktualne superowo! idziesz jak burza ..... niedlugo mnie przegonisz u nas idzie jak krew z nosa mamy dachowcow poleconych z grupy wroclawskiej ale niestety nie sprawdzaja sie strasznie powolni ........ Kasztanka musimy gonic, w grudniu mamy mieszkac, wiec nie ma na co czekac. Od poniedzialku wchodi elektryk, za tydzien tynkarz, ppotem ogrzewanie podlogowe i okna i zaczynamy dzialac w srodku mysle za jakies 2 miesiace oj to chyba Prezesa przegonisz Nie ma takiej opcji Przegrywam w przedbiegach a ja myśle że wysuwasz się na prowadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Moniś to miło poznać Aga ale my sie z lutowego zlotu znamy No właśnie jest takie zdjęcie na którym Cie wypatrzyłam ale nie byłam pewna czy to ty. Miałam się kiedyś zapytać czy byłaś a teraz już wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.06.2005 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzieki za gratulki a czy zostanei mi wybaczone jak nie napisze streszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts