kasztanka 02.07.2005 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 kasztanko, co postanowiliście? czy dekarz widział wpisy na forum? wczoraj maz zadzonil o pozegnal sie z nimi rozliczymy sie ewentualnie z materialu ale o robociznie to moze pomarzyc! na co on stwerdzil ze "zle to zostalo odebrane" - ciekawe jak inaczej mozna odebrac to ze ktos nie informujac wczesniej, nie pytajac o zgode wywozi material z obcej budowy!!!! jak to powinno zostac odebrane? RATUNKU polglowek! watpie ...... zeby czytal forum ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.07.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 witajcie nikogo nie ma ..... - Funia z mężem gonią za miejscową huliganerią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.07.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 kasztanko, dobrze zrobiliście.Funia i co z ogrodzeniem? robi się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.07.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Funia i co z ogrodzeniem? robi się? TAK!!!!!!!!!! Wczoraj zrobili siatkę z dwóch stron, dziś mają zrobić z trzeciej. A w poniedziałek przyjeżdżają betonowe kształki (taki pseudo piaskowiec) na słupki i podmurówkę ogrodzenia od frontu. Wprawdzie na razie nie ma kasy na metaloplastykę na front, furtkę i bramę wjazdową - ale coś będę czarować - i moze pieniążki się znajdą? Ps. Wypożyczę (odpłatnie) młodego mężczyznę, sympatyczny, z wyglądu nieczego sobie, zaradnego, uczynnego, chwilowo z nogą w gipsie, ewentualnie młodą kobietę, energiczną, pomysłową, chwilowo z dużym brzuchem CENA DO NEGOCJACJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.07.2005 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Funia i co z ogrodzeniem? robi się? TAK!!!!!!!!!! Wczoraj zrobili siatkę z dwóch stron, dziś mają zrobić z trzeciej. A w poniedziałek przyjeżdżają betonowe kształki (taki pseudo piaskowiec) na słupki i podmurówkę ogrodzenia od frontu. Wprawdzie na razie nie ma kasy na metaloplastykę na front, furtkę i bramę wjazdową - ale coś będę czarować - i moze pieniążki się znajdą? Ps. Wypożyczę (odpłatnie) młodego mężczyznę, sympatyczny, z wyglądu nieczego sobie, zaradnego, uczynnego, chwilowo z nogą w gipsie, ewentualnie młodą kobietę, energiczną, pomysłową, chwilowo z dużym brzuchem CENA DO NEGOCJACJI. Funia dawaj zdjęcia tej podmurówki. Faceta nie chcę, mam jednego juz w domu. Starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.07.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Funia dawaj zdjęcia tej podmurówki. Jeszcze nie mam. A producent nie ma strony internetowej. Ale z takich elementów wychodzi o niebo taniej niż z klinkieru, a wygląda niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Pozdrowienia z urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Dziś pada deszcz i dorwałam się do netu to mogę się chociaż przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 wygląda na to, że nikogo nie zastałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Sonika dzięki za miłe spotkanko! Zdjęcia nam się bardzo podobają!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 AGA JG !!!!!!!! STOOO LAAAAT STTOOOOO LAAAAT NIECHH ZYYYYYJEEEEEE NAAAAAAAAAMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spóżniłam się, ale dołączam do chóru!!! 100 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Pusto na forum, zaraz rodzina mnie zlinczuje za siedzenie przy komputerze, zatem pora spadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.07.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 pa pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zara 02.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Cześć Wszystkim Widzę znajome twarze więc się odważe(nawet się rymnęło) No cóż wyduszę to z klawiatury......... ODEBRAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz nie wiem co robić 1. Upić sie z radosci 2.Dzwonić za spycharką do humusu 3.Obydwie ewenualności prawie równocześnie............. nareszcie mogę zacząć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.07.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Pusto na forum, zaraz rodzina mnie zlinczuje za siedzenie przy komputerze, zatem pora spadać Powiedz im, że jesteś uzależniona...a uzaleznienie, to choroba...a chorych trzeba leczyć a nie linczować Cześć Joasiu, wpadłam tylko się przywitać i też uciekam, bo jedziemy na działeczkę...robić porządki i cieszyć się tym co już zrobione ps. Współczuję Funi i Kasztance...trzeba tępić wandali i złodzieji. Czasami mam ochotę złodziejom poucinać łapy Mojemu mężowi w zeszłym tygodniu małolaty po 15-16 lat zwinęły komórkę...z samochodu...przez lekko otwartą szybę...z placu, na którym stało mnóstwo pracowników i klientów, no normalnie na żywca, nikt o zdrowych zmysłach nie odważyłby się nawet pomyśleć o kradzieży a Ci... Ukradli, wyskoczyli zza bramy i rozstąp się ziemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 02.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Cześć Wszystkim Widzę znajome twarze więc się odważe(nawet się rymnęło) No cóż wyduszę to z klawiatury......... ODEBRAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz nie wiem co robić 1. Upić sie z radosci 2.Dzwonić za spycharką do humusu 3.Obydwie ewenualności prawie równocześnie............. nareszcie mogę zacząć Cześć Zara Najpierw się upij z radości, że dostałaś pozwolenie, potem się upijesz, że koparkowy nie dojechał na czas Gratulacje! Pa, pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam Was kochani stukacze w sobotnie popoludnie!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 MONIŚ! Ale Cię długo u nas nie było! Co słychać, jak zdrówko, czy bierzesz już zastrzyki? Fajnie, że jesteś ps. Dla odmiany teraz Sonika nas nie odwiedza Joola jestem teraz sama i ciezko bylo mi skoordynowac wszystkie ekipy..... brakowalo mi doby na zalatwienie wszystkiego, ale juz ufff......jest weekend A zastrzykow jeszcze nie biore....... czekamy az sie "okaze" A jak Twoja budowa???? Jak lazienki?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Moniś - a co u Ciebie??? Sonika dzielnie walczymy, a wlasciwe sama walcze Widzialam lazienke - jest bosssssskaaaaaa I jakie tempo zawrotne pod koniec.... Jak projekt ogrodu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Jestem cała w nerwach, bo dzisiaj moje dziecko jedzie do Anglii do szkoły językowej !!! Będzie mieszkał u jakichś ludzi ( nie znamy ich !!!) Jezu ..........ale się denerwuję !!! Napisał wczoraj do nich maila i się troszkę przedstawił _ napisał , że lubi dobre jedzenie !!! Ciekawe czy będą Go dobrze karmić ? Badi no i jak???? Rodzina w ;porzadku??? Dobrze karmia syna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts