SławekD-żonka 01.07.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja tylko krzyżyki i też nei wiem co jest grane U mnie tez krzyzyki - może zostanę świętą Okrąglaczka trafiłam No to świętujemy http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/7sg.jpg gratulacje!!! To świętujmy i gratulki Dziękuję i stół tak samkowicie zastawiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale obżartstwo Aga, gratulacje, chociaż nie bardzo wiem co świętujesz, ale nie nadążam za Wami Czyli 100lat - jezeli urodziny, 5000 postów jeżeli to stukniecie jakies liczby, jeżeli to rocznica czegoś to..................... to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.07.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Majka Aga Ma urodziny a Kasia weszła do ELYTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 ale obżartstwo Aga, gratulacje, chociaż nie bardzo wiem co świętujesz, ale nie nadążam za Wami Czyli 100lat - jezeli urodziny, 5000 postów jeżeli to stukniecie jakies liczby, jeżeli to rocznica czegoś to..................... to nie wiem Majka: Kasiu szczegóły tutaj http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?p=739828#739828 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Majka Aga Ma urodziny a Kasia weszła do ELYTY qrcze, to one świętują. Trzeba by jakąś stypę urządzić No tak, Aga jeszcze mlodziutka, to świeczki może dmuchać, A w elicie jest juz sporo osób, więc Kasia mocno nie oberwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ja tylko krzyżyki i też nei wiem co jest grane U mnie tez krzyzyki - może zostanę świętą Okrąglaczka trafiłam No to świętujemy http://www.pizzaexpress.com.pl/cmsAdmin/NEWS_FOTO/7sg.jpg gratulacje!!! To świętujmy i gratulki Dziękuję i stół tak samkowicie zastawiony GRATULACJE KASIU!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Majka Aga Ma urodziny a Kasia weszła do ELYTY qrcze, to one świętują. Trzeba by jakąś stypę urządzić No tak, Aga jeszcze mlodziutka, to świeczki może dmuchać, A w elicie jest juz sporo osób, więc Kasia mocno nie oberwie Mam nadzieję, że się gdzieś cichaczem uchowam, bo tylko napisze coś nie po myśli niektórych i od razu płaą przez łeb... ech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 01.07.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.07.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść powiem więcej, zaginął w dziwnych okolicznościach a jeszcze przed chwilą go widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.07.2005 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść no wlasnie dostalam tez info od muratora ze forum to nie miejsce oszczerstw bez dowodow ........... szkoda gadac...... nie wiem jak sie mam wyrazic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.07.2005 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść powiem więcej, zaginął w dziwnych okolicznościach a jeszcze przed chwilą go widziałam juz drugi raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść no wlasnie dostalam tez info od muratora ze forum to nie miejsce oszczerstw bez dowodow ........... szkoda gadac...... nie wiem jak sie mam wyrazic qrcze, teraz jesteś na czarnej liście obserwowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2005 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść no wlasnie dostalam tez info od muratora ze forum to nie miejsce oszczerstw bez dowodow ........... szkoda gadac...... nie wiem jak sie mam wyrazic nie chciałbym abys mnie zle zrozumiala, albo ze jestem przeciw tobie, ale uwazam ze zle sformulowas swoje zarzuty, mial racje M@riusz_Radom pisszac ze nie mozna nazwac kogos zlodziejem bez prawomocnego wyroku, gdybys napisala ze wykonawca zostal przylapany na kradziezy, to by bylo zupelnie inaczej niz nazywac kogos odrazu zlodziejem, roznica niby nie wielka, ale tak naprawde ogromna. pozdr m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 no i wątek kasztanki poszedł sie paść no wlasnie dostalam tez info od muratora ze forum to nie miejsce oszczerstw bez dowodow ........... szkoda gadac...... nie wiem jak sie mam wyrazic Chyba pozostało Ci napisać ogólny post typu uważajcie na fachowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.07.2005 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Powoli zwijam żagle, więc życzę udanego weekendu, pogody takiej jaką chcecie (ja zamawiam słoneczko i 26stC) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Kasztanka i tak ci wspólczuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A teraz news od Funi WRESZCIE ZAKŁADAJĄ MI SIATKE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.07.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A teraz news od Funi WRESZCIE ZAKŁADAJĄ MI SIATKE No to super Funiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 TAk, Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 01.07.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A czy nie długo nie powinna byc nowa stronka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts