Gość 02.07.2005 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Cześć Wszystkim Widzę znajome twarze więc się odważe(nawet się rymnęło) No cóż wyduszę to z klawiatury......... ODEBRAŁAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ teraz nie wiem co robić 1. Upić sie z radosci 2.Dzwonić za spycharką do humusu 3.Obydwie ewenualności prawie równocześnie............. nareszcie mogę zacząć Zara GRATULACJE!!!!!!!!!!! Po pierwsze sie upij z radosci, po drugie sie upij sie ze szczescia.....a potem z ta koparka pojdzie gladko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 kasztanko, co postanowiliście? czy dekarz widział wpisy na forum? wczoraj maz zadzonil o pozegnal sie z nimi rozliczymy sie ewentualnie z materialu ale o robociznie to moze pomarzyc! na co on stwerdzil ze "zle to zostalo odebrane" - ciekawe jak inaczej mozna odebrac to ze ktos nie informujac wczesniej, nie pytajac o zgode wywozi material z obcej budowy!!!! jak to powinno zostac odebrane? RATUNKU polglowek! watpie ...... zeby czytal forum ...... Kasztanko przeczytalam wlasnie o Waszych klopotach - wspolczuje!!!!!! Co za dziki swiat nas otacza - jak z tej piosenki "a wszyscy ku.... i zlodzieje" echhh....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.07.2005 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Moniś dasz radę prezes chyba lekko zwolnił Czai sie jak jastrzab :lol: Moniś, masz duże fory - masz tynkarzy! A u mnie grzebie się elektryka, a tynkarzy szukam... Prezesie, ale Prezes juz dach ma!!!!! Elektryk dopiero od poniedzialku wchodzi, poprzedni sam zrezygnowal, bo za duzo pracy bylo Ale musze sie pochwalic, ze hydraulika i rekuperacja juz zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 nikogo nie ma???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Kobietki ziemia potraktowana wczesniej randaupem, przekopana, nawieziony czrnoziem posiana trawka, nawoz na to..zwalowanie i teraz podlewam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 i juz nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 właczyłam na momencik kompa...przy piwku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 zaraz znowu wlaczam podlewanko.....a pzoneij do sasiadow na cos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 pusto jakos jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Streszczonko: generalnie Funia z Maksiem sobie pogadała....cała reszta wpadła na momencik a teska pare postów napisalam skonczyła i zaczeła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 02.07.2005 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Streszczonko: generalnie Funia z Maksiem sobie pogadała....cała reszta wpadła na momencik a teska pare postów napisalam skonczyła i zaczeła... i to ma byc smieszne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2005 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Streszczonko: generalnie Funia z Maksiem sobie pogadała....cała reszta wpadła na momencik a teska pare postów napisalam skonczyła i zaczeła... i to ma byc smieszne ? To nie ma być...., to JEST ŚMIESZNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 02.07.2005 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 To nie ma być...., to JEST ŚMIESZNE no moze - yyyyyhmm Sonika - powiedz, czy ja mam kiepskie poczucie humoru ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 02.07.2005 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam Treaz ja zostałam sama mąż pojechał na Konferencje dzieci u babci a ja sama bidulka z pracą i budową bez prawa jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2005 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 To nie ma być...., to JEST ŚMIESZNE no moze - yyyyyhmm Sonika - powiedz, czy ja mam kiepskie poczucie humoru ? Po prostu nie wiesz o co w tym wszystkim chodzi, ale odwiedzaj nas nadal, a sama się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witam Treaz ja zostałam sama mąż pojechał na Konferencje dzieci u babci a ja sama bidulka z pracą i budową bez prawa jazdy Cześć Aga , to rzeczywiście bidulka z Ciebie. A mąż kiedy wraca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karin 02.07.2005 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ale odwiedzaj nas nadal, a sama się przekonasz dzięęęki Sonika ... Twoja łazienka jest cool!!! sliczna !!! na ile osób jest wanna ? taka duza...... superowa .......... zanurkowac tam mozna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2005 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 ale odwiedzaj nas nadal, a sama się przekonasz dzięęęki Sonika ... Twoja łazienka jest cool!!! sliczna !!! na ile osób jest wanna ? taka duza...... superowa .......... zanurkowac tam mozna ? Tego to nie wiem, ale pomysł dobry. Jak zamieszkam sprawdzę i dam znać . A wanna jest niby dwuosobowa, ale kto ją tam wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.07.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 Witajcie Aga i Sonika....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts