SławekD-żonka 01.07.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ http://www.wpk.p.lodz.pl/~jsuch/emots/3/rozwalgnoja.gif Dobrze, że mąż go dorwał, bo pewno byście komuś sponsorowali tak długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Monka - dzięki za kawusię Może ktoś ma ochotę na serowy strudel - zapraszam http://blogsimages.skynet.be/images/000/218/686_strudel.jpg http://blogsimages.skynet.be/images/000/218/686_strudel.jpg http://blogsimages.skynet.be/images/000/218/686_strudel.jpg Ja się częstuję, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Kasztanko, zrób temu cwaniaczkowi odpowiednią reklamę na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 01.07.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ fajnieeeeeeeee... ja bym go rozliczyl z wszystkiego materialy ktory poszedl wiecej niz wynika z projektu... i pociagnal mu po wynagrodzeniu za wykonane prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje No właśnie, miałm to napisać... ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.07.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale zglosic po fakcie???przeciez maz go zlapal na swiatlach..... i co mial zrobic?? wtedy zawolac policje??? ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.07.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje No właśnie, miałm to napisać... ??? Czy to ktoś z Forum???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale zglosic po fakcie??? przeciez maz go zlapal na swiatlach..... i co mial zrobic?? wtedy zawolac policje??? ach.... No to gorzej, w tym wszystkim dobrze że go w ogóle złapał, niektórzy ludzie są PS: Widziałm zdjęcia Piotrusia Boski jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.07.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje No właśnie, miałm to napisać... ??? Czy to ktoś z Forum???? polecony przez forumowiczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kasztanka dawaj wiecej namairów na drania - zrobimy mu reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.07.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje No właśnie, miałm to napisać... ??? Czy to ktoś z Forum???? polecony przez forumowiczke Coś tak czułam przez skórę. Ale drań!!!!! Nie płaćcie Mu. A co do tej pory zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale zglosic po fakcie??? przeciez maz go zlapal na swiatlach..... i co mial zrobic?? wtedy zawolac policje??? ach.... No to gorzej, w tym wszystkim dobrze że go w ogóle złapał, niektórzy ludzie są PS: Widziałm zdjęcia Piotrusia Boski jest dziekuje moj kochany skarbek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 polecony przez forumowiczke http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Klnie.gif http://www.gp.wizja.net/_temp/emots/Patykiem_1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje No właśnie, miałm to napisać... ??? Czy to ktoś z Forum???? polecony przez forumowiczke Coś tak czułam przez skórę. Ale drań!!!!! Nie płaćcie Mu. A co do tej pory zrobił? zrobil wiezbe -za co mu zaplacilismy teraz robi laty i kontrlaty juz od 2tygodni dalismy mu zaliczke 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.07.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kasztanko współczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 zrobil wiezbe -za co mu zaplacilismy teraz robi laty i kontrlaty juz od 2tygodni dalismy mu zaliczke 800zl I koniec - ani grosza wiecej Ja bym jeszcze zaządała zwrotu tych 800 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.07.2005 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chcialabym przestrzec wszytskich przed ekipa dachowcow pod kierownictwem: Marka Gawlińskiego tel. 604 623771 TO ZŁODZIEJE !!!!!!!!!!!!!!!!!! dzis rano moj maz zlapal tego Gawlinskiego na goracym uczynku jak wyjezdzal od nas z budowy z naszymi latami na dachu!!!!!!! a gnojek caly czas wydzwanial ze mu materialu brakuje i ze stoi przez nas z robota!!! niech go szlag trafi!!!!!!!!! _________________ Nawet nie mam słów. Powiesić. Nie myśleliście, żeby to zgłosić na policję? Miałby chłop za swoje No właśnie, miałm to napisać... ??? Czy to ktoś z Forum???? polecony przez forumowiczke Coś tak czułam przez skórę. Ale drań!!!!! Nie płaćcie Mu. A co do tej pory zrobił? zrobil wiezbe -za co mu zaplacilismy teraz robi laty i kontrlaty juz od 2tygodni dalismy mu zaliczke 800zl To Ci bardzo współczuję!!!! Budowa nauczyła mnie jednego - NIGDY NIE DAWAJCIE ŻADNYCH ZADATKÓW ANI ZALICZEK!!!! PŁACIĆ NALEŻY NA ZASADZIE KIJA I MARCHEWKI - WIĘCEJ ZROBIONE NIŻ ZAPŁACONE!!! Wiem, że to trudne, ale trzeba się nauczyć i być bezwzględnym!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 To Ci bardzo współczuję!!!! Budowa nauczyła mnie jednego - NIGDY NIE DAWAJCIE ŻADNYCH ZADATKÓW ANI ZALICZEK!!!! PŁACIĆ NALEŻY NA ZASADZIE KIJA I MARCHEWKI - WIĘCEJ ZROBIONE NIŻ ZAPŁACONE!!! Wiem, że to trudne, ale trzeba się nauczyć i być bezwzględnym!!!! Niestety tak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts